Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všichni v unoru sem si koupil sve prvni auto od peugeotu 307sw na par much sem to vychytal doufam a že jich nebylo pomalu . ale už 4 den řeším problém s ukazatelem paliva na tomhle foru je 139 stran a nikde žadna odpověd nebo vubec bez odpovědi prosim najde se nejaka dobra vila ktera ma stejny problem a zna řešení děkuji vam moc :):):):)

Odesláno

tak měsic zpet blbl ale tat sem natankoval za 100kč a bylo to ješte ok ale jen co sem dojel domu a za pul hodky sem vylil pryč po nastartovani razem plnoa a mam stale neleze dolu a neleze mrcha

Odesláno

Tiež by som rád pochopil ako to presne funguje, viem len, že to nemeria sústavne ale iba za určitých podmienok to zosníma hodnotu z plaváku, ináč to klesá postupne podľa spotreby vypočítanej počítačom.

Na 98% to vždy ukazuje správne ale stalo sa mi už, že som natankoval plnú a ručička ostala ako bola, dole.:o

Nedávno to spravilo to isté keď som dolieval z bandasky. Potom som skúšal pozatvárať dvere, opäť otvoriť nádrž a tuším aj naštartovať a naskočilo...

Najhoršie čo je, keď ukazuje že tam ešte benzín je, ale v nádrži nie, aj to som už zažil:grr

Takže aj keď väčšinou ukazuje správne, nikdy sa na neho nedá spoľahnúť!!!

Odesláno
tak měsic zpet blbl ale tat sem natankoval za 100kč a bylo to ješte ok ale jen co sem dojel domu a za pul hodky sem vylil pryč po nastartovani razem plnoa a mam stale neleze dolu a neleze mrcha
tak měsic zpět to blblo ale pak sem vzal za 1000kč a bylo to ok srovnalo se to ale dojel sem domu po par minutach o5 start a bylo to zase zpět:o zlata škodovka:)tam to litalo a nikdo to neřešil
  • O 2 roky později...
Odesláno

Kolik paliva je cca v nádrži, když se mi rozsvítí kontrolka u 307sw 1.6HDi 80kW 2004? Chystám se na čištění vstřiků Tecem2000 a potřebuji v nádrži co nejmenší množství paliva. Nemám palubní počítač, který by mi ukazoval dojezd, tak to špatně odhadnu.

Odesláno

Obecně to bývá 5-8l nicméně tvůj postup nedoporučuju. Jednak tyhle motory nemají rády když takhle dojíždíš ten bordel v nádrží a navíc ho hodláš ještě rozpustit tím TECem. Myslím, že výsledek bude spíš negativní.

Odesláno

Já řešil problém že ručička si lítala jak se ji chtělo a bylo ji šumafuk, kolik jsem měl v nádrži.

Vytáhnul jsem budíky, proměřil napětí, samozřejmě tam byly studené spoje a jeden kablík byl kompletně zaoxidovaný, místy až zpuchřelá bužírka/izolace.

Vše jsem pročistil, sem tam nějaký ten drátek vyměnil, pak auto napíchnul na diagnostiku a dle dia jsem zjistil aktuální stav paliva a přenastavil jsem ručičku ukazatele. (ovšem u tohodle zásahu mi asistoval elektrikář co tohle už dělal tisíckrát, takže mi dělal dozor, sám být tebou to nedělám)

Pokud tedy máš tento problém ?

Hádám to asi nemusím rozepisovat dále ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...