KapriQ Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Ahojte, robil som kabelaz na zadne ovaly. Po montazi mi zacal blikat air bag . Ked som pohybal s kablami na spolujazdcovej strane prestalo to, a teraz to zase zacalo a uz som skusal vsetkymi kablami hybat,kontektory dotlacat a stale.Uz som z toho na nervy. Co mam skontrolovat ? Ako sa dostanem k tomu vrchnemu airbagu ? Kade su vedene kable prip akej su farby alebo kde mam hladat chybu ? Dakujem pekne PS:Volantov airbag konektor som cekoval a ten je zapojeny.Robilo to po montazi, len neviem co ceknut. /docital som sa ze to moze byt kablami pod sedackou, ale co maju kable s airbagom ? To koli pyropatronom ? Mne sa zda ze kontektor pod sedackou mam ale je to len nejaka predpriprava .... [upravil dne 19/6/11 12:34 KapriQ] Citovat
TomMaister Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 zkontroluj kabeláž pod sedadly můžou být polámané vodiče Citovat
olda Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Pod sedačkama konektory na pyropatrony,rozdělej konektory,foukni tam trošku WDčka,nebo něčeho a přihni malinko konektory,aby chytli kontakt.Před chvílí jsem sváděl stejný boj:D Citovat
KapriQ Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 pod tymi sedackami som to fakt nepozeral, a kde do tej sedacky su vedene kable ? CEz stredovu koznolu ??? Alebo od dveri ako su bezp. pasy ? Dikyy skusim to Citovat
koblih69 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Nějčastější problém je v konektech pod sedačkami - ideálně uštípnout a spájet. Dál bývá problém v Krožku pod volantem. Já měl problém v konekoru před řadičkou - je tam konektro airbagu spolujezce... Doporučuju zajet na diag a alepoň zjistit která větev to je... Jo a ještě mě zlobil pl. spoj. vypínače airbagu na stř. konzoli - stačilo propájet. Citovat
bara Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 To máš dobrý,že ti zjistily větev,mě prd a tak to už ignoruju rok.Jem vím to,že to není airbag,ale některý z pásů,ale který to už nevím a asi se ani nedozvím. .To samé mám s ABS,kope do pedálu i na suchu ale proč to ví jen ten na hoře.Zbytečně se trápit. Citovat
KapriQ Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 Tak skusal som hybat tymi konektormi pod sedackami a nic.Pokial su to teda tieto- oranzovy a sedy.Rozpojil. som ich spojil a stale... Som z toho na nervy lebo mi to z nicoho nic zacalo robit.Co mam este skontrolovat? Nechapem kde by mohol byt problem. Kazdopadne diky za rady asi rozslapem ziarovku zachvilku... /btw ten kruzok pod volantom sa kde nachadza? a pri tej radicke to asi mrknem inak hybal som s radiom a strkal som pracky az tam dozadu ako su kable je mozne ze by som tym mozno nejak pohybal a by sa nejaky konektor v stredovej konzole pri radicke rozpojil? [upravil dne 19/6/11 15:35 KapriQ] Citovat
koblih69 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Já taky hýbal s rádiem a měl venku popelník... pak to začalo... vyndal jsem středovou konzolu, prostříknul konektor A.B. spolujezdce pod popelníkem a u Ř.J. a byl klid. Citovat
KapriQ Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 a kde sa nachadza prosim ta ,ta RJ bagov? Citovat
koblih69 Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Pod ruční brzdou, musíš oddělat středovou konzoli. [upravil dne 19/6/11 17:32 koblih69] Citovat
KapriQ Odesláno 19. červen 2011 Autor Odesláno 19. červen 2011 No konecne som dosiel kde je problem ... Uz som nato prisiel ze je tam ta RJ doteraz som sa vrtal v kabloch a je problem v kontektore pri RJ pri rucnej brzde, pohybal som s tym a uvidime, bude sa menit rucna tak to teraz moc neporiesim ale fakt diky za vase postrehy dost mi to pomohlo Citovat
razor Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Taky mi to bliká-u coupé-ale bliká to od tý doby co se mi někdo proběhl po autě...Myslel jsem,že to bude něaký čidlo třeba v tom blaťasu,co někdo promáčkl,když mi po tom skákal(doufám,že ten krypl do rána chcípne)Teď jsem opravoval ten blatník a přestalo to,ale bohužel zase začlo-podívám se na ty konektory,je možný,že to s blatníkem vůbec nesouvisí. Citovat
koblih69 Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Taky mi to bliká-u coupé-ale bliká to od tý doby co se mi někdo proběhl po autě...Myslel jsem,že to bude něaký čidlo třeba v tom blaťasu,co někdo promáčkl,když mi po tom skákal(doufám,že ten krypl do rána chcípne)Teď jsem opravoval ten blatník a přestalo to,ale bohužel zase začlo-podívám se na ty konektory,je možný,že to s blatníkem vůbec nesouvisí. Nesouvisí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.