h4wk3y Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Cau, jaky je vas nazor na souboj techto operacnich systemu? Ja osobne jsem iPhonak jak vysitej, ale jelikoz jsem hracicka, chci vyzkouset Android, ale trosku se toho bojim, abych nevyhodil prachy oknem... mate jeden z nich /ci oba/.. jste spokojeni? Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Měl jsem všechny oba tyhle OS. Začínal jsem s iOS, pak sem přesedlal na Android. Oba mají něco do sebe, ale já bych dnes už volil jednoznačně Androida. Já si s telefonem rád hraju, instaluju různosti, zkoušim různosti a to mi prostě iOS nabídnout nemůže. Co se ceny týče, tak také na plné čáře vyhrává Android. Nový zařízení s iOS tě bude stát min. 10 000 Kč, použitelnej Android daleko méně. Citovat
shark734 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Mal som iPhone 3G, iOS ma dobre akurat tak intuitivne ovladanie a rozmiestnenie menu,nastavenia a podobne...po JB sa to uz celkom dalo, len bolo/je strasne tam nieco dostat. Teraz mam HTC Desire a som spokojny, trochu komplikovany zaciatok, ale zvykol som si rychlo...hlavne sa mi paci otvorenost systemu. Na aku aplikaciu si pomyslim, taku najdem a jednoducho naistalujem... Citovat
207James Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Líbí se mě obojí, na mobilu mám Android a na iPodu iOS. Na Androidu se mě líbí, že je tam strašná spousta plných aplikací zdarma (po jailbreaku to jde i na iOS), na iOS se mě zase líbí ovládání a jednoduchost. Určitě budete mít jiný názor, ale takový dotykový display, jak mají hračky od Apple nikdo jiný nemá. Jako líbí se mě obojí, ale přednost bych dal iOS, teda až na iTunes, protože tu aplikaci musel stvořit někdo duševně nemocný. Citovat
Vítek1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 stary dobry WM! ale protoze uz se nedala tak bych sel do Androidu ten je mu nejvic podobnej. Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Od doby, kdy jsem přešel na Android, tak stále se slzou v oku vzpomínám na WM 6.5 !!! Ale pokrok nezastavíš Citovat
Pata Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Peta: co mají kluci u nás v práci sedmičku, tak nosí po kapsách náhradní telefony... Citovat
207James Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 WM = 50% úspěšnost toho, že bude fungovat. Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Pata: proto píšu WM 6.5 (ale sedmičku jsem netestoval) 207James: Proč? Já s WM 6.5 neměl snad jediný problém. Zato Android mě vytáčí neustále. Ale co bych chtěl, zadarmo... Citovat
Vítek1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 jojo WM 6.1 nebo 6.5 nove jsou WP a ne WM. na praci idealni, kompatibilni se vsema windows ce to znamena ze nebyl nikdy problem do toho dostat navigaci jakejkoliv program. A jak se na tom delali krasne tabulky v excelu zlatej stylus! obavas se ze ted spoustu uzivatelu WM pomalu prechazi na android. ja zatim pouzivam HTC raphael Citovat
Driver Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Jako služební telefon mám GSmart 1205 s W 6.5 a po instalaci SPB Shelu se mi začal ten systém celkem líbit. Zkoušel jsem i několik telefonů a tabletů s Androidem a tenhle systém se mi začíná líbít daleko víc než W6.5. Jinak náš \"ajťák\" má HTC se kterým si pořád hraje a něco tam instaluje, měl na něm už i W7, ale na telefonování stejně používá starou Nokii s černobílým displejem [upravil dne 13/6/2011 23:13 Driver] Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 WP7 není špatnej systém, měl sem na testování HTC HD7. Ten systém je super svižnej, moderní, líbivej. Ale v současné době to fakt ještě hodně věcí neumí a tak bych s potenciálním nákupem posečkal. Citovat
