Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdařbůh,mám možbost brigády,řidič na rozvoz lahůdek,nakládka je vždy v 1:30 ráno a konec v cca 10 hod... Jezdí se po Praze a nakládka je v Chodově... No a já se chci zeptat,jestli byste mi něco takového doporučili jako první zkušenost s řízením dodávky(do 3,5t) po takovém městě jako je Praha a hlavně co mě zhruba tak může všechno potkat,nemám o tom moc představu...Řidičák mám B,C,psych.tesy a profesák...

Otázka je samozřejmě mířena hlavně pro ty,kteří už s tímto zkušenost mají :)

Odesláno

Potkat tě může to, že o ten řidičák brzy přijdeš :D V Praze není sranda hlavně zajíždění k obchodům a parkování před nimi. Pokud je firma seriózní, a je to něco, co bys chtěl jako brigádu dělat, klidně do toho jdi, uvidíš. Provoz jako takový zas tak strašný není, to je spíš o zvyk.

Odesláno

Zásobování v noci bude v pohodě (jen nevím kdo bude mít ve 3 ráno někoho ve skladu), ale bál bych se častých kontaktů s ne zrovna střízlivými řidiči. Jinak jak psal Oddie - za zkoušku nic nedáš a položit klíčky můžeš vždycky.

[upravil dne 29/6/2011 01:18 Medvěd]

Odesláno
(jen nevím kdo bude mít ve 3 ráno někoho ve skladu)

[upravil dne 29/6/2011 01:18 Medvěd]

lahudky se treba rozvazaji i na pumpi :) Teda zalezi, jake lahudky bude delat a co konkretne ... A kazdej serioznj hypermarket treba ma na nocni smene skladnikov a dokladacov ... Atd ...

[Edited on 29/6/11 08:38 Lubk0]

Odesláno

U pump ani hypermarketů není s parkováním žádný problém, u marketů ale může být problém s čekáním mezi kamiony (s tím zkušenost nemám). Pokud by se jednalo o závozy podobného charakteru, pak se neboj a klidně do toho jdi - motání po centru Prahy a hledání, kde můžeš auto na 5 minut zastavit tak, aby Tě ostatní mohli aspoň objet, je opruz daleko větší (z vlastní zkušenosti ale vím, že pokud stojíš aspoň trošku rozumně, většina cajtů (včetně MPků) se raději kouká na druhou stranu - je jim totiž jasné, že za 10 minut tam nebudeš Ty, ale zase jinej zoufalec, kterej potřebuje vyložit zboží.

Odesláno

jeste jinak, hypermarkety a obchodaky maji male a velke rampy, takze cekani mezi kamiony se neboj, co se tyka obchodaku, tak tam bud je pekar a pece a otevre, nebo je tam ostraha, ktera je o vsem informovana. K nam jezdi pekari cca v pul paty rano a no stres :)

Doma nam zavazi primo pred barakem pekarna obchudek. Slozi to tam ve tri rano a v pet si to majitelka hodi do obchodu. Uz nekolikrat jsem na ridice ve tri rano vylitnul, at s temi dvermi tak nemlati, a at si tlumi radio. Nepomohlo to, tak jsem potom vylez ven a pecivo znesvetil....... Tak bacha v rodinne zastavbe, tam je to neprijemny, kor kdyz jsou vedra a lidi maj otevreny okna.

Odesláno

Já jsem tuhle práci chvilku dělal....Počítej s tím,že si totálně rozhasíš biologický rytmus těla....Budeš muset chodit spát třeba v 18:00...a jak se vrátíš,budeš zase utahanej,takže opět spánek. Vozilel jsem chlebíčky + lahůdky. Dobrá rada je mít na palubce skleničku s vodou a jak ti voda vyteče,je něco špatně. kolegovi,kterej jezdil jako závodník 2x odmítli přebrat zboží v hodnotě 7000,- Kč. A s tím souvisí i vození tržeb. Cca 50% krámů ti bude potvrzovat faktury a druhá půlka platit hotově na ruku,osobně jsem měl vždy kolem 30000,- Kč. Popros,aby ten kdo tam už jezdí,Tě zaučil...spousty krámů mají totiž adresy na fakturách jiné,než-li jsou adresy provozoven!!!!!!No a poslední věc...budeš se v mnoha krámech fackovat s pekařema :)Jezdil jsem ústecký a plzeňský kraj proto to byl job do kterýho už bych nešel :):papa Ale na zkušenou hodně štěstí.

Odesláno

V prvom rade je aby si vedel že vodič je jednou nohou v hrobe a druhou nohou v kriminále.

Potom si vždy zachovaj chladnú hlavu a nestresuj neponáhlaj sa račej niečo nestihnut ako niečo rozbiť.

Ak budeš kasírovať peniaze tak si ich dobre skotroluj a dobre skovaj alebo nos prisebe v dobre zapnutom vrecku alebo kabelke. (niekedy sa nosili takzvané ladvinky bola to super pomôcka).

A ak budeš robiť rozvoz v noci vždy sa dobre vyspi a nepremáhaj svoje telo.

Mikrospánok je niečo čo zistíš že maš až ked je už neskoro.

Šoferčina je krasna práca ale žerie celého človeka a vyžaduje si neustálu pozornosť.

Takže prajem veľa štastných Km a dobrého šéfa.:papa

:papa:papa:papa

Odesláno

v doprave je najhoršie natrafiť na šefa čo nemá pojem o doprave praktikách, zakonoch. Tatko mu kúpi auto a on chce čo najviac zarobiť a mať najmenšie náklady. Teraz som sa po 7rokoch dostal na druhú stranu barieri a snážím sa pre vodičou vybaviť všetko najlepšie aj ked sa to vždy nedá. (a vracia sa mi to v podobe odvrkovania nechcenia a frflania) Tak prichádzam na to že každy vedúci je zlý a taký jednoducho byt musí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...