Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vzdělanost lidí na foru aneb jaký máte titul?

Vzdělanost fora  

1. 1. Vzdělanost fora

• Mgr., Ing.
      32
    • Ph.D., CSc.
      1
    • prof., doc.
      0
    • JUDr., MUDr., ...
      1
    • Bc.
      16
    • Dis.
      2
    • Pracuje se na tom ;)
      26
    • Bez titulu a vůbec mi to nevadí :)
      128

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

O rok skusenosti viac :)

Zatial som len Bc. buduci rok v maju snad Mgr. ale uz teraz mi Bc. titul priniesol nizsi urok na hypoteke ... Dostat o 8 tis. Eur viac a este platit mesacnu splatku o skoro 20 Eur menej, to ma celkom potesilo ...

Okrem toho mi to prinieslo novu pracu, kde prizmurili oko, aj ked chceli VS 2 stupna, tak ze ked si ju dorabam a budem ju hadam buduci rok mat, ze to zatial staci :) Bez toho 1 stupna by nadomnou neuvazovali ...

Odesláno

LubkO... nedaj sa zmanipulovat... su to len recicky aby ta mohli akoze drzat v sachu,

ze ta zobrali tak bud rad ze si rad... neskor to stejne zneuziju a vyuziju... ;)

akoze skola, jazykova znalost a pod. su len formality... :-)

edit: vo vacsine pripadov...

[upravil dne 27/8/12 16:22 od Marcel00]

Odesláno
Já z první vysoké utíkala po prvním semestru (přírodovědecká fakulta), to se fakt nedalo a vůbec mě to nebavilo, sice všichni tvrdili, že musím vydržet první ročník a pak to bude dobrý, ale to bych se asi za ten rok zbláznila :aut.

Na hnojárně jsem byla skoro 2roky, bohužel svojí blbostí (láska je slepá a hluchá), jsem se na to vykašlala, dodnes mě to mrzí, protože tam mě to hodně bavilo a byla to pohoda. Takže jsem bez titulu, nějak mě to netrápí, ale občas mám cukání, že bych nejraději na nějakou vejšku ještě šla :roll.

Taky me to obcas napadne i kdyz uz je to 5 let co jsem s tim seknul. Nicmene zivot se studentkou me vzdy pri takovych myslenkach utvrdi, ze je snad i lepsi chodit do prace ....

Jediny,co me zatim stale jeste stve je,ze jsem tak trochu cerna ovce rodiny. Byt bez vejsky \"se nenosi\" a ze zacatku po tom,co jsem svevolne odpadl jsem mel fakt peklicko ...

Odesláno

nevim k cemu je nekterym titul , kdyz 80% z nich jsou stejne dil...ina:D:D:D

A napiste ze ne.

Vim kam napsat Y kam napsat I a hotovka.

K zivotu clovek potrebuje praxi a sikovne ruce.

\"Chytre hlavy\"sedi jinde................a je to videt.

EDIT: V ankete chybi radek: K cemu titul........vsjo jasno

[upravil dne 27/8/12 16:44 od straki007]

Odesláno

Straki to je ta posledni moznost - bez titulu a nevadi ;)

Je to zvlastni, ale citim se dobre, kdyz vidim,kolik nas je. Muj nazor na to je jasny - samozrejme,ze jsem si odpadnutim z VS (resp. VOS) zavrel nektere dvere,ale jine jsem zase otevrel a nemohu rict s odstupem casu ze bych toho nejak extra litoval.

Kdyz clovek neni \"blbej jak tago na plaseni vopic\" tak se snad i bez titulu relativne slusne zivotem prokouse :papa No ne ?

[upravil dne 27/8/12 17:22 od Stibto]

Odesláno

patřím do klubu stibtova..... :D Zkusil jsem to 3x, vždycky jeden semestr a kousek, jednou jsem vydržel i celé dva :D, poslední pokus byl při zaměstnání a to jsem fakt nedával. Holt dělám rukama přes deset let. Z černé ovce rodiny bych si nic nedělal, je to přeci konec konců jen a pouze tvůj život.

Odesláno

Já sice vysokou mám , ale za titul si v dnešní době nic nekoupíš. Ja to o tom, co dotyčný umí.Přesně jak říká Straki.

Odesláno

Jj a taky mi lezou krkem tu a tam narazky typu \"Kdyby ses tehdy na tu skolu nevykaslal ..\" kdyby... KDYBY.... Znate to - Kdyby byly v p*deli ryby, nepotrebovali bychom rybniky !!! :cool:

[upravil dne 27/8/12 19:45 od Stibto]

Odesláno

sorry za :xvul, ale nedalo mi to nespomenut:

Rozpravaju sa dvaja inzinieri...pocuj, ked tak premyslam aky som ja inzinier, tak sa bojim ist ku doktorovi :P:D

Odesláno

mě se líbí tento :D

Do firmy přijmou nového zaměstnance a hned ho mistr zaúkoluje:

\"Tak tady máš, mladej, koště a půjdeš zamést halu.\"

\"Ale já jsem inženýr!?\" říká novej.

\"Aha,\" škrábe se mistr na hlavě, \"tak já ti to ukážu.\"

Odesláno

Tak to je naprosto přesné. Je až k nevíře jaká telata kolikrát z VŠ jdou . Titul nepoužívám, dokonce mě za to bývalý zaměstnavatel chtěl vyhodit z práce.Sám je ing-což v tomto případě svědčí o jeho IQ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...