Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak kdo, pokud chceš jen připojistit tka to některé pojišťovny chtějí vidělt a 1. půrok máš větší spoluúčast. Oprava asi ještě možná bude, ale už je to na hranici. Cena za opravu bude tak 700,- tak se raději domluv s někým se služebním autem.

Odesláno

kukam na nete a da sa zohnat za 80 eur zelene s tym protislnecnym pasom na vrchu len aka bude kvalita co vy na to

http://www.autosklo-servis.sk/product/peugeot-406-celne-sklo-zelene-s-modrym-protislnecnym-pruhom-5561/

http://www.autobazar.eu/sk/celne-sklo-peugeot-406-95--exid894043.html

bol som teraz v servise a ten mi to ze vraj spravi +- 120euri so vsetkym ale diely berie z polska

[upravil dne 16/6/11 17:22 krtek 2]

Odesláno

asi to len spravit cez poistku ineho vodica len tazko sa bude asi zhanat lebo dotycny sa bude bat rocneho navysenia ceny jeho poistky ,zazil som to iste ked to kolega chcel spravit cez moju poistku ,nakoniec som do toho nesiel:) alebo ako pise Koblih splasit nejakeho sofera z povolania tomu to moze byt jedno

[upravil dne 16/6/11 19:50 krtek 2]

Odesláno

ja neviem, asi by som polske skla nebral, moze byt problem aby sadlo ako ma a nehovorim o rovonosti

skla aby si ho nemal zvlnene. tkzv. opticky kaz, takze si to dobre rozmysli.

nebol by si prvy co takto zle pochodil...:nevim

Odesláno

1. u firemního auta to nikdo neřeší, 2. celá řada pojišťoven za poškození skla jinému bonus nekrátí, 3. i tady na fóru se nabízelo, že jsou AutoSKloservisy, které to dělají na pojistku tka, že ti škůdce \"najdou\" a ty zase budeš škůdce pro někoho jiného... možností jak za to nezaplatit je asi dostatek...

Odesláno

no ved ano len nemam s tym ziadne skusenosti ,co sa tyka sponzorskej vymeny rozbitych skiel len ten pripad co som spomenul vyssie 150ecok nieje zas tak vela no momentalne musim obracat kazde ecko

To Marceloo viem presne co mas na mysli uz som take skla videl a vypada to fakt na houby jedno polske som uz na predosle auto dal menit a tam to bolo ok vtedy som to hradil sam nejaky bastard skolacky mi prvy letny prazdninovy den hodil z balkona loziskovu gulicku na auto za jazdy keby som vtedy zistil kto to bol tak ho z toho balkona smarim dole:D

[upravil dne 16/6/11 20:06 krtek 2]

Odesláno

já tohle řešil nedávno, postup přesně jak píše Stuchy, vzal jsem to nejnižší připojištění, počkal tři měsíce, namastil do servisu, dali mi tam sice jakýsi čínský sklo XYG ale kupodivu pohoda: je rovný, bez optickejch vad, s okýnkem na VIN a senzorem deště, lehce zelenej odstín, ovšem je bez parádiček typu modrej kšilt a filajová metalická vrstva.

Všechno vyřídil servis, stálo mne to jen půl dne bez auta, pětikilo spolůúčasti - což při ceně připojištění dělá nový sklo za litr.

No a abych opět nezapomněl zapět chválu na šikovnost a odbornost českých ručiček pánů servisáků: gelový podložky na senzor samozřejmě neměnili a tak si je člověk tak jako tak musí pak očistit a znovu usadit sám, žejo :grr

Vzhledem k tomu, že se v běžným provozu sklo stejně za dvě sezóny odře, nemá podle mně smysl tam dávat drahý origo, ale je výhodnější ho měnit pravidelně ;)

[upravil dne 21/6/11 14:21 hugo.v.r.]

Odesláno

tak servis sa ozval vo stvrtok mam priviest auto ale chcem sa opytat ked som tam bol naposledy tak som im vravel ze ked sa to uz meni tak nech mi daju sklo aj s tym protislnecnym pasom oni nato ze ok,no dnes mi volal ze sklo uz maju privezene ale bez toho pasu ze vraj na tento model sa take nerobilo no vsade v e-shope v ponuke je tak ako to je ma niekto z vas old 406 zelene sklo s protislnecnym pasom?to moje rozbite je bez senzoru znacka Securit

[upravil dne 21/6/11 16:28 krtek 2]

Odesláno

Tiez ma bude cakat vymena skla a rozmyslam ako to spravit u nas v meste som zohnal aj s montazou za 150Ecok, a pytal som sa ci to niesu polske skla a ze nie ... Ale dam to az niekedy na jesen teraz obracam tiez kazde Euro

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...