Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je normální ze mi teď v zimě 3.0 v6 benzín po městě žere 16 litrů a to plynovej pedál opravdu jen lechtam nebo může být něco špatně,dia mi ukazuje spatny čidlo teploty vody a občas ikdyz je motor studenej se objeví hláška stop přehřátý motor,spadne jednotka do nouzaku při této hlasce?

Odesláno

Já jezdím tetko v zimě jen po městě a jen krátký trasy, často to nechávám nastartovaný i dvacet minut a spotřebu mám aktuálně 22,6 .... Takže těch 16 litrů je oproti mě ještě krásná spotřebička ... ;)

Odesláno

Po 3000 km 7.5 l/100 dle tankování, dle pc ani nesleduji. Jezdím jen krátké trasy (2.2 Hdi 98kW, manuál) Docela úleva- do teď jsem měl Audi A8 4.2 V8 Q. To papkalo trošku víc... :-) (16l/100). A předtím jsem měl Renault Safrane 3.0 V6 24v oboje automat...

Sice ještě doteď težce navykám na přechod z 300 koníků a na řadící kvedlačku, ale zase mně pomalu přestávají poznávat čerpadláři....

Guest dave-lister
Odesláno

Teď jsem bral do 607 2.2 16V druhou nádrž benzínu a spočítal jsem průměr 10,3l/100. Čekal jsem to horší....

Odesláno

Tak jsem si to po dlouhé době u 1.4 změřil při výletu ve třech na \"Zimní klouzání\" do Prahy,orienťák a zpět a průměrná spotřeba byla 6,82l/100km :aut

Naprostá spokojenost při mém stylu jízdy a ve třech :super:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, rad pridam dalsi zkusenost, Havířov- Košice (5 lidi v aute, kufr sel zavrit jen velkym trisknutim takze do posledniho litru narvany, zbytek veci v aute na nohach a vsude v aute proste maximalne cele auto narvane), bez dalnic, pres serpentyny,ztratili sme se a najeli cca 70km navic, cesta tam 7 a pul hodky za 5,4l..... Cesta zpet 5a pul hodky , uz normal jenja a pritelkyne par veci a sviznejsi tempo za 5.1l ...... Na cestu se natankovalo 53L (trictvrtenadrze a cela ctvrtka zbyla) tak samo Viden. Da se stim jezdit za levno a normalni jizdou ;-) :-) :cool:

Odesláno

tak ja mimo mesta na 3.0 8,9l ale mam plyn takze pohoda ale chcem sa spytat vcera som si nuloval spotrebu a ked nastartujem tak hodi priemernu 30l ale ked jazdim ukazuje 10l aktualnu a par km tu priemernu vobec nemeni co je to za kravinu?Viete niekto?

Odesláno

Tak zase ted pri tech mrazech krome tech Kosic jezdim jen po meste a ne casto spis auto jinak stoji , malo kdy do prace Havířov-Ostrava a Havířov -Petřvald, a mam ted po dalsich 167km 6.3L , ale kdyz taky vymazu tak mi tam skoci nejakych 8.9 a az po par kilacich se to meni amerem dolu, v lete to je rychleji , ale taky nevim proc to tak je, jinak ten co rika ze je to jen lina velka tezka krava co zere i s penezenkou tak je pro me Č****, D****, K****,,...... Kdo umi ten umi ;-) a kdo umi ten vi :-)

post-39216-14109629713472_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak ja som isiel v nedelu do Polska a naspat a spotreba 8.1l a to je trojliter na to ze su na SR same zasrane dediny celkom slusne a to ju mam este na plyn tak krasa :-) horsie to uz je v meste ale to beham na 309 1,9D spotreba 5l

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...