Y2K Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ked zozenes IP4 za rozumnu cenu daj vediet Citovat
Chepp Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 AnotherOne: Nevim kde si vyhrabal vydrz baterky, ale ja Galaxy S mam zaply GPS, bluetooth a obcas i wifi pokud tam kde jsem neni HSPDA, a doslove telefonuji jako o zivot a kazdy vecer mam vice jak 50% baterky... samozrejmne k tomu patri i uzivani ze kdyz je nuda angry birds nebo videa z youtube to jisti. Tak a protelefonuju cca 3-5tis min za mesic....aby bylo videt jak ho moc pouzivam. A vestavene email klienty pouzivam jak g-mail tak ten druhy a no problem. Samoze si muzes nahodit z Marketu dle libosti, ale opravdu nevim co mas s nimi za problem. gmail pouzivam vice nez casto a sem zpokojen i s klientem. IP ma jedinu vyhodu a to je jen a pouze ovladani... nic vic. Citovat
Vítek1 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 hehe, musim rict, ze ja na IP nedam dopustit... realne se rozhoduju, jestli koupit iP4 nebo Samsung Galaxy S2... No rikam, iPhony jsem mel v prubehu 2 let stale, vystridal jsem jich mnoho ... A je to naprosto perfektni zarizeni tim, ze vyndas z krabicky a jedes... nic nenastavujes a jedes... Jak tu nekdo zminoval iTunes, me prijdou skvele (mozna diky tomu, ze mam Mac a na nem ot frci skvele, oproti wokna verzi)... A kdyz si s tim chce clovek hrat, tak si zas udela JB a muze se vyzivat, dokud nezmrvi celej system... udela se restore za 10 minut a jede se dal ... Jako oproti iOS nemam jedineho slova... Ale chci zkusit Android, takze dnes jdu pro to SGS2 a doufam, ze nebudu moc zklamanej ... Prej to topi jak prase, ale doufam, ze to dotahnou.. to je presne ono vyndas z krabice a jedes kvuli tomu maji ty prodeje, telefon pro blbce WM byl vzdy pro lidi co tomu rozumi vedi co chteji a umi si to predelat k obrazu svemu vyndas z krabice 30 minut tomu venujes a 3 roky pouzivas Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Výdrž batérie je fakt a to pri rovnakom používaní ako na IP. Prakticky ho musím každý druhý deň nabiť. Čo sa týka email klienta, nenašiel som vhodnú náhradu čo by podporovala Exchange, takže používam default. Ako browser Dolphin. Tak pre mňa má IP okrem obvládanie, dokonalá podpora Exchange vrátane kalendára, browser, výdrž batérie. Ostatné \"blbosti\" sú nezaujímavé a viac menej obdobné. Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Ale chci zkusit Android, takze dnes jdu pro to SGS2 a doufam, ze nebudu moc zklamanej ... Prej to topi jak prase, ale doufam, ze to dotahnou.. Dnes mi SGS2 přišel PPLkou, pokud si ho chceš otestovat... Citovat
h4wk3y Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 diky moc clovece! vcera odpoledne na me uz cekal zamluvenej na prodejne O2 v Praze... no moc jsem si s nim jeste nehral, protoze me tad pali kousky ve skole, ale zatim to nevypada vubec spatne... :-D AnotherOne: No, ze by mel 3 roky stary iPhone 2nasobnou vydrz baterky, to fakt neee teda... iPhonu mi proslo rukama hodne (delam jsem i mensi servisni ukony) a tohle se mi v zivote nestalo .. Vitek1: no rozhodne bych nerikal iPhonu telfon pro blbce... Kazdy jsme jiny a kazdemu vyhovuje neco jineho... Treba WM jsem mel za ery HTC Universal (mel jsem asi 3 kousky a taky jsem ruzne na zakazku flashoval a delal takovy mensi servisni ukony) a kazdy nema silu ani chut nastavovat telefon spis tak 30 hodin.. 30 minut, bych te chtel videt ... Nerikam, ze iPhone je skvelej, ve spouste veci neni, ale kdo chce jednoduchy telefon, kde nemusi vubec nic resit a fakt to chodi - taky klidne nekolik let bez problemu, tak musim doporucit iPhone... btw. kdybych tusil, kde v tom androidu zatracenym najdu procenta baterky, tak vam reknu, jak jsem na tom s vydrzi .. ale neriknu, protoze nevim, kde to je [upravil dne 15/6/11 14:42 h4wk3y] Citovat
