Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, robil som kabelaz na zadne ovaly. Po montazi mi zacal blikat air bag . Ked som pohybal s kablami na spolujazdcovej strane prestalo to, a teraz to zase zacalo a uz som skusal vsetkymi kablami hybat,kontektory dotlacat a stale.Uz som z toho na nervy.

Co mam skontrolovat ? Ako sa dostanem k tomu vrchnemu airbagu ? Kade su vedene kable prip akej su farby alebo kde mam hladat chybu ?

Dakujem pekne

PS:Volantov airbag konektor som cekoval a ten je zapojeny.Robilo to po montazi, len neviem co ceknut.

/docital som sa ze to moze byt kablami pod sedackou, ale co maju kable s airbagom ? To koli pyropatronom ? Mne sa zda ze kontektor pod sedackou mam ale je to len nejaka predpriprava ....

[upravil dne 19/6/11 12:34 KapriQ]

Odesláno

Pod sedačkama konektory na pyropatrony,rozdělej konektory,foukni tam trošku WDčka,nebo něčeho a přihni malinko konektory,aby chytli kontakt.Před chvílí jsem sváděl stejný boj:D

Odesláno

pod tymi sedackami som to fakt nepozeral, a kde do tej sedacky su vedene kable ? CEz stredovu koznolu ??? Alebo od dveri ako su bezp. pasy ? Dikyy skusim to

Odesláno

Nějčastější problém je v konektech pod sedačkami - ideálně uštípnout a spájet. Dál bývá problém v Krožku pod volantem. Já měl problém v konekoru před řadičkou - je tam konektro airbagu spolujezce... Doporučuju zajet na diag a alepoň zjistit která větev to je... Jo a ještě mě zlobil pl. spoj. vypínače airbagu na stř. konzoli - stačilo propájet.

Odesláno

To máš dobrý,že ti zjistily větev,mě prd a tak to už ignoruju rok.Jem vím to,že to není airbag,ale některý z pásů,ale který to už nevím a asi se ani nedozvím. :D.To samé mám s ABS,kope do pedálu i na suchu ale proč to ví jen ten na hoře.Zbytečně se trápit.

Odesláno

Tak skusal som hybat tymi konektormi pod sedackami a nic.Pokial su to teda tieto- oranzovy a sedy.Rozpojil. som ich spojil a stale...

Som z toho na nervy lebo mi to z nicoho nic zacalo robit.Co mam este skontrolovat? Nechapem kde by mohol byt problem.

Kazdopadne diky za rady asi rozslapem ziarovku zachvilku...

/btw ten kruzok pod volantom sa kde nachadza? a pri tej radicke to asi mrknem inak hybal som s radiom a strkal som pracky az tam dozadu ako su kable je mozne ze by som tym mozno nejak pohybal a by sa nejaky konektor v stredovej konzole pri radicke rozpojil?

[upravil dne 19/6/11 15:35 KapriQ]

Odesláno

No konecne som dosiel kde je problem ... Uz som nato prisiel ze je tam ta RJ :) doteraz som sa vrtal v kabloch a je problem v kontektore pri RJ pri rucnej brzde, pohybal som s tym a uvidime, bude sa menit rucna tak to teraz moc neporiesim ale fakt diky za vase postrehy :) dost mi to pomohlo ;)

Odesláno

Taky mi to bliká-u coupé-ale bliká to od tý doby co se mi někdo proběhl po autě...Myslel jsem,že to bude něaký čidlo třeba v tom blaťasu,co někdo promáčkl,když mi po tom skákal(doufám,že ten krypl do rána chcípne)Teď jsem opravoval ten blatník a přestalo to,ale bohužel zase začlo-podívám se na ty konektory,je možný,že to s blatníkem vůbec nesouvisí. :)

Odesláno
Taky mi to bliká-u coupé-ale bliká to od tý doby co se mi někdo proběhl po autě...Myslel jsem,že to bude něaký čidlo třeba v tom blaťasu,co někdo promáčkl,když mi po tom skákal(doufám,že ten krypl do rána chcípne)Teď jsem opravoval ten blatník a přestalo to,ale bohužel zase začlo-podívám se na ty konektory,je možný,že to s blatníkem vůbec nesouvisí. :)

Nesouvisí :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...