Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

satelitní zařízení- cryptoworks končí?

Recommended Posts

Odesláno

Velká škoda,že ještě není k mání prolomená Nagravision 3 na digi TV. To zas bude všechno zadarmo.Už se těším.

Odesláno
Velká škoda,že ještě není k mání prolomená Nagravision 3 na digi TV. To zas bude všechno zadarmo.Už se těším.

Jelikož digi má obraz na ....menší datový tok,tak snad to už ani nikdo dělat nebude,ale udajně to na linuxových přijímačích za nějakých podmínek prolomené je.

Já jsem spokojen s full UPC. A za ty kačky co to mám není co řešit.

[upravil dne 5/6/12 21:14 od Milan+]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jelikož došlo na nejhorší a tátovi přišla nová satelitní karta, budu potřebovat pomoct :D

Systém běží na stroji HOMECAST S3000CR. Podle dostupných info by na tom měla ta nová karta \"Výměna (ICE)\" běžet. Než se však pustím do registrací a výměny karet, mohl by mi nějaký znalec potvrdit, že to poběží a případně mi napsat stručný návod, jak postupovat?

Co jsem se dočetl, tak se má vzít nová karta, strčit místo starý a chvíli počkat, než se to přelouská. A když to naběhne a bude tam vše co má (táta má zaplacený ten \"total\" do konce ledna 2013), tak to běží a je třeba tu novou kartu do 20ti dnů registrovat místo tý starý - ikdyž to nevím proč, když mu tuhle kartu poslali sami od sebe na základě toho předplatného :myslim

[upravil dne 28.8.12 09:02 od MJSytic]

Odesláno

přesně tak, řešil jsem to samé a normálně mi to funguje dál.Registrace je :když ji registruješ do 31.8 tak 2 roky by jsi neměl platit ten zasr... servisní poplatek.

Odesláno

No servisní poplatek by tátu trápit neměl - prý už je obsažen v tom předplatném. Ten je jen pro ty, kteří si neplatí nic a mají ty \"volné\" programy - jestli jsem pochopil správně :myslim

OK, takže až to zablokoju a nepůjde tátovi ani nová a ani stará karta, tak ho odkážu na vás :aut:D:super

Odesláno

Takže karta vyměněna. Nová karta se chytla zhruba po 1 minutě, kdy na obrazovce TV svítilo \"kodovaný kanál\". Pak to bliklo a ukázala se CT1. Vsechny placené programy tam jsou, tak snad OK. Předchvilkou jsem prošel registrací - snad jsem to udělal správně - bylo to poněkud zmatený - nejdříve se přihlásit do CS link, a pak registrovat do SKYlink :aut

Na kartě je i nějaký dvouměsíční \"bonus\" se všemi kanály, ale bude to chtít přeladit STB :myslim

[upravil dne 28.8.12 19:26 od MJSytic]

Odesláno

JJ, alespoň tak to mají uvedený na stránkách ;)

http://skylink.cz/web/structure/19.html#I

Co když si nyní vyměním starou kartu CryptoWorks za novou Irdeto, budu muset platit servisní poplatek?

Odpověď:

Pokud si novou kartu Skylink VÝMĚNA zaregistrujete do 31. srpna 2012, nebudete servisní poplatek platit následujících 24 měsíců. Registrace karty po tomto datu jsou osvobozeny od platby Servisního poplatku na 12 měsíců.

Vztahuje se osvobození od servisního poplatku i na nejnižší placenou programovou nabídku Film Europe Channel?

Odpověď:

Ano. Servisní poplatek mají zákazníci s placenými službami zahrnut v předplatném.

[upravil dne 28.8.12 20:30 od MJSytic]

Odesláno

Zkušenost s tím těžko někdo může mít, když se to ještě nezačalo platit, že? :aut

Předtím taky říkali: \"Navždy zdarma ...\"

Já věřím, že když si zaplatíš balíček, tak tě nechají žít ;)

Odesláno

Vidíš to, a já jsem z toho pochopil, že starý karty přestanou s koncem roku fungovat - skylink přejde na jiné kódování :myslim

Odesláno

to nikdo neví,tu akci s výměnou pořád prodlužujou,nevím možná je to do konce roku 2012spíš je chtějí vyměnit,protože na nich jede pirátský vysílání a tomu chtějí zabránit,ale nevím jak když Irdeto hackeři už taky prolomili........:D:D:D

Odesláno

JSytic -pochopil jsi to správně. Postupně se bude vypínat jeden kanál za druhým , až ve starém kódování nepůjde vůbec nic.

Odesláno

Podle vyjádření CSlinku by v cryptoworksu měly jít pořád a stále neplacené programy,jsou od něj odpojeny jen placené kanály.http://www.digizone.cz/clanky/byvaly-spolupracovnik-cs-linku-o-servisnim-poplatku-jsme-vedeli-uz-loni-v-zari/#ic=kolotoc-header&icc=byvaly-spolupracovnik-cs-linku-o-servisnim-poplatku-jsme-vedeli-uz-loni-v-zari

Píšou o tom až u konce v odstavci s názvem \"nevybírali jsem za kartu víckrát\" jnak celý článek je \"pěkný\".Je tam krásně vidět,jakou mají z lidí srandua nejvíc mě dostalo,že tady nemají sídlo tak ČTÚ na ně nemůže.To je fakt možné jen u nás,že u nás někdo podniká a nepaltí pro něj naše zákony :) No mě je to už jedno.Z paraboly udělám krmítko pro kachny a dekodér půjde do popelnice.Už jedu na anténu.Chytám bez problémů stejné České i Slovenksé programy jako přes satelit.Kromě TV Dajto,ale to je jedno,ono je stejně na všech kanálech nakáleno :)Ani mě tak nevadí ten poplatek u satu,jako spíš to,že si s námi dělají co chtějí.Za půl roku se rozhodnou že z 29 kc mají malý vývar a zvednou to na 290 a tak to půjde dokud lidi budou platit a já se toho účastnit nehodlám a nebudu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...