Chepp Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 mam WM v supliku. iOS v kosi a nokii e65 v kapse. Ne vedle te nokie pouzivam i Samsung Galaxy S a nemuzu rict ani pul spatneho slova. Samozrejmne prvni vec po koupi telefonu nasledovat root a modifikovana romka. Android pouzivam uz od uvedeni HTC Dream alias T-Mobile G1 na trh... Takze prakticky od Android OS 1.0.. prosel sem si vsechny updaty... az ted uz sem musel vymenit zelezo za samsung, protoze se mi vice liby jejich smer vyvoje, HTC je nadale hardware/ove po zadu, ale ergonomii a provedenim kupredu. Jako uprimne upravil sem si Galaxy S a uz sem s tim telefonem nic nedelal, ted sem akorat updatoval na A OS 2.3, a vice nez zpokojenost. Myslim ze uz nejakou dobu neplati ze Android je pro geeky... Ted uz sem pevne rozhodnut ze nokie poleti do kose. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Galaxy S mi pol roka stál v šuflíku, nemohol som si zvyknúť n aprechod po iPhone. Výdrž batérií otrasná. Nabíjanie každý druhý deň fakt nemusím. Tri roky starý iPhone aj teraz s pôvodnou batériou vydrží 2x toľko. A to mám na ňom zapnuté trvale wifi a push s Exchange. Na Samsungu musím mať všetko trvale vypnuté (wifi, push, gps) aby vydržal aspoň dva dni. Možno existujú nejaké upravené verzie os s lepšou výdržou, ale nič úžasné to asi nebude. Nemám aj tak čas sa sr.ť s úpravami, mobil má služiť mne a nie naopak. Default email a web klient Androida je o ničom. Inak je to pekná hračička a s programami zvládne čokoľvek. Naposledy som TV prinútil zobraziť prichádzajúcu SMS alebo hovor. Citovat
207James Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 AnotherOne: To že ti tak málo vydrží baterka je defaultně nastaveným Androidem. Pokud nějakou aplikaci otevřeš a potom zavřeš, tak je stále spuštěná na pozadí a proto žere baterku. Tento problém mají všichni na SE xperia X10, potom jsem koukal po netu a našel jsem někde návod jak přinutit aby se aplikace po zavření ukončila, potom baterie vydrží max 3-4 dny. Jó kde jsou ty časy kdy měl mobil asi desetinu funkcí, ale na jedno nabití vydržel týden. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Aplikáciu končím pravým tlačidlom nie stredovým (home). Správca úloh žiadne bežiace aplikácie nezobrazuje... Citovat
Y2K Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ja mam obidva takze mozem porovnat ale mam xperiu x8 a ten je trosku maly a dotykac nic moc ale inak android je super este lepsi na HTC ale IP je IP Citovat
kujon106 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 AnotherOne> Problém s rozežraným telefonem na Androidu sem řešil nedávno. Jestli můžu poradit, tak zkus konbimaci dvou aplikací: Advanced task killer - nastav agresiv, nebo individual zavírání, widget na ploše a vždycky klik, když chceš. Auto Start Killer - normální app, běží na pozadí už od bootu a killuje app a služby, který nechceš. Pomocí téhle kombinace se mi výdrž founa zvedla snad o 200% Citovat
h4wk3y Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 hehe, musim rict, ze ja na IP nedam dopustit... realne se rozhoduju, jestli koupit iP4 nebo Samsung Galaxy S2... No rikam, iPhony jsem mel v prubehu 2 let stale, vystridal jsem jich mnoho ... A je to naprosto perfektni zarizeni tim, ze vyndas z krabicky a jedes... nic nenastavujes a jedes... Jak tu nekdo zminoval iTunes, me prijdou skvele (mozna diky tomu, ze mam Mac a na nem ot frci skvele, oproti wokna verzi)... A kdyz si s tim chce clovek hrat, tak si zas udela JB a muze se vyzivat, dokud nezmrvi celej system... udela se restore za 10 minut a jede se dal ... Jako oproti iOS nemam jedineho slova... Ale chci zkusit Android, takze dnes jdu pro to SGS2 a doufam, ze nebudu moc zklamanej ... Prej to topi jak prase, ale doufam, ze to dotahnou.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.