Xantik Odesláno 3. březen 2005 Autor Odesláno 3. březen 2005 To Ladis: A kolik Tě to asi stálo, a? vím kolik si mám nachystat. Chci jít na měření tlaků, tak uvidím co mi tam řeknou. Ale pře?esňovaný to bylo před dvěma lety, myslíš, že by to tak rychle odešlo? Ono to ani na rovince nechce jet víc než 140km/h. Prý se to dá normálně rozjet až na 160km/h na rovince. Něco je fakt v nepořádku! Hele vidím podle značky, že jsi z okolí Ol., kde jsi to nechával dělat a jak jsem psal kolik to asi stálo? [Editován dne 3/3/05 Xantik] [Editován dne 3/3/05 Xantik] Citovat
Ladis Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Xantik: Stálo mně to necelejch 5 a to bylo kompletní přetěsnění a nakalibrování čerpadla, trysek a změření tlaků. Co se týče čerpadla, je to cenově trochu houpačka. Podle stavu čerpadla po rozebrání čerpadlář vidí, co všechno je potřeba udělat a dát nové věci. Pokyn zněl, nic neodrbat a pořádně vyměnit. Proto cenově je to dražší ale subjektivně musím říct, že spotřeba šla o 20 % dolů a motor šlape velice dobře a má vyrovnaný chod. Byl jsem s tím v Horních Dunajovicích, což je na jihu moravy. Kolem Olmika se musím optat kamošů. Přímo v Olmiku byl jedem dědula, co celej život dělal čerpadla a takového machra jsem ještě nezažil. Přifrčel jsem s náklaďákem a hned věděl kam šáhnout a jak nastavit. Našteloval to tak, že to lítalo 300 z místa :) Dám vědět až informaci zjistím. Citovat
oddie Odesláno 27. únor 2007 Odesláno 27. únor 2007 Oživuji toto témátko, neb potřebuji ten bimetalový bazmek koupit, a nemám moc inspiraci kde - MotorPal už nefunguje... Kupoval jste to ještě někdo někde jinde, než v MotorPalu nebo přímo v Peugeotu/Citroenu, a případně tedy kde a za kolik? Citovat
Ladis Odesláno 28. únor 2007 Odesláno 28. únor 2007 Co jsem byl v Peugeotu, tak jich tam v regálu měli odadem 10 ks a předpokládám že cena 800 s daní je stále platná. [upravil dne 28.2.2007 Ladis] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.