Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pytal som na viac miestach a vsetci sa zhodli,že sa to neda podla nicoho zistit dopredu. Treba namontovat a skusit. V Pezotackom servise stoji material +praca TT 110€,BA 120 €.Ked to nepojde tak sa plati iba diagnostika TT 45,BA 20€. Sukromne praca 20€ a packu si treba zohnat.Robili to,fungovalo to,ale nerucia ,ze to pojde na mojom...

Konecny vysledok je 100€ a funguje...Auto je 1,4 Vti

[upravil dne 25/4/13 20:19 od radinn]

Odesláno

Na 308 by to malo ist na vsetkych.. Ak by mal niekto zaujem tak to aktivujem za 65eur aj s packou ak to nepojde neberiem nic som z TT....

[upravil dne 26/4/13 07:13 od Biliboy]

Odesláno

Nevite co je pravdy na tom co mi řekli v Pežoutu.Prý to mám zablokované od Frantíka a odblokováni pošlou po zaplaceni 9100,-kč. To mi řekli před rokem a půl. Auto je z dubna 2011.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravim. Idem si dorobit tempomat a obmedzovac. Nechcem kupovat plynovy pedal. Vie mi niekto povedat, ci to je obycajny spinac na pedali, ci treba nejaky odpor k tomu, alebo co? Teda ma pri plnom plyne rozopnut ci zopnut? Kde je umiestneny konektor nan, pozrel by niekto, nehodil by niekto fotku?

Odesláno

Já bez tempomatu by jsem už auto nebral, ale omezovač rychlosti bez toho by jsem se klikně obešel. Nějak jsem tomu omezovači nepřišel na chuť.

Odesláno

Tempomat jsem men ve vybave pri koupi.

Je to super vecicka pouzivam porad. Omozovac mam taky byl pouzity asi jen 2 a to ze zvedavosti. Klidne by jsem ho ozelel pro mne uplna zbytecnost.

Odesláno

semik11 dakujem aj ja tebe velmi rad pomozem nabuduce

V domneni, ze treba pedal s vypinacom som vypojil konektor z RJ a napojil odpor medzi A1 a F3.

Nakoniec po osadeni tempomatu a povoleni cez dia som zistil, ze 308 ma vypinac integrovany v snimaci polohy pedalu. Ziaden vypinac na pedal nieje treba dorabat.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj, sleduji Vaše příspěvky k dodělávce tempomatu na Peugeot 308. Je pravdou, že tato dodělávka je asi možná, nicméně je rozdíl v ceně. Velmi by mě zajímalo, a to bych prosil za tip, kde se dá namontovat tempomat za 2500Kč. Obvolal jsem několik servisů a nejlaciněji byli ochotni namontovat do 6000Kč, což je obrovský rozdíl. Dívám se, že spokojen je Matii.Jak se ti jezdí zhruba po půl roce?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, chtel bych tempomat na 308 (2013), muzu pouzit packu co jsem mel na 307 (6 pinu) nebo musim koupit tu novejsi verzi co ma 8 pinu ? Bude nasledne stacit aktivace pres diagbox ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...