Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim máme s naším pažotkem takový problémek praskla levá potkávačka a nevíme co tam patří a jak se ta výbojka vyndavá ??(H7 to není). a potom když přesuneme řadící páku na R tak se nerozvítí spátečka ale žárovkou to není :(:(

no a ohledně toho oleje, je možné že po přetěsnění vík motoru a simeringu zase někde doslova \"chčije\" olej... :(

Děkuji za rady hlavně ohledně toho světla. :)

[upravil dne 19/8/11 od dawqa]

[upravil dne 1/11/11 12:59 od dawqa]

[upravil dne 4/3/12 12:28 od dawqa]

Odesláno

Druh xenónovej výbojky ba mal byť na štítku svetla alebo samotnej výbojke. Vymieňať len pri vypnutom zapaľovaní, je tam vysoké napätie.

Niečo o tej problematike tu.

Odesláno

Výbojka:

počkej 5 minut, aby tam nebylo vysoké napětí

zadní čudl má bajonet, takže pootočit doleva a vytáhnout

výbojka je zajištěná pružinkou podobně jako normální žárovka

Koupená má obvykle jinou barvu, takže možná si kup pár - anebo budeš jezdit s různobarevnýma jako já...

Couvačka:

krom vypálených žárovek a snad pojistky bude nejpravděpodobněji přelomený kablík u L pantu na víko kufru - je to tu popsáno, hledej

Olej:

to fakt na internetu nevidím... ale pro zajímavost, ze 406 nám tekl olej přes mrazovou zátku motoru, mezi motorem a převodovkou - musela ven převodovka.

[upravil dne 5.7.2011 14:45 P607Olda]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no tak děkuju za rady žárovky jsme zdolali a na konec to byla celkem prkotina :D

ale s motorem je to pořád zlé byl celý venku i z převodovkou

a nic se nenašlo prostě to pořád teče někde kolem simeringu akorát se zjistilo že podvozku taky celkem odzvonilo :D

Každopádně kde teď sehnat MOTOR??? jestli někdo jenom tušíte co a jak, tak mě spaste :D prosím

post-35064-14109619328049_thumb.jpg

Odesláno

Jo motor mám domluvený, ale je potřeba dát ještě přední nápravu do cajku,

spíš se tam ještě poptám po displayi palubního PC mám jen ten jedno barvný,

ale za tepla na sluníčku už téměř nečitelný, u toho kufru mě spíš zajmalo co obnáší si to dodělat, jestli nemá někdo skušenost:)

Odesláno

Tak jsem si tady pročítal o tom pc a kašlu na něj i kdybych koupil jinej, tak je velká pravděpodobnost že bude časem taky špatnej.. hlavně aby byl po motorický stránce a podvozkově v pořádku :-)

A s tím doděláním zavírání kufru na čudlík nikdo skušenost teda nemá? :o

Jinak DĚKUJI tady všem, co mi poradili s problémi.;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No tak jsme vyměnili motor a odjeli na dovolenou do jeho domoviny, no a když jsme v Německu zastavili, tak že jen tak pro jistotu koukneme a ejhle ono na měrce nic není.. No co koupil se sice drahej litr oleje, ale dolil se. Sjeli jsme z dálnice koupil velký kanistr s olejem a každých asi 130-150km jsme zkontrolovali a dolili tak půl litru. Při kontrole na hranicích s Francii a při rozhodování co dál jsme zjistili, že už žádný olej neteče, super jede se dál s tím že se to pořád bude hlídat přejeli jsme skoro celou Francii a tak 150km od cíle se to najednou začalo divně chovat vibrovat a cukat jakoby snad vynechával válec nebo vstřik no zastavili jsme v prudkém svahu, olej netekl, vesměs žádný výsledek, ale kolem 90km/h se to jakoby ztrácelo a tak jsme zkusili kousek pokračovat no a tak mě napadlo buď to bude hop nebo trop ve stovce jsme tam manuálně zařadili 2 a sešlápli k omezovači ještě jedou se mu takhle šláplo a najednou se chytil, do teď vlastně nevíme co to bylo, jen že už se do večera objevovala diagnostika motoru, ale my jsme dojeli do cíle a tam ho dva dny nechali si oddychnout. Potom na couračky tam po městě a okolí byli v pořádku, no den před odjezdem začal zase pouštět záhadně olej, tak jsme radši ještě nakoupili 5 litrů a hurá domů, cákalo to na potrubí a tak se z nás občas celkem kouřilo když jsme zpomalili no každopádně co 100km to 1litr oleje. A najednou se zpoza nás docela zakouřilo, říkám to už je normál to je v pohodě ha ha ha.. praskla nám hadice na vodu, takže okamžitě zastavovačky, krácení hadice nalití veškerý vody a v odstavným pruhu na první parkoviště, naštěstí to bylo tak kilometr, tam se dolila voda a jelo se s přestávkami na olej až domů

jinak je to velice pohodlný auto ani po těch 1500km se člověk necítí vůbec rozlámaný a rozbitý, ale zatím nám moc štěstí nepřineslo.. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...