Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ono je to možné s tou spotrebou pri športovom režime a normálnej jazde by mala klesať spotreba aj autá čo sa čipnú tak idú so spotrebou dole =) a inak mám otazku. na tomto aute sa mi zdá že ako keby nejako pomaly reagoval PP na okamžitú spotrebu. a napr. keď idem dole z kopca a nechám zaradenú rýchlosť tak mi aj tak aktuálne pomaly klesne ale ukazuje aj 1,5 l pričom na všetkych ostatných autách aktuálna spotreba reagovala krásne rýchlo a pri ,,brzdení motorom z kopca hodilo 0 l dá sa to nejako poriešiť?

Odesláno

Sportovní režim znamená , že převodovka udržuje otáčku motoru výše, řazení je rychlejší. Výkon motoru se nemění.

Reakce PP jsou pomalejší a je třeba si na to zvyknout. Třeba u koncernu to pozoruju rychlejší a tam ukazuje PP spotřebu při pomalé jízdě v l/h .Pug bohužel do 30km/h ---

Odesláno

no tak ešte pridám poznatok z dnešnej jazdy . Dnes som bol na 607 v Brne . ráno sme vyrazili od nás z Brezna (prvú cestu som išiel ja) išiel som tak podľa pravidiel cestnej premávky + sem tam nejakýcb 20km/h naviac + keďže bolo ráno a diaľnica skoro prázdna tak som to aj prevetral kusok viac. auto šľapalo super ako hodinky. po príchode do cieľa Brno - mi PP ukazoval 5,9l /100km v celku potešujúce. naspäť šoférovala priateľka (vodičák má 2. mesiac ) tam sme stáli aj v kolóne a išli sme smer Žiar a potom ešte smer dole na Bratislavu do okolia Novej Bane. tam sme naložili celkom slušný náklad cca 186 kg do kufra + sme boli 3 osoby. potom sme išli domov. po príjazde domov celková kombinovaná spotreba bola 6,1 l /100km . 607 sa počas celej jazdy spravala bravúrne . ťahala super . obuté som mal zimné 17 palcové kolesá continental :papa rád by som vedel vaše názory.

Odesláno

Jinak letos si píšu km a spotřebovaný litry a na každý nádrži mi vyjde spotřeba dle počtů o cca 0,2 - 0,3l méně než ukazuje PP. Máte to taky tak? U vw a škodovky to vycházelo vždy naopak, že PP ukazoval menší spotřebu než byla v reálu. I v celkovým průměru mi to vychází méně a to zhruba po 14tis km...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dzravim tak zase mohu dat zkusenost . V cervnu jsme jeli na dovcu do Italie mym 607 2.2Hdi , 4 lidi . Jidlo a veci pro 4 lidi na 10 dni. Preplnene auto, vsech 601litru v kufru zaplnene + pod nohama v aute plne vseho mozneho . Cesta tam trvala 27 hodin ktere jsme jeli v kuse s pauzami na wc a jedno doliti nafty. Pak vylet napric celou Italii do Regio di Calabria . Na zpet vylet po celem Rime , Montepuciano , Bibione a domu , nekde poctive 110-130km/h nekde 160-180km/h , cesta zpet 2 dny ( same vylety ) celkove ujetp 4607 km. Spotreba 5.7L . Klimatizase na 18 stupnu neustale a na spotrebu jsme se vykaslali takze jem jezdil normal i tempomat jak clovek i kapek neslusneji a vyslo to naprosto skvele. Na aute zadna porucha auto dojelo celou dovcu v lepsim stavu nez mi :-D na 11 let stareho s 210000km najetymi kilaky a vsemi idioty ponizovaneho pasika dost luxusni vysledek. Nemuzu si pomoct ale i kdyz nekdy zlobi a dily jsou nekdy drahe dela mi to auto jen Radost. Nejlepsi auto na svete a ze muzu mluvit o zkusenosti s mnoha ruznymi auty:)

Odesláno

s poslednymi vetami suhlas:super:super:super, tak isto som spokojny, moje ma 12rokov, sem tam nejaka investicia, ale vsetko primerane kilometrom a veku.

Som rad, ze som sa pred rokmi rozhodol pre 607, ziadne BMW ci medved, este aj interier mi pride nadcasovo konzervativny a maloktore nove auto ma vie zvnutra oslovit. (okrem cenoviek nad 35k € :nevim)

Skoda, ze PSA nepokracovala v tejto modelovej rade, 508 je pre mna skor nahrada za 407 a neoslovila ma, je uzka a celkovo mensia.

Odesláno

musis ist na user control panel, potom klik na edit profile a tam je to pod AVATAR URL, sem musis zadat link tvojho obrazku (teda najskor si ulozis obrazok niekde na svoj alebo nejaky free server (picture hosting website) a to toho AVATAR URL uz len das odkaz na obrazok

• O 4 týdny později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Lukaydo407: pokračování z jiného vlákna. PP moc neproměřuje. Poslední dlouhodobý údaj PP, který mám spárovsný s reálnou spotřebou dle tankování je 8.5l dle PP/ 8,8l reálná a to je z 80% město.

Na dálkové to moc \"nežere\", viz. výše. Je to stylem co nejrychlejší rozjezd a pak klasická jízda, žádné loudání v závěsu za někým, normální předjíždění...

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak o víkendu výlet do Vídně a k Neusiedler Se. Cesta Cerhovice-Praha-Brno-Bratislava-Vídeň po dálnici na tempomat co dovolili předpisy pak couračky kolem jezera a po dálnici stejnou cestou domů.

Celkem ujeto 1120km, průměrná rychlost 80km/h (cestou do vídně průměr 110km/h) spotřeba 6,2litru (ve vídni palubák ukázal 6,1).

Absolutní spokojenost.

Odesláno

...no já mám dlouhodobou 7.1...šetřím, občas pustím "trochu" sazí :-D ...dálková 5.9, ale to jsem se musel hodně moc snažit...max 100km/h...kdybych jel jak člověk, tak si myslím, že by to bylo těch 7...2.2hdi vše off + chip

Odesláno

...tak já jsem to nikdy zatím nepřepočítával, protože to odpovídalo ujetým kilometům, takže mě to ani nenapadlo a to jsem puntičkář, ale schválně někdy zkusím :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...