Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mohu i já poprosit o číslo olejového filtru. Předem děkuji.

Po výměně oleje v převodovce - Total transmission BV 75W80, jde řadit mnohem lépe, nečekal jsem to, ale to zlepšení mě příjemě překvapilo.

Proto chci dát Total olej i do motoru.

Vin- VF33HRFNC83479800

[upravil dne 12/11/11 19:43 od dvorrom]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám po výměně spojky, odešlo ložisko, zajímavé ale je že dělalo bordel na volnoběh a bylo citit ve spojkovém pedálu jak škrtalo, ale při sešlápnutí spojky klid. Tak jen kdyby někdo měl podobný problém aby věděl. Měl jsem štěstí že jsem udělal výměnu hned, málem mi ubrousilo pacičky na přítlačáku. Radím tyto věci řešit hned a neodkládat.

Jinak jaký olej se dává do převodovky nebo jaký by jste mi doporučili a hlavně kolik se ho do 2.0 16V,100kw, rv.03 vejde abych věděl kolik koupit. Díky moc !!!

Odesláno
Mám po výměně spojky, odešlo ložisko, zajímavé ale je že dělalo bordel na volnoběh a bylo citit ve spojkovém pedálu jak škrtalo, ale při sešlápnutí spojky klid. Tak jen kdyby někdo měl podobný problém aby věděl. Měl jsem štěstí že jsem udělal výměnu hned, málem mi ubrousilo pacičky na přítlačáku. Radím tyto věci řešit hned a neodkládat.

Jinak jaký olej se dává do převodovky nebo jaký by jste mi doporučili a hlavně kolik se ho do 2.0 16V,100kw, rv.03 vejde abych věděl kolik koupit. Díky moc !!!

Zdravím...tak přesně jak jsi to popsal se spojkou jsem měl i já.Taky ložisko málem ubrousilo packy:D..ale už je klídek a pohodička:super

Odesláno

DAB71: Tak vidis, doufam že ten klid a pohodičku už budu mít také :-)

Jinak můžete někdo prosím kolik se vejde toho oleje do převodovky? Jinak budu tam dávat 75W80 od Shell tak snad dobrý :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...