AnotherOne Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Ta baterka ma teda serie, už som chcel aj reklamovať (pochybujem o úspechu). Ale trojročný IP mi vydrží tak 3-4 dni kým SGS dva pri rovnakom používaní. Percentá batérie sú v Nastaveniach/o telefóne/používanie batérie. Citovat
kujon106 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 h4wk3y> Menu, nastavení, o telefonu, status. Nebo vyťukej *#*#4636#*#* a pak battery information. A nebo nejjednodušší cesta - jdi na market, sosni si \"battery widget\" a dej ho na hlavní obrazovku Citovat
Vítek1 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 diky moc clovece! vcera odpoledne na me uz cekal zamluvenej na prodejne O2 v Praze... no moc jsem si s nim jeste nehral, protoze me tad pali kousky ve skole, ale zatim to nevypada vubec spatne... :-D AnotherOne: No, ze by mel 3 roky stary iPhone 2nasobnou vydrz baterky, to fakt neee teda... iPhonu mi proslo rukama hodne (delam jsem i mensi servisni ukony) a tohle se mi v zivote nestalo .. Vitek1: no rozhodne bych nerikal iPhonu telfon pro blbce... Kazdy jsme jiny a kazdemu vyhovuje neco jineho... Treba WM jsem mel za ery HTC Universal (mel jsem asi 3 kousky a taky jsem ruzne na zakazku flashoval a delal takovy mensi servisni ukony) a kazdy nema silu ani chut nastavovat telefon spis tak 30 hodin.. 30 minut, bych te chtel videt ... Nerikam, ze iPhone je skvelej, ve spouste veci neni, ale kdo chce jednoduchy telefon, kde nemusi vubec nic resit a fakt to chodi - taky klidne nekolik let bez problemu, tak musim doporucit iPhone... btw. kdybych tusil, kde v tom androidu zatracenym najdu procenta baterky, tak vam reknu, jak jsem na tom s vydrzi .. ale neriknu, protoze nevim, kde to je [upravil dne 15/6/11 14:42 h4wk3y] dones novej a uvidis mam ho podle sebe upravenej klidne za 15min i s jinou romkou. Tim ze je pro blbce jsem nechtel urazit ale spousta lidi se s WM nepopralo iphone je porad stejnej. Umi iphone treba funkci kopiruj a vlozit? multitasking? priznam se ze nevim co ted vsechno umi ale pamatuju si jak jsem jeste se svim starickym variem natocil video a poslal mms kou a kolega nemohl ani natocit to video a mms to taky neumelo pritom mel nove 3g za 13000! Dneska uz asi taky usli kousek dal ale WM z roku 2006 maji minimalne stejne funkci a pro praci se hodi mnohem vic. Ale pro masu nikdy nebyli znam dokonce lidi co si neumeli nastavit ani vyzvaneni Citovat
AnotherOne Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Všetko z toho už IP do fw 3.0 má. Citovat
Vítek1 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 jo ale jednu vec jsem zapomel co neumi urcite blbe radio to ma na mobilu i muj 80ti lety deda ne ze bych to potreboval a taky nema lampicku (prisvitovou diodu) to je super vec [upravil dne 15/6/11 15:49 Vítek1] Citovat
h4wk3y Odesláno 15. červen 2011 Autor Odesláno 15. červen 2011 hehe.. to je jednoduche vybrat veci, ktere dany telefon nema... me se pojeti Applu libi v celistvosti... u iPhonu nemusis resit, jestli ti nejaka aplikace pujde nebo ne... prsote vse co je v Appstoru, tak proste na iPhonu chodi, at je to prvni, ci ctvrta generace... Taky slouceni s iTunes (rozhodne na MACu dokonaly, na woknech jsou i Tunes pomalejsi, to je pravda), synchro s .me uctem... Ale k tomuhle jsem tu nechtel dospet ... A na SGS2 mam po celem dnu, par hovoru, par sms, tak pul hoka surfovani a hrani si s telefonem 61% baterky.. Btw. iPhone mi v zivote nevydrzel pres 2 dny... to nevim, jak to delas, AnotherOne .... