Joozino Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 bart..no striekal som tam védečko, a nepomohlo...musel som nahodit kolesa som musel ist prec tak asi ich zhodim v nedelu a skusim nieco ine Citovat
bart.lbc Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Jenom dobře když to bude mít čas uvolňovat se. Citovat
Joozino Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 tak podelím sa s Vami o jednú nepríjemnú skúsenosť. včera sme vymenili pp abs snímač a dnes poobede naštartujem auto a zas hláška chyba abs/esp!!! skoro ma natiahlo. hned som išiel na diagnostiku a odišiel ľp snímač.... nemám slov....:grr:mad: toto iste sa deje asi u mna... vymenene PP a teraz LP .. ze parada Citovat
fifi Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Dobrý deň, chlapi chcem požiadať o radu: občas po naštartovaní mi vyhodí chybu ESP/ASR, ABS nie.....popri tom mi ABS, tempomat fungujú, aj navi funguje (keď som mal zlý vysielač na PZ kolese, ani navi nefungovala, ale vysielač som už vymenil) Dia...ešte som v nej amatér mi vypísala: prechodná závada-snímač tlaku-napájanie. po rozkliknutí poruchy mi vypísalo: kód závady C1300, všetky kolesá 0 km/h, brzdový tlak 0 bar, to by bolo v poriadku, lebo auto stálo aj po naštartovaní a pípnutí poruchy aj pri dia, ale ešte tam bolo napísané: napájacie napätie 10,8V. Takže chcem sa spýtať, ktorý je to snímač tlaku, a či chybu nehádže to nízke napätie, lebo aku už mám 6-ročné a je možné že pri štartovaní klesne napätie až moc Citovat
Joozino Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 serkam na to..pred dvoma tyzdnami som vymenil ĽP cidlo a dnes PP čidlo. a hlaska o chybe abs opat hlasi uz mi z toho hrabe..je mozne ze som nieco \"pokazil\" ? Citovat
bart.lbc Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Joozino měl si začít stím spínačem jak jsme ti už psali máš nový za cca 300Kč čidlo máš min za 500Kč. mě taky diag. psala že mám pp senzor v háji po výměně opět hláška abs esp a samozřejmě krásný pííípnutí. To mi bylo jasný že senzor to nebyl, tudíž spínač brzdy prostříkán a procvakán v ruce a a vrácen zpět, mě to pomohlo ale nemusí všem, takle už mi funguje od listopadu až do teď. Zároveň s problémem bylo pííípání ohledně žárovek v zadních světlech pozor ale mám sedan tam je jasný že hoří zadní levý světlo nevím jak u SW takže následovalo překostření světla, dělal jsem obě dvě. Od té doby žádná porucha. Citovat
Joozino Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 no bart... snimace, aspon su vymenene..a ten spinac som prestriekal vycistil prebehol a vratil naspat, ale asi ho kupim ako mi radis, lebo uz si neviem rady co s tym... ??zeby akurat odislo nejake cidlo v zadu??...hmm náhoda je svina..ale pojdem na dia tento tyzden a som zvedavy co mu tam vypise..ale dakujem Citovat
bart.lbc Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 No uvidíš, taky si nemyslím že ti odejdou všechny a taky by ti neměla jít navigace. Citovat
Joozino Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 navigacia mi ide..lebo v sobotu som bol v bratislave a hladal som ulicky a pekne našlo Citovat
Judes Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Potom čidlá by mali biť v poriadku ak ti šľape navi. Tempomat ti funguje ak bi to bol vypímač na brzdovom alebo spojkovom pedáli vyhadzovalo bi ti chybu aj toho. Citovat
Joozino Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 no vymenim ten brzdovy spinac..ine mi neostava Citovat
fifi Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Zdravím, chlapi chcem požiadať o radu: občas po naštartovaní mi vyhodí chybu ESP/ASR, ABS nie.....popri tom mi ABS, tempomat fungujú, aj navi funguje (keď som mal zlý vysielač na PZ kolese, ani navi nefungovala, ale vysielač som už vymenil) Dia mi vypísala: prechodná závada-snímač tlaku-napájanie. Po rozkliknutí poruchy mi vypísalo: kód závady C1300, všetky kolesá 0 km/h, brzdový tlak 0 bar, to by bolo v poriadku, lebo auto stálo aj po naštartovaní a pípnutí poruchy , ale ešte tam bolo napísané: napájacie napätie 10,8V. Takže chcem sa spýtať, ktorý je to snímač tlaku, a či chybu nehádže to nízke napätie, lebo aku už mám 6-ročné a je možné že pri štartovaní klesne napätie až moc Citovat
fifi Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Nevie nikto poradiť čo znamená pri vypisovaní po naštartovaní esp/asr a dia vypíše chyba snímač tlaku- napájanie Citovat
baffy Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 tipol by som to na ten preslávený brzdový spínač . Citovat
Judes Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Skús nabiť baterku, či ti to bude vypisovať aj tak, keď je slabá vyhadzuje všelijaké chybové hlásenia. Mne pri 10,8V vypisovalo \"voda v palivovom filtri\" (nebola) po nabití bol pár dní kľud potom znova až som ju vymenil, teraz mám je ticho žiadna hláška. Citovat
Guest treassure844 Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 Ahoj, při rozjezdu se mi objevuje chyba ESP a ABS, chtěl jsem se zeptat jestli by mi to někdo nevyjel na DIA, okolí olomouce, děkuji Citovat
eurosl Odesláno 15. září 2012 Odesláno 15. září 2012 Jednoznačne čidlo len sa modli aby nebolo zadne je na tom strasne vela prace Citovat
Jurko Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 hmm,teď mi to začalo dělat taky,na levé staně,a to jsem čidlo nechal loni měnit,vyzkouším ten spínač,snad to pomůže, Citovat
koblih69 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 No tak bez diagnostiky nemá asi smysl zkoušet nic, ne? Citovat
Jurko Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 tak to se musím podívat ještě jednou,myslím,že mi to psalo špatný kontakt snímače na levém zandím kole,myslím,že v závorce bylo plus (+) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.