Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak zabezpecit auto proti kradezi ?

Recommended Posts

Odesláno

ber to takle...když to budou chtít ukrást tak ti to ukradnou a nepomůže ti nic...když budeš mít pojistku tak akorát dostaneš nějaké peníze...které stejně nebudou adekvátní k autu...vemou průměr hodnoty a máš to.takže ikdyž si budeš cenit vozidlo 50 000kč tak ti daj 30 000 a máš to....nemá to cenu nějak řešit.Prostě si udělej co uznáš za vhodné,dát si tam systém v hodnotě 10 000kč když auto má hodnotu 40 000kč to nemá smysl...

Odesláno

Návrhy koupit něco je hezké a pravdou že to odradí, ale nedá se zabezpečit auto před ukradení měčím jiným než nákupem drahých srandiček??? :myslim

Na velkého psa u auta můžu v paneláku zapomenout:D

[upravil dne 15/7/11 10:47 Smudla_22]

Odesláno
mozna to je rozdil Lubk0 to nepopiram chtel jsem na tom jen ilustrovat ze zajem porad je ... pokud bych mel shnilou starou sunku jejiz kradezi by si zlodej spis uskodil nez pomohl tak to tady asi resit nebudu ;)

Ale proste ten zajem NENI o auto chapes ? :) Ten zajem je o veci jako takove .. Puklice ukradne kde jakej fetak, kor kdyz sou to originaly .. A je jedno ci mas peugota, vw, skodu, renault a podobne... Treba muzes mit i skodu 105 tku a kdyz tam ty puklice pekne mit budes, a nejakej fetak je bude chtit, tak si je sebere ...

To iste s vykradanim auta. Pokud nekdo za tym okinkem uvidi autoradio aspom na CD, tak ty to auto otevre, ci tam alarm budes mit, nebo ne ... To plati i o tom, kdyz tam nechas kabelku, notebook, mobil, penezenku, staci i 20 eurova bankovka, pro rozbity okna je to pro nich padny duvod ...

Tym chcem len povedat, ze to nema s 306 tkou SPOLOCNE ABSOLUTNE NIC .. Nema to spolocne absolutne nic zo ziadnou znackou :)

Bavime se jen o te druhe variante, zlodeji, co to chteji na kseft ... Chodili po rodinych domech, a tipovali auta .. Na MILON percent si 306 tku nikdo na kradez neobjednaval :D :D :D

Odesláno
A za posledni, co si muze takoej clovek, kdyz zbada nalepky zeder, doniest ? Jako donesie si celu tyc riadenia, a podobne ? A premontuje si to tam vecer ? :D :D

Asi mu nebude stačiť ani tá celá riadiaca tyč nakoľko je ten Zeder namontovaný s tak pootočenou tyčou riadenia že sa nedostaneš ku jej rozobraniu.

Odesláno

No hlavne me velmi tesi ujisteni zejmena od Lubka ze \"neco takoveho jako p306\" uz nikdo krast nebude. Takze az k tomu dojde sednu na autobus dojedu na Slovac a popovidame si o tom ok ?

Odesláno

OK, vieš autá sa kradnúť budú stále a hlavne ak sa už na niektoré prestanú vyrábať náhradné diely alebo budú nedostupné, tak auto ukradnú a rozoberú na súčiastky.

Odesláno
No hlavne me velmi tesi ujisteni zejmena od Lubka ze \"neco takoveho jako p306\" uz nikdo krast nebude. Takze az k tomu dojde sednu na autobus dojedu na Slovac a popovidame si o tom ok ?

Jo, kludne pridi :) Mozes preventivne aj skorej :)

Popravde, mam v aute defend lock, nepouzil sem ho ho uz 2 roky, nemam tam alarm, auto neparkuje v dvore, a nechavam ho i pred obchodaki a podobne ... Vzivote to nikdo neukradl :D

Proste peugeoty sou v kurzu neni vubec krom 206 a 207 ... Sem tam se nejaky ukradne, ale to uz zdaleka ne 6 tkova rada ... Ja vim ze si to auto nejak vazis, ale bohuzel, je to uz vic jak 11 lety peugeot, o ktery zajem naozaj nikdo nema...