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Apple iPhone a rozne telefony s androidom maju svoje čaro Apple iPhone ako bolo povedane, človek vytiahne s krabice, napoji na itunes, a beží ... Funguje, telefonuje, smskuje, mmskuje, beha po internete, fb, google maps, naviguje se, proste bezi ... Dotykovi display je na vynikajici urovni, a celkove spracovani a intuitivnost telefonu také. Z velké části je to telefon určen pro lidi, který nehodlají ze svým telefonem laborovať, a podobne, a celkovo nie je až tak určený, pre Slovenský trh. Víc jak 90 procent užívatelú v amerike si ho kúpi, vživote nanho neda jailbrake a podobne, stahuju aplikacie platene s marketu, lebo to pre nich nie je ziadna polozka. Tu na SK alebo v CR len malokto zaplati za nejaku aplikaciu aj ked jeden dolar ... V každom prípade je ten telefón ale z druhej strany drahý, a hlavne velmi obmedzene prispôsobivý ... V prípade androidu sa vždy jedná o konkrétnej model... Já preferuji HTC, hlavne kvôli velkosti displayu. To je pre mna dôležité, a preto som nevoli Samsung, či iné telefóny. Andorid si môžem nahrať aký chcem, aký mne vyhovuje, nastaviť si ho, proste od základu si môžem telefon komplet prerobiť, nahrať rôzne systémy, napríklad aj taktovať processor, a podobne ... Do svojej HD2 jky viem reálne dať všetky verzie Androiud, viem tam dať WM 6.5 a WM 6.5X, viem tam vpohode dať aj WP7čku Nerobí mi tožiadny problém. Android má pro mne jednu obrovskou výhodu, a to je synchronizace s GMAIL accountom. Já mám i svou soukromou mailovku na GMAILU. Kazdej android telefon s nim synchronizujem. Online my tam ukladá 1x za deň všetky nové či modifikované kontakty, či poznámky v kalendári. Pokial zoberem hocijaký nový telefón s androidom, po zadaní môjho emailu a hesla mám v telefóne kludne stiahnuté všetky konrakty ... Nechépem, prečo má toto apple ešte stále riešené itunsom ... Citovat
uni-hoxis Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 sakra, taky se rozhoduju přesně jako ty. Jenže se mi zas nechce cpát do telefounu 12 tisíc :/ Kdyby mělo Galaxy S přisvětlovací diodu, tak jdu do něj, ale to že jí nemá, mě pěkně nasralo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Kup treba HTC Desire nebo HD2, je to pouzite za par šupú A príslušenstvo ani nehovorím. Pred týdnem sem objednával s ebay - držák na HD2 na čelní sklo auta - originál HTC auto adaptér - dokovaciu stanicu prepojitelnú s PC pomocou USB, také s možným prepojením audia Dokopy s poštou zo všetkým cena 14,74 Eur Za to tu nekúpim ani ten držiak Citovat
Péťa Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Galaxy S II má přisvětlovací diodu Ale Lubk0 (jako skoro vždy) nemá úplně pravdu. Znám okolo sebe mnoho uživatelů, pro které není problém zaplatit pár dolarů za aplikaci v Android Marketu. Včetně mě. Spíš je pro většinu uživatelů tabu on-line platba po internetu. Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ja jsem taky uvazoval nad HD2 ale je to moc velke a parametry uz taky dneska nic moc spis me zaujala cena LG optimus 7 je ted 4300 a za takovej telefon myslim ze dost slusne! jen ty WP7 nevim? a nebo ted maji prijit na ceskej trh 2 cinsti vyrobci coz bude hodne zajimave! Treba ZTE Blade za tu cenu je dost mazec a co teprve az prijde model Skate Citovat
Pata Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 uni-hoxis: když u S1ky rozsvítíš display, diodu nepotřebuješ Kdyby bylo nejhůř, jde stáhnout aplikace, která rozsvítí přes celý display bílou na max Taky mi to vadilo, ale ten amoled svítí jak čert Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Pata: A jak se s tim rozviceným displejem třeba fotí?? Citovat
Pata Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Radek Hurvajz: dobře, jen musíš mít nějaký menší kompakt :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.