Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

satelitní zařízení- cryptoworks končí?

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,mám pár měsícu zakoupený satelitní komplet s kartou CS link(základní programy) s operačním systémem cryptoworks a známí mě říká že cryptoworks a karta CS link která jede na tento systém bude končit na konci roku 2012 a že budu muset si koupit nový příjmač a kartu které pojedou na jinší operační systém, je tohle vůbec možné?

můžete mi tohle někdo polopatě objasnit?

přemýšlím že koupim další satelit na chatu ale nechci aby to za rok končilo a investovat další peníze. děkuju za rady

Odesláno

No CW končí hlavně proto, že je už jeho bezpečnost překonaná, takže je v zájmu poskytovatelů brzy po ukončení \"podpory\" poděkovat všem účastníkům za důvěru a zdarma jim vyměnit karty. Některé příjmače to zvládnou, jiné stačí upgradovat FW, jiné to nerozchodí. S ohledem na cenu příjmačů bych to upřímně moc neřešil a koukal se dál s tím, že když to třeba v roceš 2013 skončí máš důvod si koupit nový příjmač :D

Odesláno

jenže on má CS LINK a ten s podporou nekončí nebo to ještě neohlásil i po roce 2012,takže mu to pojede dál,případně mu kartu vymění,s podporou cryptoworks končí jen sky link!:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Já mám Auto s motorem, okny a rádiem :D ... co to je za typ? Panthera, Anakonda, Zebra...

CI slot ( C ) je to do čeho se dá koupit čtečka ( B ) a zasunout karta ( A )

[upravil dne 14/9/11 21:28 od koblih69]

post-25417-14109619743111_thumb.gif

Odesláno

Když jste to tu nakousli,chci koupit novou telku,LED a slyšel jsem,že mají přímo slot na kartu a není potřeba přijímač,asi jen parabola.je to pravda,označuje se to nějak?když na to koukám,tak je zkratek u tel. jak v autě.Jinak upřednostňuji Samsung,kdyby někdo dal příklad:D

Odesláno
Když jste to tu nakousli,chci koupit novou telku,LED a slyšel jsem,že mají přímo slot na kartu a není potřeba přijímač,asi jen parabola.je to pravda,označuje se to nějak?když na to koukám,tak je zkratek u tel. jak v autě.Jinak upřednostňuji Samsung,kdyby někdo dal příklad:D

No pozor, nestačí jen Slot na čtečku ( na kartu bývá málo kdy ) ale hlavně to musí být DVB-S a ono je to většinou jen DVB-C ( tedy pro kabelovku a to ti bude na nic ), takže pokud tam bude DVB-S tka si koupíš čtečku podle typu karty a jedeš.

Odesláno

musí mít DVB-S tuner, a pak by měla mít díru na kartu, nebo se pletu?

Odesláno

Nevím co máš za Firmware ani se v těhdle příjmačích nevyznám, ale podle netu se normálně prodávají v kompletu s kartami Irdeto. Jinými slovy pokud jí tvůj příjmač nebere pak bych hledal Firmware, který upraví tu UNI čtečku na kódování Irdeto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...