MilanF1 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Tento topic tu nikde nevidím, ale nedá mi to, musím se pochlubit. Dnes se mi zdárně podařilo zakončit bakalářské studium na VŠE v Praze. Samozřejmě končit nechci, jdu dál na magisterské studium. Pro někoho možná Bc. nic moc znamenat nemusí, ale pro jiné dobrý úspěch, ač já si to ještě nepřipouštím, zatím mi to nedošlo . Nyní mám cíl dosáhnout inženýra, snad to půjde, ač bakalář jednoduchý nebyl. Hlásím, že tři roky na škole nebyly zbytečné PS: Pro hnidopichy: na oslovování titulem fakt nehraju, jen jsem se chtěl podělit a věřím, že se ke mně letos někoho přidá s podobným úspěchem. Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 vidim ze si z toho mimo ked nevies ci ides na mgr alebo ing:D Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Vím, to moc dobře. Oficiálně je to magisterský typ studia a na ekonomce je zakončen titulem inženýr. Zdí to divně, ale je to tak Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 kazdopadne gratulujeme este teda 2 roky mozme si tykat Citovat
Pata Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 jozefsv: má v tom naprosto jasno - jde na magisterské studium s titulem Ing. Taky jsem to tak měl. MilanF1: tak gratulace Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 tak to som teda nepocul este.ale tak som zo skoly uz davnejsie tak sa cosi asi zmenilo Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 A to jsi tedy Sovák nebo Kemr? :D:D Joke - ale jinak se tedy připojuju ke gratulacím, byť si na oslavu nehraješ [upravil dne 23/6/2011 23:03 Medvěd] Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Díky za gratulace. Medvěd: já si nepotrpím na oslovování titulem ani na oslavování titulu Asi jsem to napsal trochu nepřesně, ale žádným alkoholem jsem to nezapil ani neplánuji Citovat
aka Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 a na cem jsi? ja udelala na stejne skole minuly tyden statnice a uz mi chybi jenom diplomka. a ver, ze to pokracovani mi prislo jednodussi nez zacatek. tak tedy blahopreju Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 nic si z toho nedelej, stanou se i horsi veci Citovat
kveton Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 gratulace, je to příjemnej pocit, že? Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 toto ma tak privadza k myslienke....nie ze by som na tom zakladal, cisto informacne....ze kolko ludi tu ma nejaky titul Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 Aka: Na fakultě financí a účetnictví. Obor: Účetnictví a finanční řízení podniku. Pro mě začátek byl v pohodě, v prvním semestru jsem měl štěstí při zkouškách, jak na zkoušející, tak na otázky. Pak ale začaly předměty pověstné svou náročností a nebyla to sranda (Centrální bankovnictví s Revendou, které jsem udělal napoprvé, ale v tom semestru byla \"úmrtnost\" přes 40%). Ale když se nad tím zamyslím, opakoval jsem jenom čtyři předměty, zas tak strašné to tedy nebylo. Ale na druhou stranu, každý neúspěch mě posílil. Kveton: Samozřejmě je to příjemné, ale zatím si to nepřipouštím. Spíše jsem rád, že mám nyní volno, protože já jsem většinou zkouškové měl rychle za sebou ... ted jsem přes měsíc čekal na státnice, bylo to na mě moc dlouhé Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 to ja si zkouskovy vzdycky uzil pekne cely a nekdy si ho radsi i protahnul Citovat
aka Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Milan: mne se nikdy ty predmety z F1 nelibily Ferry:ale tak, kdyz se ti to libilo a bavilo te to:)))) Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Tak gratuluji pane .. já jsem to k titulu nedotáhl a i kdyby bylo by to jen Dis. .. no holt jsem si našel jinou cestu no Zatím se to nějak dá i bez toho tak uvidíme, co dál Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 vitej v klubu, ja jsem ale na Ing. nesel, bo jsem si koupil 406 a v praci to nemelo zadny progres, tak jsem se na to vykaslal, protoze jsem si zivot chtel zaridit jinak. Obcas lituji, ze jsem nesel dal, ale na druhou stranu si rikam, ze uz je mi to sumak. Zivot je hlavne o tom co umis a znas a k tomu mi BeCecko nikdy moc nebylo.... Pata: dobre rano pane Tovarniku, je libo cajicek, kavicku, pernicek, croissanek? Tak proto jsi byl po ranu takovy nemluvny, zena te rano spatne oslovovala a obsluhovala Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.