Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak zabezpecit auto proti kradezi ?

Recommended Posts

Odesláno

Možno časom dorazí aj do ČR, pomaly sa rozširuje ich pôsobenie.

Myslím si že nie je problém dohodnúť sa s montážnym strediskom v SR poblíž hraníc a dať si to namontovať, trvá to zhruba 2 hod.

Odesláno

To jo,ale myslel jsme že pokud to je na trhu nějakou dobu ( ? nevím ? ) a je úspěšné tak se o to lidé poperou. Slyšel jsem ve směs kladné informace,po pořízení nového auta se budu taky zajímat o zabezpečení, Defen,Zeder atd. To že není problém někam zajet vím a neřeším. ( auto má jezdit,ne stát) :D:D

Odesláno

Keď som bol dávať namontovať ten ZEDER (v Galante/SK) tak sa mechanik ani nezastavil, keď som prišiel práve dokončoval jedno keď dorobil moje už čakalo ďalšie a objednával sa ďalší, takže mal tam frmol. :papa

• O 1 rok později...
Odesláno

StibTo: tak aby ti ho neukrali, tak si ho přivaž řetězem :) a proti vykradení je dobrá kobra nebo jiná hadice:D

jinak jestli ti auto vykradli na chodově, tak se není čemu divit :) mě toho tam už ukradli :) rádio, nabíječku na telefon, sluneční brejle...a nejlepší je když volaj mpíci po půl hodině co usnu, že mi vykradli auto, tak ať si k němu přijdu...

jinak co jsem slyšel tak se začli krást felcky na díly, takže žádný auto není v bezpečí, ale pro dobrej pocit bych si tam něco dal :) čím víc překážek, tím víc odradíš případnýho nenechavce.

Odesláno

a proc tu 306 nepojistis? nez dat 10 za kvalitni zabezpeceni tak na zustatkovou cenu 306 muj pojistovak udela odhadem kolem 2000 za rok s 5% spoluucasti. Navic v tom je i havarka vandalismus zivly.

Odesláno

Noo, dát tam spínač, respektive přepínač, a pod volant namontovat nějakou 140db sirénu pod kolena řidiče.

Něco jako tohle http://www.axima.cz/katalog/produkt/sirena-140-db/27866/139611f6.html

Jakmile se zloděj pokusí nastartovat auto, aniž by vypnul spínač, nejen že nenastartuje, ale ještě k tomu houkne.

Sekundární výhodou je, že Vám pachatel zanechá na sedadle svoji DNA pro pozdější identifikaci :)

Má to jen jeden háček .. když si uvědomím, kolikrát jsem nastartoval, pak znovu zhasl motor a odemkl defend-lock .. tak by ta DNA na sedadle byla většinou moje .. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...