nikol Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 A to není ten Zeder Lock v Čr. To se jako nenašel nikdo kdo to montuje? Proč,kde je chyba? Citovat
Judes Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Možno časom dorazí aj do ČR, pomaly sa rozširuje ich pôsobenie. Myslím si že nie je problém dohodnúť sa s montážnym strediskom v SR poblíž hraníc a dať si to namontovať, trvá to zhruba 2 hod. Citovat
nikol Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 To jo,ale myslel jsme že pokud to je na trhu nějakou dobu ( ? nevím ? ) a je úspěšné tak se o to lidé poperou. Slyšel jsem ve směs kladné informace,po pořízení nového auta se budu taky zajímat o zabezpečení, Defen,Zeder atd. To že není problém někam zajet vím a neřeším. ( auto má jezdit,ne stát) :D Citovat
Judes Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Keď som bol dávať namontovať ten ZEDER (v Galante/SK) tak sa mechanik ani nezastavil, keď som prišiel práve dokončoval jedno keď dorobil moje už čakalo ďalšie a objednával sa ďalší, takže mal tam frmol. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Podľa mňa aj tajní vypínač postačí, stojí pár euro a schovať sa dá všade Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 nemal som čítať toto vlákno. Asi tuším, kam pôjde ďalšia investícia ... Citovat
Guest Raubiri Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 StibTo: tak aby ti ho neukrali, tak si ho přivaž řetězem a proti vykradení je dobrá kobra nebo jiná hadice:D jinak jestli ti auto vykradli na chodově, tak se není čemu divit mě toho tam už ukradli rádio, nabíječku na telefon, sluneční brejle...a nejlepší je když volaj mpíci po půl hodině co usnu, že mi vykradli auto, tak ať si k němu přijdu... jinak co jsem slyšel tak se začli krást felcky na díly, takže žádný auto není v bezpečí, ale pro dobrej pocit bych si tam něco dal čím víc překážek, tím víc odradíš případnýho nenechavce. Citovat
Vítek1 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 a proc tu 306 nepojistis? nez dat 10 za kvalitni zabezpeceni tak na zustatkovou cenu 306 muj pojistovak udela odhadem kolem 2000 za rok s 5% spoluucasti. Navic v tom je i havarka vandalismus zivly. Citovat
hawkey Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Noo, dát tam spínač, respektive přepínač, a pod volant namontovat nějakou 140db sirénu pod kolena řidiče. Něco jako tohle http://www.axima.cz/katalog/produkt/sirena-140-db/27866/139611f6.html Jakmile se zloděj pokusí nastartovat auto, aniž by vypnul spínač, nejen že nenastartuje, ale ještě k tomu houkne. Sekundární výhodou je, že Vám pachatel zanechá na sedadle svoji DNA pro pozdější identifikaci Má to jen jeden háček .. když si uvědomím, kolikrát jsem nastartoval, pak znovu zhasl motor a odemkl defend-lock .. tak by ta DNA na sedadle byla většinou moje .. Citovat
chuck11 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 jo tak ta siréna by ho možná i vzudila a to až tak, že by jsi cvrknul:D Citovat
Vítek1 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 ta sirena neni pro 12V co se delaji k alarmum tak maji dneska omezenou hlasitost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.