sweetyboy Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 prosím vypadla mi hadicka ktera vede do jednoho z elektroventilu u EGR ventilu...egr el.ventil je asi uprostred a je to ten el.ventil uplne napravo..ale zjistil jsem ze ta hadicka tam nejde vubec nasunout napevno..kdyz ji nasadim tak je zcela volna takze muze kdykoli vyklouznout...vubec nevim na co to ma vliv a jestli ma drzet zcela na pevno. prosim o radu Citovat
Dano406 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Podtlakem to ovládá tu klapku,které se říká dávkovač vzduchu.Jestli je volná a nedrží tak ji kousek ufikni a nasaď. Citovat
sweetyboy Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 takze ta hadicka tedy musi byt napevno jo???je fakt ze obcas mi vypadava vykon ale je to spise kdyz je vlho nebo prsi Citovat
straki007 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 6 sroubek zaslepit hadicku a mas to:D Citovat
Dano406 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 No když nebude napevno tak ti bude vypadávat,jak sám píšeš a pak ti vývěva bude cucat vzduch a špatně to bude ovládat tu klapku.Kdyžtak mě někdo opravte jestli melu hujoviny. Citovat
Dano406 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 6 sroubek zaslepit hadicku a mas to:D Taky řešení a klapka bude otevřená nafurt. Citovat
sweetyboy Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 takze tim padem ze ta hadicka tam nebyla byla ta klapka porad otevrena jo?je pekne zasrana od oleje..jakej vliv to bude mit na motor kdyz se bude klapka zavirat? Citovat
sweetyboy Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 tak sem tu hadicku trochu serizl ale porad je volna takze usuzuju ze volna musi byt..prosim zkuste se mi nekdo na to mrknout jak to mate vy..moc dekuji [upravil dne 01/05/11 16:10 sweetyboy] Citovat
Benžík Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Dej na ní sponku a volná nebude. Určitě volná nemá být. Citovat
sweetyboy Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Dej na ní sponku a volná nebude. Určitě volná nemá být. sponka me nenapadla ale dobrej napad:mad: Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Není to tak dlouho co jsem hadičku našel volně plandat taky, dal jsem na ní malou SK pásku lehce jí stáhnul a nasadil zpátky. Citovat
sweetyboy Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 koblih tak to pak musi asi zustat normalne navolno..ta hadicka nebyla nijak vytahana,proste jak nova a jen lehce nasazena..no nebudu to resit a necham tak, kdyz si to mel i ty volne Citovat
h4wk3y Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 dyt i koblih pise e to stahnul... takze padat co? no nema... stahni to taky paskou.... hadicky maj drzet tam, kam vedou.. kdyby mely padat, tak tam co? no nebudou ... Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Jojo, šroubek + ty kraje SK se akorát vejdou do tý škvíry co je jakoby na odvrácený straně, jinak je to podtlakový takže se to pak přitáhne samo tím jak se vytvoří podtlak. Citovat
Dano406 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 tak sem tu hadicku trochu serizl ale porad je volna takze usuzuju ze volna musi byt..prosim zkuste se mi nekdo na to mrknout jak to mate vy..moc dekuji [upravil dne 01/05/11 16:10 sweetyboy] No já to mám fikaně.Tu hadičku mám nasazenou ještě v trochu větší hadičce a tu mám potom naraženou na ten náustek té klapky. Citovat
sweetyboy Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 no ja na tu hadicku daval prst a pridaval plyn a nic se nedelo takze je k nicemu..za jizdy stejne nic nepoznam..hadicka od EGR tam sem alespon citil ten tlak jak to nasava. a koblih ji mel volnou stejne jako ja protoze tak asi ma byt:P nic to nedela necham to byt.uz se nebudu spinit Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Koblih jí měl volnou protože byla nacucaná olejem a tím nabyla vnější objem... kromě toho pokud se dobře pamatuju tak na té hadičce má být origo takovej plastovej prstýnek ( jak kroužek na slepice ) kterej právě pomáhá držet vnejší tvar a hadičku zpevňuje - což je vlastně to co udělal Dano406 tou vnější hadičkou, nebo to co nahradí SK páska... jinak té hadičky jse kousek, takže není problém jí vyměnit. [upravil dne 2/7/11 23:24 koblih69] Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 koblih69 co to máš za horor v podpisu?? (jak ta Alenka slyšela...) Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 koblih69 co to máš za horor v podpisu?? (jak ta Alenka slyšela...) Jekej horor? \"Normální\" pohádka s poučením pro děti http://vatoz.wz.cz/texty_AlenkaVRisiDivu.html [upravil dne 3/7/11 07:47 koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.