Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Po facelifte sa dávali aj predný parkovací asistent. :papa

když to chtěl někdo :)

ale jak říkám DELPHI se mohlo dávat dřív než byl facelift...prostě ty motory se dělali průběžně...2,2Bi bylo uděláno až po faceliftu jestli se nepletu ne s ním...

Odesláno

já mám po faceliftu a zrcátka jsou stejný, ale v salonu jsem viděl po faceliftu SW a zrcátka uplně jiný, zrcátka jsou opravdu 2 druhy (snad do 2009 a od 2010) koukni na mobile

vevnitř RT5 nebo SD navigace, černej dekor, více chromu, jiný světla, vše co je tady psáno... z

Odesláno

Tak isto uvažujem o doplnenie predným parkovacím asistentom, už som si aj jeden druh vyhliadol má tam aj automatickú aktiváciu pri určitej rýchlosti, len neviem kde by sa to malo zapojiť a či by som to zvládol ako laik do autoelektriky.

(Pri použití v prednej časti vozidla BS 400 LED obsahuje vstup na pripojenie signálu rýchlosti vozidla ktorý slúži na automatické zapnutie/vypnutie pri prekročení nastavenej rýchlosti).

http://www.tuningpo.sk/catalog/product_info.php?cPath=1820&products_id=99856

Odesláno

Tie čo sú v SB tuším Meta tak tie musíš zakaždým zapínať/vypínať vypínačom pri rýchlostnej páke, keď si na ne zvykneš a pozabudneš nato ich zapnúť a už máš po nárazníku. A ani tie nie sú Origo, predpokladám že sú nejaké univerzálne na dorábku.

[upravil dne 24/6/11 23:36 Judes]

post-27076-14109617952587_thumb.jpg

• O 2 roky později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, myslíte, že by do nárazníka pred FL pasovala mriežka po FL? Páči sa mi, pretože má chrómové lišty aj zvislo aj vodorovne a v pozadí je ešte jedna mriežka a teda je aj praktickejšia, lebo lepšie cháni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...