Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přívěsný vozík podle předpisů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,chtěl bych zprovoznit starší přívěsný vozík,který nemá platné STK. Jde někde zjistit co musí přívěsný vozík obsahovat a kde na kterém místě(odrazky,mlhovku,atd.) Díky za info

Odesláno

Jak píše Bohumil, ale loni jsem řešil to samé. Cca 25 let starý přívěsný vozík, který nikdy nebyl na technické :) Stačilo dodělat mlhovku, z boku po jedné oranžové odrazce, zepředu dvě bílé odrazky a vzadu dvě červené odrazky (trojúhelníky). Nezjišťoval jsem ani jestli to musí být namontováno podle nějakých pravidel. A prošel v pohodě. Jediný co si zkontroluj tak zda má čitelné výrobní číslo (štítek nebo vyražené na rámu). Já jsem ho měl vyražené na rámu a za ty léta se skoro ztratilo pod nánosy barvy takže jsem to na STK brousil smirkovým papírem, aby to technik byl schopen přečíst.

Odesláno

Táta měl na vozíku boční oranžový odrazky skoro v rozích bočnic a na STK je musel dát dál od okrajů (cca 10 cm zvrchu a od kraje), přitom tam byly od výroby a nikdy s tím problém nebyl. Hlavně nezapomeň na označení max. rychlosti, to je taky problém...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...