Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím vypadla mi hadicka ktera vede do jednoho z elektroventilu u EGR ventilu...egr el.ventil je asi uprostred a je to ten el.ventil uplne napravo..ale zjistil jsem ze ta hadicka tam nejde vubec nasunout napevno..kdyz ji nasadim tak je zcela volna takze muze kdykoli vyklouznout...vubec nevim na co to ma vliv a jestli ma drzet zcela na pevno. prosim o radu

post-24167-14109618297946_thumb.jpg

Odesláno

No když nebude napevno tak ti bude vypadávat,jak sám píšeš a pak ti vývěva bude cucat vzduch a špatně to bude ovládat tu klapku.Kdyžtak mě někdo opravte jestli melu hujoviny.

Odesláno

tak sem tu hadicku trochu serizl ale porad je volna takze usuzuju ze volna musi byt..prosim zkuste se mi nekdo na to mrknout jak to mate vy..moc dekuji

[upravil dne 01/05/11 16:10 sweetyboy]

Odesláno

dyt i koblih pise e to stahnul... takze padat co? no nema... stahni to taky paskou.... hadicky maj drzet tam, kam vedou.. kdyby mely padat, tak tam co? no nebudou :D...

Odesláno

Jojo, šroubek + ty kraje SK se akorát vejdou do tý škvíry co je jakoby na odvrácený straně, jinak je to podtlakový takže se to pak přitáhne samo tím jak se vytvoří podtlak.

Odesláno
tak sem tu hadicku trochu serizl ale porad je volna takze usuzuju ze volna musi byt..prosim zkuste se mi nekdo na to mrknout jak to mate vy..moc dekuji

[upravil dne 01/05/11 16:10 sweetyboy]

No já to mám fikaně.Tu hadičku mám nasazenou ještě v trochu větší hadičce a tu mám potom naraženou na ten náustek té klapky.:D

Odesláno

no ja na tu hadicku daval prst a pridaval plyn a nic se nedelo takze je k nicemu..za jizdy stejne nic nepoznam..hadicka od EGR tam sem alespon citil ten tlak jak to nasava. a koblih ji mel volnou stejne jako ja protoze tak asi ma byt:P nic to nedela necham to byt.uz se nebudu spinit :P

Odesláno

Koblih jí měl volnou protože byla nacucaná olejem a tím nabyla vnější objem... kromě toho pokud se dobře pamatuju tak na té hadičce má být origo takovej plastovej prstýnek ( jak kroužek na slepice ) kterej právě pomáhá držet vnejší tvar a hadičku zpevňuje - což je vlastně to co udělal Dano406 tou vnější hadičkou, nebo to co nahradí SK páska... jinak té hadičky jse kousek, takže není problém jí vyměnit.

[upravil dne 2/7/11 23:24 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...