marek 406 Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Předtím jsem byl na diagu, zaplatil jsem 500 a jen konstatovali že je to ucpaný a rozhodně a? to dam tak na dva až 3 dny do servisu. 450Kč/hod:D, srandisti, to nemyslej vážně. Takže jsem se nic konkrétního stejně nedozvěděl. Pěkný svině, určitě to tušili. Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 no na oktavku stoji nova asi 12 000 nedavno ji znamej menil, mel vlastne podobne priznaky, taky mu to vubec netahlo, po dalnici 130 max Citovat
Fx Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Ferry: Znamej mel s vahou vzduchu na Passatu podobnej problem a vyresil to typicky pocesku. Vzal si z pujcovny auto se stejnym motorem a... Na Skodovky sezenes vahu vzduchu z boleslavi od tech, co radi pronasej veci pres branu, za par supu:) Nicmene ani jedna cesta neni prilis cista:D:bojim Citovat
-=Michal=- Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Napsán autorem Fx Ferry: Znamej mel s vahou vzduchu na Passatu podobnej problem a vyresil to typicky pocesku. Vzal si z pujcovny auto se stejnym motorem a... Na Skodovky sezenes vahu vzduchu z boleslavi od tech, co radi pronasej veci pres branu, za par supu:) Nicmene ani jedna cesta neni prilis cista:D:bojim S tou půjčovnou je to bomba. Takže až se mi něco po*ere, tak vím co s tím (zase ale na druhou stranu která půjčovna by riskovala půjčovat Peugeoty :-))) :D Citovat
Petr X Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Napsán autorem marek 406 Předtím jsem byl na diagu, zaplatil jsem 500 a jen konstatovali že je to ucpaný a rozhodně a? to dam tak na dva až 3 dny do servisu. 450Kč/hod:D, srandisti, to nemyslej vážně. Takže jsem se nic konkrétního stejně nedozvěděl. Pěkný svině, určitě to tušili. Jojo, v original servisu to jsou vždycky zloději ... no a pokud jde přímo o Peugeot v Pace, tak tam jsou všichni navíc TOTÁLNĚ NESCHOPNÝ!! Tam bych auto v životě nedal. A pokud jde o tu váhu vzduchu, tak jsi určitě pořídil levně, na oktávku tenkrát stála 10 tis. Teď nevím. Já nevím ... jak to tak pozoruju, tak si začínám poslední dobou říkat ... ZLATÝ BENZIN. Bratrovi se před 3 měsíci podělalo čerpadlo u naftový Astry a do teď to nejezdí. Já vím, ty Astry jsou sráči, ale i tak Citovat
bleader Odesláno 3. duben 2005 Odesláno 3. duben 2005 Ahoj, to co si tady popisoval (tzn. chvilková ztráta výkonu) je závada, za kterou dost často může čidlo tlaku vzduchu v sání, které je buď zanesené nebo úplně kaput. U novějších modelů 97> mám pocit že je to součástí tzv. váhy vzduchu, u starších modelů 96 je to samostatné čidlo za klapkou sání v předparoží. Citovat
marek 406 Odesláno 3. duben 2005 Autor Odesláno 3. duben 2005 Možný to je. Tak dalece o tom zase nevím. Citovat
Romi Odesláno 9. duben 2005 Odesláno 9. duben 2005 Mám 2 roky 406 2.0HDI 110 Ps r.v. 1998/9. Můj motor nasadí asi na 1800ot.a končí na 3000ot..Tam jako když utne,točí dál ale netahá. U Tdi tohle dělá po 60\'000km váha vzduchu. U Peugeota na diagnostice nic nepoznali a že váhu nikdy vadnou neviděli a taky že to omezení krou?áku je v pořádku. Beru všechny zkušenosti Dík. Citovat
marek 406 Odesláno 9. duben 2005 Autor Odesláno 9. duben 2005 Tak to je taky pěkná nasrávačka. U Pažouta už mě nic nepřekvapí. Citovat
