Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Režim město (Liberec) - 3km, pak tam celej den stojí, pak 3 km zpět, 11,5 l + občas přes celý město sem a tam - ale více méně pořád studenej...

607 2.2 hdi automat. Přijde Vám to moc nebo akorát?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Náš osmiventilový 1,6 HDI/68 kW v P 308 si vezme v létě v průměru tak 5,3 l/100, v zimě o půl litru víc. V práci jezdím s 1,9 TDI/77 kW v Oktávce za 6,3-6,5 l/100.

Odesláno

Tak jsem absolvoval trasu Liberec - Starý Smokovec (vrchem přes HK-Olomouc-Rožnov) rychlost +10 nad limity, dalnice 150. 5 lidí v autě a narvanej kufr, po dotankování v hořících a 1200 km byla spotřeba 6,3. Celkem slušná spotřeba ne? :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Záleží jakej máš styl jízdy. Taky mi umí brát po městě 10 litrů. S vlekem 1,8t i 11 až 14. Jinak dlouhodobej průměr je 8litrů a dlouhý trasy po dálnici pod 6.

no nejníže, co jsem se kdy dostal, mimo mesto a prazdnej, tak to bylo 6,7l, jesźdim docela v klidu, tak nevim...

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

no celkom zaujímavá téma =) ja mám od včera 607 doma, predchádzajúci majiteľ mal spotrebu 7,9l/100 km (a to mi povedal že prevažne jazdí po meste) ja som na 406 mával 5,6 cez leto. uvidím či aj s týmto sa nejako bude dať dostať na takú hodnotu =)

Odesláno

Pokud je to po městě, tak :super

Pro majitele automatu a 2.7 ..., už zkoušel někdo porovnávat režim Auto a Sport při normální jízdě? Mi si to na S vzalo na stejné trase a při stejném stylu méně ,což mi hlava :aut:o

Odesláno

no tak to je to čo mi povedal chlap. ale dnes som urobil 2 jazdy cca 40 km. jedna jazda dával som tomu fakt na prak. 130-150 km/h priemerku mi ukazalo 11,3l potom som to tripol a naspäť som sa snažil zas ísť čo najviac na spotrebu (problém je však, keď sa auto zohrialo nebolo vidno skoro nič na displayi ale ak som dobre videl tak aktuálna spotreba pod 7l neklesla. ) uvidíme čo to ukáže ráno:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...