Rotorhead Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 po servisu klimatizace (kontrole tesnosti, doplneni) , stale chladi malo. Daji se nejak merit tlaky a overit jak je na tom kompresor ? Jake maji byt hodnoty ? Citovat
koblih69 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Doporučuju napřed zkontrolovat 2 věci - pokud máš AutoKlimu tak směšovací klapku a taky čistotu chladiče - bývá někdy v zoufalým stavu. Citovat
Rotorhead Odesláno 23. červen 2011 Autor Odesláno 23. červen 2011 ne je to manualni klima..., kde najdu ten chladic ? [upravil dne 23/6/2011 20:59 Rotorhead] Citovat
Benžík Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Na předku auta, stejně jako chladič chladicí kapaliny a intercooler. Pokud posvítíš baterkou skrz chladiče od motoru dopředu, mělo by to prosvítat, pokud ne, jsou chladiče ucpaný. Citovat
koblih69 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Chladič? No vepředu ne? Stojí za sebou oba - tedy vodní a klimatizace. Bývá na nich slušnej bordel a pak ztrácí účinnost. Citovat
Martin 1981 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 ja mam autoklimu a ked je auto vyhriate od slnka tak nechladi ,naopak rano zapnem klimu a ide,uz to riesim od vlani a stale sa mi nedariiii Citovat
Milan134 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Ohladne tej tvojej prvej otázky,tlaky si zmerat dat možeš v každom lepšom klimaservise,aké hodnoty sú v norme sa dozvieš na mieste:papa Citovat
miroja Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Neviem ako je to na inych modeloch,ale ked sa prehrial chladic klimy mne (netocili sa mi sahary), tak sa mi vypla klima - cvakne elmag. spojka na kompresore. Je to preto, ze stupol tlak v systeme, na co zareagoval bezpecnostnym kontaktom presostat . Pocujes cvakanie tej spojky? Nepises na ktorom aute to mas, mozno na 406-ke to moze byt uplne inak ... Citovat
miroja Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 ja mam autoklimu a ked je auto vyhriate od slnka tak nechladi ,naopak rano zapnem klimu a ide,uz to riesim od vlani a stale sa mi nedariiii Mohlo by to sposobovat prilis vela chladiva v systeme. Ak sa auto ohreje na slnku, moze potom stupnut tlak nad maximum aj ked klima nebezi a aktivuje sa bezpecnostny spinac presostatu nuz a klima sa nezapne. Ked auto schladne, tak v systeme klesne tlak a klima funguje. Ale je to len teoreticka uvaha... Citovat
Martin 1981 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 ja mam autoklimu a ked je auto vyhriate od slnka tak nechladi ,naopak rano zapnem klimu a ide,uz to riesim od vlani a stale sa mi nedariiii Mohlo by to sposobovat prilis vela chladiva v systeme. Ak sa auto ohreje na slnku, moze potom stupnut tlak nad maximum aj ked klima nebezi a aktivuje sa bezpecnostny spinac presostatu nuz a klima sa nezapne. Ked auto schladne, tak v systeme klesne tlak a klima funguje. Ale je to len teoreticka uvaha... toje mozne,staci trochu odpustit? Citovat
miroja Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 No lepsie (aj ekologickejsie :-) ) by bolo ist si zmerat tlak niekde do clima servisu. Ak mas tlak teraz OK, tak ak by si odpustil prilis vela, klima by ti uz zas nemusela vobec chodit. Citovat
koblih69 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Může to způsobovat moc chladiva ( když je to tak akorát na hraně ), nebo málo chladiva, nebo špatný expanzní ventil, nebo vlhkost v chladivu ( exp. ventil zamrzá ) - to je způsobené vysoužilým sušičem. Citovat
Milan134 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Nadmerné mnpžstvo chladiva v okruhu som riešil prednedávnom: Citovat
P607Olda Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Příliš mnoho chladiva to nebude - to by nechladilo vůbec, anebo chladilo hodně. Citovat
koblih69 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Oldo souhlas, ale já mám zkušenost, že když je tam hodně ( a je to tak nějak na hraně ) tak to občas presostat odstaví a občas to jde. To se mi stalo zrovna při minulém plnění, stačilo malinko ubrat a už to šlo. Předím z 10*-ti zapnutí 8x ne a 2x ano a nebo to vypadávalo v průběhu jízdy. Citovat
Martin 1981 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Oldo souhlas, ale já mám zkušenost, že když je tam hodně ( a je to tak nějak na hraně ) tak to občas presostat odstaví a občas to jde. To se mi stalo zrovna při minulém plnění, stačilo malinko ubrat a už to šlo. Předím z 10*-ti zapnutí 8x ne a 2x ano a nebo to vypadávalo v průběhu jízdy. presne takto to robi mne,ale od posledneho plnenia to slapalo a aj tento rok na jar to chladilo a teraz prisly vacsie teploty a robi to p... [upravil dne 24/6/11 10:35 Martin 1981] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.