Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co jsi očekával od členů peugeot clubu? že ti poradí? no to bych se fakt nasmál :D:D:D

Odesláno
Co jsi očekával od členů peugeot clubu? že ti poradí? no to bych se fakt nasmál :D:D:D

A co bys chtěl poradit???? My jsme si vybrali nejlíp - následujte nás :D:roker

Odesláno

necituj předchozí příspěvek, porušuješ pravidla fora, to za a), a za b) přesně o tomhle blábolení mluvím :roll

a jestli to chceš na tvrdo, tak pežota bych si už nekoupil, i kdyby to mělo bejt jediný auto na světě, protože dle tohoto fora, je to nejporuchovější auto na světě :aut:aut:aut

[upravil dne 27/6/11 19:10 minimaxa]

Odesláno

Ja som si vyberal aj medzi tymito autami a poviem ti ber 5008-cku. Jedna krasna je v partizanskom za 19.990 2.0 hdi Premium 6 Km najazdene :aut

Keby zena nechcela 7 sedadiel v buducnu tak berem ho hned...

Touran nic moc, moj nazor :blicismajlik

Odesláno

To Balvan:

Prídi ku mne a porozprávam ti o VW servise. Nemáš to ku mne ďaleko. Ja tak isto rozmýšľam nad nejakým poriadnym autom a stále mi z toho vychádza peugeot a ford najlepšie.

Odesláno

Balvane, nechápu, jak můžeš porovnávat 5008 s Touranem. To je přece úplně jiný auto!!!! Měla jsem srovnání. Do 5008 jsme šli ze Sharana, takže pak srovnávat můžu. Ale Touran? Bože, vždyť oproti 5008 sedí na zemi. Už to že je na podvozku Golfa, jak už jsem psala, o něčem svědčí, když jsem si do Tourana sedla, tak jsem si myslela, že jsem utopená, protože jsem ze Sharana jsem byla zvyklá sedět nahoře. A 5008 v tomto vyhovovala, a to nemluvím o komfortu uvnitř auta. A to mi věřte ocení ženská daleko více než chlap. No a o opravách na Sharanu ani nebudu psát, to je jiná kapitola. Už jsem se bála jet někam dál, aby mě zase někde nenechal.

Odesláno
necituj předchozí příspěvek, porušuješ pravidla fora, to za a), a za b) přesně o tomhle blábolení mluvím :roll

a jestli to chceš na tvrdo, tak pežota bych si už nekoupil, i kdyby to mělo bejt jediný auto na světě, protože dle tohoto fora, je to nejporuchovější auto na světě :aut:aut:aut

Tak teď ti moc nerozumím - jaké blábolení máš na mysli? Já jenom tvrdím, že jsem zatím ze všech aut, která mi prošla pod rukama (nebo pod zadkem - chceme-li), měl nejmíň starostí s Peugeoty. A nebyla to vždycky nová auta, jako teď 5008! Tak už jen z toho malicherného důvodu si dovoluji myslet, že jsem si prostě vybral nejlíp :):roker

A to už se vůbec nechci rozepisovat o pohodlí, ve kterém jsou francouzi podle mě na špici :)

PS: 5008 alespoň vypadá jako auto... :papa

Odesláno

S tím souhlasím i já. A navíc. Každý, kdo logický myslí ví, že když nějaká automobilka vystartuje s novým modelem, musí během prvních let vychytat mouchy. Tak to prostě je. To ví i žena za volantem. Věřte mi. Takže kdo jde do nové 5008 s tím tak trochu počítá. Od toho jsou tu záruky. A poslední věc je, že soudit a hanit může snad jen ten, kdo má zkušenosti s 5008 větší než jen pohled zepředu.

Odesláno
Balvane, nechoď ani do Tourana ani do 5008, nejlepší volba je rozhodně Multipla;):D

rejpale :P:D

Odesláno
Minimaxa to myslel úplne inak, ale nevadí:papa dal mu, len utvrdenie ktoré balvan potreboval prečo nekúpiť 5008

díky, je občas težké pochopit moji ironii ;)

Odesláno

no hlavně že chtěl porovnávat turana s 5008 a na VW už porovnává turana s S-maxem a zase jsme u toho chce prostě toho turana :)...protože s-max je zase někde jinde to je přece sharan

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...