FrantaCV Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 Taky mě tahle informace zaskočila neb jsem cca 3/4 rokem kupoval nový přjímač. Kontaktoval jsem info linku CS Linku a bylo mi řečeno, že CW opravdu končí ale jen ve směru k novým smlouvám (zákazníkům) podpora pro stávající klienty na CW poběží dál. Citovat
koblih69 Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 Koukal jsem třeba na tuhle,ta by mohla být v poho. Jo to je OK, k tomu budeš potřebovat ještě modul http://www.mall.cz/satelitni-prislusenstvi/irdeto-ca-modul-smit-irdeto?v=481762 pak už to pojede Citovat
koblih69 Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 no práve Firmware mám nejnovější z 11.08.2011 verze 1.19.15 a nejede to Nevím, ty změny čteček bývají někdy v neoficiálních firmware a nebo se přehrává jen ta část se čtečkou doporučuju projít si nějaký weby, které se tím zabývají, nebo prostě kontaktuj prodejce, ti slušní to vědí. Citovat
dobrmik Odesláno 15. září 2011 Odesláno 15. září 2011 no tak po 4hodinách hledání a zkoušení jsem to našel a funguje to.. Citovat
Haryk Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_156 Česko-slovenská satelitní platforma Skylink dosud poskytovala všechny služby spojené s příjmem satelitní televize bezplatně. zavádíme s účinností od 1. 9. 2012 jednotný Servisní poplatek. Citovat
Andreww Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Stal se z nich monopol...už to bude jenom horší Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 to jsou jebky,cs link už patří taky pod skylink,holt jsou nasraný ,že lidi nechtějí placený služby,ještě že existuje sdílení.... Citovat
Andreww Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Obojí patří skupině M77. Aspoň si mohli najít nějaké normální vysvětlení. Servisní poplatek je pěkná kravina. Citovat
shark734 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Kes som to prvykrat videl ma to nastvalo ale zase to 1€ neni tak vela. Radsej dam 1€ a mam kvalitny obraz ako pozerat rumunske digi a platit 10 alebo kolko Citovat
shark734 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 tak ale to je \"len\" servisny poplatok Citovat
Andreww Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 No uvidíme. Už se na ně snad chystá nějaká žaloba My bysme platili třeba 4x29Kč Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 to nikdo neprostřeli,ve smlouvě je ,ře ji máš po dobu životnosti karta,když nezaplatíš poplatek kartě skončí životnost....podle mě si nabijí hubu kdo moc nesleduje televizi tak přejde na pozemní vysílání a pošle je k šípku....stejně tam kulový dávaj a vše opakujou 10xdo roka.... Citovat
DanculD Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Ak by aj nahodou sud rozhodol (comu neverim) v prospech pouzivatelov, tak nechaju bez poplatku stv1, stv2, ct1, ct2 a smitec, vsetko ostatne bude za poplatok. A na to im uz nikto nebude moct povedat nic, lebo v reklame sa nehovorilo ktore programy su zadara. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 Tak já trochu z jiného soudku.Přede dvěma léty jsem koupil celkem pět karet u CS linku pouze se základníma programama a světe div se,už celé dva roky mi jdou na všech kartách i placené programy.Nikdo mi není schopen říci čím to je.Předtím jsem měl nelegál DIGI TV a ta byla supr.Tam šlo taky všechno. Citovat
Andreww Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 ozzy1: Předpokládám, že máš na přijímači blokované příchozí zprávy, tím by to mohlo být Někomu to funguje a někomu ne Citovat
ozzy1 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 tak to nevím,ale nechci se v tom vrtat abych o ty placený zadáčo nepřišel. Citovat
lape Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Tady v tomto státě už nás opravdu odírá úplně každý.No nic,pozemní DVB-T mám naladěno,tak shodím lavor ze střechy a bude.Stejně je tam,jak už psal někdo výše nakáleno a vidět desetkrát během tří dnů,jak se potápí Titanic,případně američtí hrdinové zachraňují svět opravdu nemusím. Citovat
Krt€K Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Koukám, že tu jsou i kolegové, co se v tom vyznají...na rovinu, my tohle pořídili na chalupu, protože nic jinýho tam po přechodu z analogu nešlo...mno...poprvé nám to naladili, bylo asi 30 programů (možná kecám, bylo to v tom balíčku \"zdarma\")..najednou, že si musím koupit jinou kartu...no dobrá, já fízl, rodiče v důchodu, no dejme tomu... a pak zas, že se to musí přeladit... na rovinu... ještě jedna vyjebávka a radši to hodím ze střechy... jenže budu muset řešit, jak to nahradit :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.