tomik1987 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 no ono je to možné s tou spotrebou pri športovom režime a normálnej jazde by mala klesať spotreba aj autá čo sa čipnú tak idú so spotrebou dole =) a inak mám otazku. na tomto aute sa mi zdá že ako keby nejako pomaly reagoval PP na okamžitú spotrebu. a napr. keď idem dole z kopca a nechám zaradenú rýchlosť tak mi aj tak aktuálne pomaly klesne ale ukazuje aj 1,5 l pričom na všetkych ostatných autách aktuálna spotreba reagovala krásne rýchlo a pri ,,brzdení motorom z kopca hodilo 0 l dá sa to nejako poriešiť? Citovat
Agrafik Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Sportovní režim znamená , že převodovka udržuje otáčku motoru výše, řazení je rychlejší. Výkon motoru se nemění. Reakce PP jsou pomalejší a je třeba si na to zvyknout. Třeba u koncernu to pozoruju rychlejší a tam ukazuje PP spotřebu při pomalé jízdě v l/h .Pug bohužel do 30km/h --- Citovat
tomik1987 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 no tak to som si všimol že je to pomalšie. ale zdá sa mi až priveľmi pomalé. ale tak čo už zvyknem a bude =) Citovat
tomik1987 Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 no tak ešte pridám poznatok z dnešnej jazdy . Dnes som bol na 607 v Brne . ráno sme vyrazili od nás z Brezna (prvú cestu som išiel ja) išiel som tak podľa pravidiel cestnej premávky + sem tam nejakýcb 20km/h naviac + keďže bolo ráno a diaľnica skoro prázdna tak som to aj prevetral kusok viac. auto šľapalo super ako hodinky. po príchode do cieľa Brno - mi PP ukazoval 5,9l /100km v celku potešujúce. naspäť šoférovala priateľka (vodičák má 2. mesiac ) tam sme stáli aj v kolóne a išli sme smer Žiar a potom ešte smer dole na Bratislavu do okolia Novej Bane. tam sme naložili celkom slušný náklad cca 186 kg do kufra + sme boli 3 osoby. potom sme išli domov. po príjazde domov celková kombinovaná spotreba bola 6,1 l /100km . 607 sa počas celej jazdy spravala bravúrne . ťahala super . obuté som mal zimné 17 palcové kolesá continental rád by som vedel vaše názory. Citovat
michals004 Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Myslím že solidní spotřeba ne? Na tak velký a těžký auto Citovat
michals004 Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Jinak letos si píšu km a spotřebovaný litry a na každý nádrži mi vyjde spotřeba dle počtů o cca 0,2 - 0,3l méně než ukazuje PP. Máte to taky tak? U vw a škodovky to vycházelo vždy naopak, že PP ukazoval menší spotřebu než byla v reálu. I v celkovým průměru mi to vychází méně a to zhruba po 14tis km... Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Dzravim tak zase mohu dat zkusenost . V cervnu jsme jeli na dovcu do Italie mym 607 2.2Hdi , 4 lidi . Jidlo a veci pro 4 lidi na 10 dni. Preplnene auto, vsech 601litru v kufru zaplnene + pod nohama v aute plne vseho mozneho . Cesta tam trvala 27 hodin ktere jsme jeli v kuse s pauzami na wc a jedno doliti nafty. Pak vylet napric celou Italii do Regio di Calabria . Na zpet vylet po celem Rime , Montepuciano , Bibione a domu , nekde poctive 110-130km/h nekde 160-180km/h , cesta zpet 2 dny ( same vylety ) celkove ujetp 4607 km. Spotreba 5.7L . Klimatizase na 18 stupnu neustale a na spotrebu jsme se vykaslali takze jem jezdil normal i tempomat jak clovek i kapek neslusneji a vyslo to naprosto skvele. Na aute zadna porucha auto dojelo celou dovcu v lepsim stavu nez mi :-D na 11 let stareho s 210000km najetymi kilaky a vsemi idioty ponizovaneho pasika dost luxusni vysledek. Nemuzu si pomoct ale i kdyz nekdy zlobi a dily jsou nekdy drahe dela mi to auto jen Radost. Nejlepsi auto na svete a ze muzu mluvit o zkusenosti s mnoha ruznymi auty:) Citovat
funthomas Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 s poslednymi vetami suhlas:super:super:super, tak isto som spokojny, moje ma 12rokov, sem tam nejaka investicia, ale vsetko primerane kilometrom a veku. Som rad, ze som sa pred rokmi rozhodol pre 607, ziadne BMW ci medved, este aj interier mi pride nadcasovo konzervativny a maloktore nove auto ma vie zvnutra oslovit. (okrem cenoviek nad 35k € ) Skoda, ze PSA nepokracovala v tejto modelovej rade, 508 je pre mna skor nahrada za 407 a neoslovila ma, je uzka a celkovo mensia. Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Jen tak mimo prosim jak jso dam napriklad fotku auta jak mas ty vedle tveho vzkazu? Citovat
funthomas Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 musis ist na user control panel, potom klik na edit profile a tam je to pod AVATAR URL, sem musis zadat link tvojho obrazku (teda najskor si ulozis obrazok niekde na svoj alebo nejaky free server (picture hosting website) a to toho AVATAR URL uz len das odkaz na obrazok Citovat
Agrafik Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Lukaydo407: pokračování z jiného vlákna. PP moc neproměřuje. Poslední dlouhodobý údaj PP, který mám spárovsný s reálnou spotřebou dle tankování je 8.5l dle PP/ 8,8l reálná a to je z 80% město. Na dálkové to moc \"nežere\", viz. výše. Je to stylem co nejrychlejší rozjezd a pak klasická jízda, žádné loudání v závěsu za někým, normální předjíždění... Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Tak o víkendu výlet do Vídně a k Neusiedler Se. Cesta Cerhovice-Praha-Brno-Bratislava-Vídeň po dálnici na tempomat co dovolili předpisy pak couračky kolem jezera a po dálnici stejnou cestou domů. Celkem ujeto 1120km, průměrná rychlost 80km/h (cestou do vídně průměr 110km/h) spotřeba 6,2litru (ve vídni palubák ukázal 6,1). Absolutní spokojenost. Citovat
Alex.1a Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 ...no já mám dlouhodobou 7.1...šetřím, občas pustím "trochu" sazí :-D ...dálková 5.9, ale to jsem se musel hodně moc snažit...max 100km/h...kdybych jel jak člověk, tak si myslím, že by to bylo těch 7...2.2hdi vše off + chip Citovat
Agrafik Odesláno 6. srpen 2015 Autor Odesláno 6. srpen 2015 Přidám se. Posledních 2200km dle PP 6.3l, real dle tankovaní 7.1. Citovat
Alex.1a Odesláno 6. srpen 2015 Odesláno 6. srpen 2015 ...tak já jsem to nikdy zatím nepřepočítával, protože to odpovídalo ujetým kilometům, takže mě to ani nenapadlo a to jsem puntičkář, ale schválně někdy zkusím :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.