rasto1234 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Zdravím všetkých. Včera ráno na parkovisku nabural jeden dobrak do môjho krásneho Peugeotika .Šľahol to do Pravej zadnej stany ,oškrel koleso ,podbeh,zadne dvere.Auto pohol do predu najmenej 1 meter ,lebo ho zastavilo ďalšie ,takže spredu to zobral naraznik a PP hmlovka.Ale neprišiel som sa sem sťažovať ide o to že to auto nejde naštartovať.Najprv sa chovalo ako keby skratovalo,neskôr naskočily budíky ,svetla aj kontrolky,ale keď som chcel naštartovať tak štarter iba ťukal.Na displ:myslimey sa ukazuje AUTO VERROU,ACTIV a potom AIRBAG CEINTU,DEFAILLANTS.Poprosil by som kto vie o aku zavadu ide nech mi odpíše.čakam už druhý deň na poisťováka ,ktory ho má prísť pozrieť,preto auto nemôžem dať do opravy.Ďakujem Citovat
liza6 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Nevím jak 307 ale u 406 je v motorovým prostoru takový tlačítko, který při větší ráně vypne přívod paliva. Zkus najít a zmáčknou jestli nastartuješ. Jenom mě to tak napadlo, zkus a uvidíš Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 verrou je zamek jakysi ... muze byt fakt neco s tim privodem paliva ... a airbag ve spojeni s deffailants (faillir - selhavat) .. Citovat
straki007 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Tak asi mas smolika. Sahni si na pasy jestli jdou zapnout. Vypada to ze se aktivovali airbagy a tim padem je blokle vstrikovani. Pozor at nevyleti jeste bagy. A musi se pres diag odblokovat jednotka airbagu pripadne vymenit. Citovat
Dave_k Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Jak se můžou aktivovat airbagy v odstaveném autě? Citovat
nikol Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Není to jen tou pojistkou co se nachází v motorové části,jak je zmiňované v předešlém příspěvku? bylo to někde v jiném vlákně,podobná příhoda:( Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Jak se můžou aktivovat airbagy v odstaveném autě? Aj takto http://www.youtube.com/watch?v=uUZJkti1A3M Citovat
straki007 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Bagy jsou napojovane porad a u can can je uz pojistka pro podavani - odstaveni paliva v jednotce bagu a kdyz rachnou tak je \"stop\" A pocitam ze rachli alespon pasy nebo dodavka paliva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.