Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

satelitní zařízení- cryptoworks končí?

Recommended Posts

Odesláno

Taky mě tahle informace zaskočila neb jsem cca 3/4 rokem kupoval nový přjímač. Kontaktoval jsem info linku CS Linku a bylo mi řečeno, že CW opravdu končí ale jen ve směru k novým smlouvám (zákazníkům) podpora pro stávající klienty na CW poběží dál.

Odesláno
no práve Firmware mám nejnovější z 11.08.2011 verze 1.19.15 a nejede to :(

Nevím, ty změny čteček bývají někdy v neoficiálních firmware a nebo se přehrává jen ta část se čtečkou doporučuju projít si nějaký weby, které se tím zabývají, nebo prostě kontaktuj prodejce, ti slušní to vědí.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

to nikdo neprostřeli,ve smlouvě je ,ře ji máš po dobu životnosti karta,když nezaplatíš poplatek kartě skončí životnost....podle mě si nabijí hubu kdo moc nesleduje televizi tak přejde na pozemní vysílání a pošle je k šípku....stejně tam kulový dávaj a vše opakujou 10xdo roka....

Odesláno

Ak by aj nahodou sud rozhodol (comu neverim) v prospech pouzivatelov, tak nechaju bez poplatku stv1, stv2, ct1, ct2 a smitec, vsetko ostatne bude za poplatok. A na to im uz nikto nebude moct povedat nic, lebo v reklame sa nehovorilo ktore programy su zadara.

Odesláno

Tak já trochu z jiného soudku.Přede dvěma léty jsem koupil celkem pět karet u CS linku pouze se základníma programama a světe div se,už celé dva roky mi jdou na všech kartách i placené programy.Nikdo mi není schopen říci čím to je.Předtím jsem měl nelegál DIGI TV a ta byla supr.Tam šlo taky všechno.

Odesláno

Tady v tomto státě už nás opravdu odírá úplně každý.No nic,pozemní DVB-T mám naladěno,tak shodím lavor ze střechy a bude.Stejně je tam,jak už psal někdo výše nakáleno a vidět desetkrát během tří dnů,jak se potápí Titanic,případně američtí hrdinové zachraňují svět opravdu nemusím.

Odesláno

Koukám, že tu jsou i kolegové, co se v tom vyznají...na rovinu, my tohle pořídili na chalupu, protože nic jinýho tam po přechodu z analogu nešlo...mno...poprvé nám to naladili, bylo asi 30 programů (možná kecám, bylo to v tom balíčku \"zdarma\")..najednou, že si musím koupit jinou kartu...no dobrá, já fízl, rodiče v důchodu, no dejme tomu... a pak zas, že se to musí přeladit... na rovinu... ještě jedna vyjebávka a radši to hodím ze střechy... jenže budu muset řešit, jak to nahradit :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...