-=Michal=- Odesláno 10. duben 2005 Odesláno 10. duben 2005 Prostě fascinující. Na Peugeotu co závada to skvost. Každá značka má nějaké nedostatky, ale to co pozoruji na svém autě a u zkušeností majitelů žabožroutské značky to je fakt mazec. Každá závada je identifikována na 100 způsobů. Nefunkční stěrač = tak vyměníme výfuk. Prostě bomba. Moje další značka bude VW, už jsem rozhodnutej. SORRY. Solidní matroš, vyrovnaná kvalita, druhovýroba, hodně vrakáčů...... Citovat
marek 406 Odesláno 12. duben 2005 Autor Odesláno 12. duben 2005 No, pokud myslíš nějaký novější model např. 2000 a výše, tak to pořádně zapezpeč. To co mě říkal kámoš, kterej trochu víc do toho dělá, tak asi nikdy nepujdu do VW, Audi, Škoda. Lehčejc se dají ukrást než ostatní značky. A nejvíce se také kradou. Je po nich velká poptávka. Tím tě nechci odrazovat, ale....... Jináč náš ředitel Continental v Jičíně si koupil Audi A8 a nedojel ani do Prahy:D. Totalní kiks compu.:D Citovat
marek 406 Odesláno 12. duben 2005 Autor Odesláno 12. duben 2005 No, pokud myslíš nějaký novější model např. 2000 a výše, tak to pořádně zapezpeč. To co mě říkal kámoš, kterej trochu víc do toho dělá, tak asi nikdy nepujdu do VW, Audi, Škoda. Lehčejc se dají ukrást než ostatní značky. A nejvíce se také kradou. Je po nich velká poptávka. Tím tě nechci odrazovat, ale....... Jináč náš ředitel Continental v Jičíně si koupil Audi A8 a nedojel ani do Prahy:D. Totalní kiks compu.:D Citovat
Petr X Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Kupte si Kia, Daewoo, Hyundai - to nikdo nekrade, toho se zlodeji stiti Citovat
Ferry Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 8mkrat takovahle odpoved, to je maxiprovokace teda Citovat
Péťa Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Ale zase těch odpovědí, co naskočí Za chvíli tady bude bydlet Citovat
Petr X Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Napsán autorem Ferry 8mkrat takovahle odpoved, to je maxiprovokace teda Jezis ) Nak mi blbnul net a kdyz jsem kliknul na \"NAPSAT ODPOVED\", nic to nedelalo. Tak jsem na to asi kliknul malinko vickrat, sorry Ale uz jsem to opravil Citovat
marek 406 Odesláno 14. duben 2005 Autor Odesláno 14. duben 2005 Mě taky zadrhnul net. Jinak do toho korejce asi pujdu:D:D. Fakt se nekradou. Doufam že alespoň uděláme 8 stránek tyhle diskuze:D:D:papa Citovat
Petr X Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Napsán autorem marek 406 Mě taky zadrhnul net. Jinak do toho korejce asi pujdu:D:D. Fakt se nekradou. Doufam že alespoň uděláme 8 stránek tyhle diskuze:D:D:papa Kdyz ty korejci jsou hrozny, ja nevim ... To bych si koupil radsi stodvácu Citovat
-=Michal=- Odesláno 15. duben 2005 Odesláno 15. duben 2005 Napsán autorem Petr X Napsán autorem marek 406 Mě taky zadrhnul net. Jinak do toho korejce asi pujdu:D:D. Fakt se nekradou. Doufam že alespoň uděláme 8 stránek tyhle diskuze:D:D:papa Kdyz ty korejci jsou hrozny, ja nevim ... To bych si koupil radsi stodvácu Mám zkušenost s Hyundaiem a to s modely Lantra 96, H100 96 a Elantra 2003. Všechno do jednoho to byla auta zralá na shození ze srázu. Odchází téměř vše. Motory začínaje, tlačítky v palubce konče. O ceně náhradních dílů zde nebudu ani rozvádět diskusi. Prostě ta prodejní cena musí být někde znát. Fakt humus lidi, nekupujte ty krakxny ani náhodou !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.