OK406 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 :myslim To by byl ale dobrý vánoční dárek pro řádné členy P-C:super Citovat
MilanF1 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 OK406: to by byl docela drahý dárek , škrabka vyjde klub mnohem levněji Citovat
Bohumil Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 :myslim To by byl ale dobrý vánoční dárek pro řádné členy P-C:super :super:super:super:super:super:super Citovat
Pata Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Stifler: \"sám na to řidiče při dopravních kontrolách upozorňuji\" Citovat
Stifler Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 Pata: Co je na tom k smíchu? Jen prostě řidičům řikám, že to s sebou vozit nemusí - je to jejich dobrá vůle, že to vozej...řikám jim to, když je vyzvu, aby mi předložili doklady potřebné k řízení a provozu vozidla a oni mi cpou do ruky kartičku emisí, tak až pak jim řeknu, že to není povinný doklad, který by museli mít při řízení u sebe a předkládat při kontrole...jen jim to takhle vysvětlim a víc mě nezajímá, proč to vozej... Citovat
Frozz Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Kéž by takhle konajících a smýšlejících, jako je Stifler, bylo víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.