Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mám otazku chcem sa opýtat predne tlmiče mám KO lavy tlmic mam 13% a pravy mam 86% a zadne tlmiče mám 86 a 85 % lavy a pravy.... Predne pneumatiky nejavia ziadnu chybu, ziadne schody čo sa cudujem kedze tlmice su KO... A na zadnych mi robia pneumatiky schody cim to moze byt ked tlmice su 86 a 85 % ?? ... Moze to sposobovať este niečo ine?? ... Dakujem za odpovede vopred

Odesláno

Tlumiče jsou samozřejmě 1. v řadě, ale klidně ti to udělá i nevyvážený kolo, nebo špatné horní uložení, nebo třeba když na jaře prohodíš kola \"křížem\" ... Mimochodem to dělají některé značky pneu i když je všechno v pořádku... jinak u 406 je poskakování dost často způsobeno špatně nastavenou geometrií dělanou jen při jedné výšce auta.

[upravil dne 19/6/11 17:03 koblih69]

Odesláno

Šikmo sjetý špalíčky jsou normální. To je taky důvod, proč se nikdy nemá kolo nasadit na auto tak, abyse točilo obráceně, pak se ty špalíčky rychle sjedou na druhou stranu.

A nejsou to schody, ale zuby a jsou tam, aby jsi mohl hodně řezat zatáčky. :D:papa

[upravil dne 19/6/11 17:00 Benžík]

[upravil dne 19/6/11 17:02 Benžík]

[upravil dne 19/6/11 17:40 Benžík]

Odesláno
Šikmo sjetý špalíčky jsou normální. To je taky důvod, proč se nikdy nemá kolo nasadit na auto tak, abyse točilo obráceně, pak se ty špalíčky rychle sjedou na druhou stranu.

A nejsou to schody, ale zuby a jsou tam, aby jsi mohl hodně řezat zatáčky. :D:papa

:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 19/6/11 18:16 straki007]

Odesláno

Hm tak to je špatně, pohledej tady na fóru, najdeš i hodnoty na které se to má nastavit... pravdou je, že třeba v AUTODATA je to taky špatně, takže servis, který tam kouká si myslí, že je to v pořádku.

Odesláno

1. neodpovedal si, čo sú to tie \"schody\", ako to vyzerá.

2. geometriou to nebude.

3. hodnoty geometrie sú tu už veľakrát, čítaj poriadne \"zadná náprava 406\"

4. za týždeň od (hoci zle urobenej) geometrie by si ešte nič nezistil, takže tým to aj tak nebude.

Odesláno

schody su to vlastne ked ides rukou po obvode kolesa a mas tam take skoky .... vieš .... hm tak čim to moze byt ked to geometriou nebude?? ... hm ked tlmice na teste tlmičov ukazali ze su na 85 a 86% dobre?? ... mam nove pneu a dost ma to hneva ze mi ich takto znici

Odesláno
good ride 195/65 r15
good ride čína jak vyšitá tuto gumu bych nedal ani na kočárek.Pilování pneumatik na zadní nápravě, je dnes běžný jev způsobený ABS (pokud je vše v pořádku), dělá to i na tuhých nápravách. Je problém najít vhodné pneu, nejlepší jsou asimetrické a pokud možno nejjemější vnitřní zubování. Pneu good ride jsou letní čínské pneu, většinou je na nich značka M+S což značí zimní pneu, tak potom co je to za směs?
Odesláno

Mám tak isto Good Ride už druhú sezónu len rozmeru 215/55 R17 a možno záleží aj od konkrétneho typu ale ja som s nimi zatiaľ spokojný.

Odesláno

Robí to aj na octavii - uskákane pneumatiky v zákrutách - ľahké (nezatažene) auto na zadnej naprave.Poväčšinou smerove pneu.Znamemu udporúčali každych 15 000km prehadzovať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...