Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne dle vyjadreni Peugeot CR, ktere je k nalezeni i nekde na strankach ministerstva dopravy, mohou vsechny modely aut znacky Peugeot jezdit bez nahradni pneu, staci vozit prostredky na opravu defektu.

Ja se tak mohl zbavit valcove nadrze z kufru a dal jsem si toroid misto rezervy. Dojezdovku jsem vyhodil doma do garaze :) beztak jsem ji za 11 let nikdy nepouzil :D:aut

Odesláno

tak jsem to konečně našel na stránkách ministerstva dopravy a je tam doslovně psáno

Stanoviska výrobců k vybavení vozidla náhradním kolem - Všechna vozidla značky PEUGEOT mohou být místo náhradního kola vybavena prostředky pro bezdemontážní opravu poškozené pneumatiky umožnující nouzové dojetí.

Takže hurá, rezerva pryč a problémy s navijákem jsou fuč, kdo to má opravovat, takovej vejmysl:papa

Odesláno

[rquote]

Takže hurá, rezerva pryč a problémy s navijákem jsou fuč, kdo to má opravovat, takovej vejmysl:papa

[rquote]

Čímpak to asi tak někde mezi polama nafouknete? Máte i pupmpičku, nebo kompresor? Co když se sundá patka pneu z ráfku? :myslim:myslim Já bych se nějakýho kola hned tak nezbavoval.:super:super:super

Odesláno

to Bohumil: moje řeč.....navíc omezení dojezdu a max. rychlosti je pro mne také mínus...nevím,kde bych při cestě do SR hledal v sobotu/neděli na dálnici pneuservis...já mám na defekty smůlu, píchl jsem i 2x do měsíce, proto já osobně si radši opravím ten francouskej zázrak pod autem a budu klidnější :papa

Odesláno

Tož to já měl uchycení rezervy ve skvělém stavu, ale teď tam mám nádrž LPG. Časem chci koupit malou dojezdovku. Kufr je velký, tak to zatím neřeším a mám tam velkou. Sprey a pumpu chci, budu se moci rozhodnout, jestli nechám rezervu v garáži. Já na dlouhé cesty jedině s plnohodnotnou rezervou, zákon schválnosti je neúprosný. Ale za posledních 6 let jsem nepíchl.

[upravil dne 30/6/11 18:48 dvorrom]

Odesláno
[rquote]

[rquote]

Čímpak to asi tak někde mezi polama nafouknete? Máte i pupmpičku, nebo kompresor? Co když se sundá patka pneu z ráfku? :myslim:myslim Já bych se nějakýho kola hned tak nezbavoval.:super:super:super

Tie opravné sady sú pod tlakom,čiže zároven ked to lepíš tým sprejom tak pneumatiku aj nahustíš.

Odesláno

mám sadu na opravu pneu i s kompresorem, dneska jsem byl na STK a prošel jsem v pohodě, jen jukli do počítače a nebylo co řešit.

Za čtyři roky co auto mám jsem nepíchl, tak snad to bude všechno ok;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...