Pokud si to ale myslis, a pomuze ty to, investuj klidne do zamku, alarmu, tajnych vypinacu, nebo si kazdou noc odmontuj jedno kolo ...

Takhle se o auto neboji ani kamaradi co maji oktavki a passati daleko daleko novsich rocniku :) Tak ja jen proto ...

Odesláno

Je tomu 10,5 roku, to je fakt. Ale taky je fakt,ze to auto pro me znamena hodne a nektere Tve vyroky me docela zamrzely. Neni prece nic spatneho na tom,ze mi na aute zalezi. Beru - kdyby bylo statisticky dokazano,ze auta dejme tomu starsi osmi let se proste vubec nekradou budu klidnej. Ale to bych o tom vedel a tohle vlakno bych ani nezalozil.

No mozna jsem to mel pojmenovat jinak - Jak mate zabezpecene svoje auto.

Ver mi,ze vcera jsem byl fakt vyplasenej a hodne to resil. Muze tomu byt kolik chce let a mit nalitano treba trista koliku ale porad je to moje a moje jedine ..

Odesláno

Nečetl jsem celý vlákno, ale nechápu co tady pořád řešíte, Stibto si chce zabezpečit svoje auto který mám rád a o který nechce přijít, to je vše.

To co je to za auto a jakou má hodnotu přece nemá důvod k tomu aby si to auto nemohl zabezpečit;)

Taky se o svýho mazlíka bojím, a je jedno že je to stará šumka, stejně bych se bál o našu 306 kdybych ji měl nechávat stát venku, pokud má člověk ke svému autu cit, tak se o něj bojí a chce něco udělat proto aby se cítil líp, že to auto ráno před barákem zase uvidí;)

tak mu raději poraďte jak si to má zabezpečit místo těch keců že to nemá smysl;):papa

Odesláno

zatim jsem nečetl celé téma, ale tady ve středočeském kraji se ted rozmáháj krádeže KATů :bacha

A jak je psáno výše spíš půjde o díly.. a ty se daj těžko zabezpečit :myslim

Odesláno

Salda : dekuju, udelal jsi mi radost :) Konecne snad nekdo kdo to chape proc to resim

Odesláno

Stibto, nemáš zač, já tohle plně chápu, a brácha se mě taky směje;)

Nejde totiž jen o hodnotu auta, jde o to že už to auto znáš, něco sis tam udělal a podobně:)

Odesláno

Myslím si, že Tě chápe víc lidí a proto se ti tu snažili poradit. No našlo se i pár rejpalů, ale snad nebyli v převaze. Takyy se o auto bojím a bál jsem se i o felinu a to je 15 let stará. No ale bylo to naše jediný přibližovadlo a po těch letech co jsme ji měli nám přirostla k srdci. Teď už je malinko na druhé koleji, ale s nostalgií do ní ještě občas sedneme.

Takže kromě rad co jem tu psal tak taky prozradím jak jsme zabezpečení řešili my. Felina měla ze začátku alarm, zamykání volantu (hokejku) a zamykala se ještě zpátečka. Později jsme přestali vozit hokejku a už se jen zamykala zpátečka a alarm. No a nakonec nám zbylo už jen to zamykání zpátečky, protože alarm najednou přestal fungovat. Asi týden zlobil a pak se už neprobral. No a Cé osma má jen zamykání zpátečky a imobilizér. Snad to bude stačit. Doufám.

Odesláno

Takže říkáte nejlépe zamykání zpátečky, volantu + alarm?

Taky o něčem takovém přemýšlím, ale ty zabezpečovací systémy stojí docela pálka (8.000kč+), ale když koupím páku na volant - nevím jestli to má vůbec cenu, během minuty to má zloděj přeřízlý.

Odesláno

S tou cenou máš pravdu nie je to málo, ale keď si zoberieš cenu svojho auta či už trhovú alebo akú cenu má pre teba, tak je to len zlomok a stojí to za kľudný spánok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...