DavidVe Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 ahoj všichni v unoru sem si koupil sve prvni auto od peugeotu 307sw na par much sem to vychytal doufam a že jich nebylo pomalu . ale už 4 den řeším problém s ukazatelem paliva na tomhle foru je 139 stran a nikde žadna odpověd nebo vubec bez odpovědi prosim najde se nejaka dobra vila ktera ma stejny problem a zna řešení děkuji vam moc :):) Citovat
Honimír Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 A co máš prosím tě za problém s tím ukazatelem ? Asi neukazuje správně ? Nebo vůbec ? Nebo někdy blbne nebo co ? Citovat
DavidVe Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 tak měsic zpet blbl ale tat sem natankoval za 100kč a bylo to ješte ok ale jen co sem dojel domu a za pul hodky sem vylil pryč po nastartovani razem plnoa a mam stale neleze dolu a neleze mrcha Citovat
Haemorrhage Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Já nerozumiet reči tvojho kmeňa :D:D:D:D:D:D Citovat
307rg Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 asi to bude nákazlivé, lebo už ti blbne aj klávesnica na compe :D:D Citovat
307rg Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Tiež by som rád pochopil ako to presne funguje, viem len, že to nemeria sústavne ale iba za určitých podmienok to zosníma hodnotu z plaváku, ináč to klesá postupne podľa spotreby vypočítanej počítačom. Na 98% to vždy ukazuje správne ale stalo sa mi už, že som natankoval plnú a ručička ostala ako bola, dole. Nedávno to spravilo to isté keď som dolieval z bandasky. Potom som skúšal pozatvárať dvere, opäť otvoriť nádrž a tuším aj naštartovať a naskočilo... Najhoršie čo je, keď ukazuje že tam ešte benzín je, ale v nádrži nie, aj to som už zažil:grr Takže aj keď väčšinou ukazuje správne, nikdy sa na neho nedá spoľahnúť!!! Citovat
DavidVe Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 tak měsic zpet blbl ale tat sem natankoval za 100kč a bylo to ješte ok ale jen co sem dojel domu a za pul hodky sem vylil pryč po nastartovani razem plnoa a mam stale neleze dolu a neleze mrcha tak měsic zpět to blblo ale pak sem vzal za 1000kč a bylo to ok srovnalo se to ale dojel sem domu po par minutach o5 start a bylo to zase zpět:o zlata škodovka:)tam to litalo a nikdo to neřešil Citovat
Návštěvník Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Kolik paliva je cca v nádrži, když se mi rozsvítí kontrolka u 307sw 1.6HDi 80kW 2004? Chystám se na čištění vstřiků Tecem2000 a potřebuji v nádrži co nejmenší množství paliva. Nemám palubní počítač, který by mi ukazoval dojezd, tak to špatně odhadnu. Citovat
koblih69 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Obecně to bývá 5-8l nicméně tvůj postup nedoporučuju. Jednak tyhle motory nemají rády když takhle dojíždíš ten bordel v nádrží a navíc ho hodláš ještě rozpustit tím TECem. Myslím, že výsledek bude spíš negativní. Citovat
Tony Stark Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Já řešil problém že ručička si lítala jak se ji chtělo a bylo ji šumafuk, kolik jsem měl v nádrži. Vytáhnul jsem budíky, proměřil napětí, samozřejmě tam byly studené spoje a jeden kablík byl kompletně zaoxidovaný, místy až zpuchřelá bužírka/izolace. Vše jsem pročistil, sem tam nějaký ten drátek vyměnil, pak auto napíchnul na diagnostiku a dle dia jsem zjistil aktuální stav paliva a přenastavil jsem ručičku ukazatele. (ovšem u tohodle zásahu mi asistoval elektrikář co tohle už dělal tisíckrát, takže mi dělal dozor, sám být tebou to nedělám) Pokud tedy máš tento problém ? Hádám to asi nemusím rozepisovat dále ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.