Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute chcem sa spytat na jeden dotaz ide oto kupil som elektrony original peugeot r15 no nemozem zohnat nane šroby v mototechne mi objednali vyhodil som 50 eur a nepasuju sice kolesa mi dotiahnu ale zostava tam vola asi cca pol centimetra kde sa konči konus je rovna rulatina z podložkou a podlozka ani nedosadne na elektron a to mi vraj objednali original peugeot šroby vie mi niekto poradit ????

Odesláno

nom co ste mi tuna ukazali na obrazku tak prestne tie mi odjednali a nepasuju mi podlozka nedosadne na elektron no chyta mi konuc neviem prečo nom a čo ste dali tie podložky ktore sa daju dat na obyč šroby tak tie by mi naozaj pomohli a nemusim sa bat ze mi niekde odleti koleso čoi niečo podobne hmm

Odesláno
čaute chcem sa spytat na jeden dotaz ide oto kupil som elektrony original peugeot r15 no nemozem zohnat nane šroby v mototechne mi objednali vyhodil som 50 eur a nepasuju sice kolesa mi dotiahnu ale zostava tam vola asi cca pol centimetra kde sa konči konus je rovna rulatina z podložkou a podlozka ani nedosadne na elektron a to mi vraj objednali original peugeot šroby vie mi niekto poradit ????

Mám tu nepoužitou sadu origo šroubů...

Odesláno

tak přesně tyhle šrouby mi také přišly na originál kola.Po provedení zkoušek o namontování došli k závěru,že ta rozšiřující plocha za závitem se musí osoustružit do šířky závitu,což mě stálo asi 150 vočí,ale pak tam padli jak měli a totální spokojenost.

Odesláno

nom mam peugeot 406 1.8, 81KW,rok 2000 elektrony mam original peugeot no šroby mi nepasuju ako tu jeden kolega napisal co je plocha za zavitom tak po dotiahnuti mi ta plocho ostava volna a nedosadne matka na elektron snad tie podlozky co mi sem taktiez poradil dat tuna kolega bostich

tak vyskušam este to .. a elektrony mam presne tietohttp://auto.bazos.sk/inzerat/9032969/predam-alu-disky-na-peugeot-406.php

Odesláno

Zastrč šroub do sundaného kola a koukni kolik ti kouká. Asi bude dlouhej a ty ho došroubuješ na konec závitu, ale ještě zbude vůle. Já zatím zažil tyhle 2 varianty:

post-25417-14109618524729_thumb.jpg

Jinak těch vlevo mám prakticky nepoužitou sadu na prodej.

[upravil dne 9/7/11 20:37 koblih69]

Odesláno

koblih69

nom co si poslal teraz fotto a co je ten mensi šrob ten mi nepasuje bo ta hruba čast za zavitom mi dosadne len po konec konusu ale podlozka sa nedotkne elektronu no ten druhy srob co je na obrazku ten dlhši chromovy ten by mi mal sadnut bo ten tu hrubšiu čast nema tak skusim si ich zohnat a uvidim no aj tak velmi pekne vam dakujem

Odesláno

skušal som mu volat a polozil mi mobil aspon teraz clovek zisti ze aky su ludia na svete a ani mi nechcel poslat fotto ake mal on tie sroby nom ale teraz ste mi poradili a kupim take a uvidim ci budu pasovat

Odesláno
byly tyto šrouby, což je zřejmě to, co potřebuješ.

no dnes som bol sa spytat v PEUGEOTE a zhanal som tieto šroby nom nezohnal som bo ich tam nemaju neviete mi niekto poradit kde ich zohnat hmm ??????????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...