Fusion Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Pánové, existuje nějaký způsob jak poslat email a ověřit zda přišel, nepřišel, byl přečten, nebyl... myslím něco lepšího než \"požádat potvrzení o přečtení\" v Outlooku... Citovat
Dress Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Troufnu si říct, že zjistit, zda byl přečten nebo ne zjistit nijak nelze, aspoň o tom já nevím...jestli nějaký hacker nabouráním do pc adresáta to dokáže je otázkou... Co se týče doručení..pokud mail nedorazí do \"schránky\" uživatele, měl by si obdržet mail o nedoručení, pokud ho neobdržíš, je téměř jisté, že do mail \"schránky\" došel v pořádku. Citovat
Hadra Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Hodím dlaší dotaz......jak se dá udělat, aby mi přišla SMS když mi dojde nová zpráva do schránky. Mám Seznam.cz Citovat
Kurt Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Napsán autorem Hadra Hodím dlaší dotaz......jak se dá udělat, aby mi přišla SMS když mi dojde nová zpráva do schránky. Mám Seznam.cz Myslím, že na Seznamu je to popsána docela podrobně: http://help.seznam.cz/main.php?domena_id=1&okruh_id=6&otazka_id=26 Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 V Nastaveni Filtry, kdyz pridas novy filtr tak pri jeho nastavovani je tam policko upozorneni na prichozi email, zadas jen cislo mobilu. Ne vzdy to vsak funguje, tyhle zpravy maji v GSM siti nejnizsi prioritu, takze casto se stava ze nedorazi.A pokud se ti trochu rozmuze spam v tvoji schrance, pak pravidlem schvalnosti ti bude chodit oznameni o tehle mailech a za chvili budes chtit ten telefon vyhodit Je to take oblibeny hodne drsny vtip, kdyz vis ze ma nekdo nastavene oznameni o doruceni, zahltis mu schranku treba 100 nebo 1000 emailu a v te chvili tu SIM kartu muzes vyhodit Citovat
Dress Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Možná existuje jiná i třeba jednoduší varianta, ale já to znám takhle... Přihlasíš se přes web do svý mailový schránky, v položce nastavení zvolíš filtry, přidat nový filtr, pošli upozornění..tam už si to navolíš dle požadavků a jako adresu na kterou se má to upozornění poslat napíšeš mailovou adresu na svůj mobil....pokud máš oskara, musíš si nějakou zvolit - zaregistrovat..bude vypada třeba jako hadra@mujoskar.cz apod..to už si musíš zvolit jak chceš Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 2. březen 2005 Odesláno 2. březen 2005 Napsán autorem Fusion Pánové, existuje nějaký způsob jak poslat email a ověřit zda přišel, nepřišel, byl přečten, nebyl... myslím něco lepšího než \"požádat potvrzení o přečtení\" v Outlooku... Ne. A zalezi take na nastaveni SMTP serveru prijimajici tuhle postu, jestli ti posle nejakou nadavku ve smyslu \"adresat neexistuje\". Vsechno se da samozrejme VYPNOUT nebo ZAPNOUT. Citovat
Fusion Odesláno 2. březen 2005 Autor Odesláno 2. březen 2005 jestli se přečetl řádky asi určitě nejde zjistit až pak když odepíše... tak asi zůstanu u toho potvrzení a hotovo díkec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.