Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Používáte ještě ICQ?  

1. 1. Používáte ještě ICQ?

• Používám ICQ denně
      61
    • Používám ICQ příležitostně (aspoň 1x týdně)
      18
    • Používám ICQ málo (aspoň 1x měsíčně)
      10
    • Skoro vůbec ICQ nepoužívám (asi 1x ročně)
      13
    • Nepoužívám ICQ vůbec
      26
    • Nevím, co to je ICQ
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

v práci jsem na www.meebo.com a mám zároveň online FB chat a ICQ, doma klient Pidgin pro Linux a to samé .. :) Takže dá se říct,že denně. Jinak ICQ kontaktů mám asi 50 a obvykle jich mívám online tak maximálně 10 najednou ..

Odesláno

ICQ pouzivam denne (tedy ICQ protokol ale klienta mam jineho) .. i v obdobi FB jsem ho neprestal pouzivat.. povazuju ho za zakladni komunikacni prostredek po netu.. FB jsem nepovazoval za komunikacni ale za rekneme informacni prostredek :)

Odesláno

ale aby som to objasnil....nepouzivam ho preto ze 99% casu straveneho na nete som vlastne v praci, mimo pracovnu dobu moc na net nechodim

no a v praci mame zakazane porty cez ktore ICQ komunikuje, takze mi to nejde.

Jeden cas som pouzival ICQ cez Jabber ucet ale ani to uz nejde

a byt online ne meebo ma akosi prestalo bavit ;)

len tolko k tomu :P

Odesláno

ICQ sem pouzival denne, a stale ... Mam na nem pres 200 kontaktu ... Bohuzel po nastupu FB sem jej prestal vyuzivat ... Bola este doba, ked som sa k nemu vratil, nakolko ICQ integrovalo FB chat do sveho ICQ programu, a tak sem tam mnel i ICQ kontakty i vsetky FB kontakty ...

Bohuzel nefungovalo to vobec dobre, casto mi ukazovalo uzivatele FB v ICQ offline, hoc boli prihlaseny, a nektere spravy sa im nedali dorucit, a tak sem od toho upustil ...

ICQ bola super vec, a nemnel sem proti nemu zadne vyhrady, ovsem mam stejny problem, s mojich cca 200 kontaktov je online tak max 10 kusu, kdyz je svatek tak 20 ... Pred FB sem mnel pernamentne online aspom 60 uzivatelu, bezne kolem 100 vky. Takze kdyz chci nekemu napisat, stejne musim jet na FB.

Na FB mam cez 300 kontaktu, a online ich byva take minimalne 100 vka, s tym ze vecsina z nich FB navstevuje pravidelne, a tak mu mozem napisat, i kdyz je offline, a odpise mi, hned jak se prihlasi.

FB berem z jedne strany tez jako plnohodnotny messenger, nemam s pisanim na FB zadny problem, a vecsinu lidi mam tam. Take si vicemene vecsinu dna na FB online pomocou aplikace v mobilu, a kdyz mi tam nekdo napise, tak mi to HTC vyhodi jako notifikaci do vrchni listy, a zapipa mi to jako SMS, takze muzu kdykoliv pisat :)

Odesláno

no kdyby se objevil nejaky messenger pro Javu ktery umi FB chat tak uz asi ICQ prestanu skoro pouzivat :) .. zatim mam jen ICQ mobile ... ten se sice tvari ze FB umi pripojit ale nejak se to zatim nepovedlo ...

Guest dreamtalks
Odesláno

icq nepouzivam od ty doby co me spamovali rusky holky apod. Jinak pouzivam Skype

Odesláno
icq nepouzivam od ty doby co me spamovali rusky holky apod. Jinak pouzivam Skype

nj to musí člověk jen zavřít vůbec neodpovídat ani neautorizovat ... to nejsou žádný holky ale spamboti - zjišťují, zda je účet aktivní a pokud ano, už nikdy spamy nepřestanou :)

Odesláno

stibto: tak činím i já, a chodí mi ruské, protože mám QIP. Možná to vyřeší nejnovější verze, kterou teď mám. Snad jich nebude chodit tolik, občas se bojím, aby neodmáznul někoho, kdo si mě chce přidat opravdu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...