Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná to nenapíšu správně francouzsky ale je to \"boite servitude inteligent\", volně přeloženo inteligentní řídící jednotka. Prostě je to centrální řídící jednotka, která koordinuje a řídí činnost ostatních jednotek přes datovou sběrnici.

[upravil dne 2/7/11 20:21 HonzaZ]

Odesláno

Je to jednotka uložená pod volantem (jsou na ní i pojistky), která se stará o veškerou elektroinstalaci (klima, rádio atp.) v autě, krom motoru. Když dáš hledání určitě vše najdeš. ;)

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravim.

Chcel by som poprosit schemu klimatizacie.

VIN VF38BRHZE80970121

P 406, 2.0 HDi

maximum383@gmail.com

Dakujem

[upravil dne 30.5.2012 23:42 od maximum]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,pripojuju se k prosbe o schema a vubec cokoli ke klima na PEU 406.VF 38ERHZE81036816.Oprava klimy vydrzi vzdy tak 2 letni mesice.Postupne v nekolika servisech vymenen: chladic,presostat,kulicky ve chladici,generalkovany kompresor v Kovosluzbe Vranany (delaji jen klima a chladaky),dale AL trubka co vede pod motorem k vyparniku,nejake rela,no cca za 20 tis kdyz nepocitam naplne :-( uz si s tim nikdo nevi rady a vsichni jen doplnuji chladivo barvivo a olej.Po case to nekde utece,resp,praskne nejaka trubka a nebo spoj.Dokonce to vyrazilo i ucpavku v kompresoru.Myslim si ze to proste tlakuje do bezvedomi a nevypina se to.Na presostatu jsem nasel tlaky pri kterych asi spina a nebo rozpina??Budu se do toho muset pustit sam protoze tento zpusob leta zda se mi ponekud.......Diky za podnety a rady.

• O 2 týdny později...
  • O 7 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj prosím někoho o el. schéma klima a sahary na moji 206 vin: VF32AWJYF41207688 . Vyndal jsem z auta celou soustavu klima a přestala mi fungovat sahara. Myslím že to bude mít souvislost s tou klimou. Díky

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mohl bych poprosit nejakou dobrou dusi o elektricke schema klimatizace pro sveho lva? Mam ji doplnenou ale nespina mi kompresor. Umiram horkem. dekuji za ochotu.

VIN: VF38ERFRE80838485, pavel.prochazka@volny.cz

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...