Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tento topic tu nikde nevidím, ale nedá mi to, musím se pochlubit.

Dnes se mi zdárně podařilo zakončit bakalářské studium na VŠE v Praze. Samozřejmě končit nechci, jdu dál na magisterské studium.

Pro někoho možná Bc. nic moc znamenat nemusí, ale pro jiné dobrý úspěch, ač já si to ještě nepřipouštím, zatím mi to nedošlo :D. Nyní mám cíl dosáhnout inženýra, snad to půjde, ač bakalář jednoduchý nebyl.

Hlásím, že tři roky na škole nebyly zbytečné :)

PS: Pro hnidopichy: na oslovování titulem fakt nehraju, jen jsem se chtěl podělit a věřím, že se ke mně letos někoho přidá s podobným úspěchem. :papa

Odesláno

Vím, to moc dobře. Oficiálně je to magisterský typ studia a na ekonomce je zakončen titulem inženýr. Zdí to divně, ale je to tak :)

Odesláno

A to jsi tedy Sovák nebo Kemr? :D:D:D

Joke - ale jinak se tedy připojuju ke gratulacím, byť si na oslavu nehraješ

[upravil dne 23/6/2011 23:03 Medvěd]

Odesláno

Díky za gratulace.

Medvěd: já si nepotrpím na oslovování titulem ani na oslavování titulu ;) Asi jsem to napsal trochu nepřesně, ale žádným alkoholem jsem to nezapil ani neplánuji ;)

Odesláno

a na cem jsi? ja udelala na stejne skole minuly tyden statnice a uz mi chybi jenom diplomka. a ver, ze to pokracovani mi prislo jednodussi nez zacatek.

tak tedy blahopreju :)

Odesláno

Aka: Na fakultě financí a účetnictví. Obor: Účetnictví a finanční řízení podniku. Pro mě začátek byl v pohodě, v prvním semestru jsem měl štěstí při zkouškách, jak na zkoušející, tak na otázky. Pak ale začaly předměty pověstné svou náročností a nebyla to sranda (Centrální bankovnictví s Revendou, které jsem udělal napoprvé, ale v tom semestru byla \"úmrtnost\" přes 40%). Ale když se nad tím zamyslím, opakoval jsem jenom čtyři předměty, zas tak strašné to tedy nebylo. Ale na druhou stranu, každý neúspěch mě posílil.

Kveton: Samozřejmě je to příjemné, ale zatím si to nepřipouštím. Spíše jsem rád, že mám nyní volno, protože já jsem většinou zkouškové měl rychle za sebou ... ted jsem přes měsíc čekal na státnice, bylo to na mě moc dlouhé :)

Odesláno

Tak gratuluji pane :) .. já jsem to k titulu nedotáhl a i kdyby bylo by to jen Dis. .. no holt jsem si našel jinou cestu no :) Zatím se to nějak dá i bez toho tak uvidíme, co dál

Odesláno

vitej v klubu, ja jsem ale na Ing. nesel, bo jsem si koupil 406 a v praci to nemelo zadny progres, tak jsem se na to vykaslal, protoze jsem si zivot chtel zaridit jinak. Obcas lituji, ze jsem nesel dal, ale na druhou stranu si rikam, ze uz je mi to sumak. Zivot je hlavne o tom co umis a znas a k tomu mi BeCecko nikdy moc nebylo....

Pata: dobre rano pane Tovarniku, je libo cajicek, kavicku, pernicek, croissanek? Tak proto jsi byl po ranu takovy nemluvny, zena te rano spatne oslovovala a obsluhovala :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...