genzer Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Potrebuji prelozit par vet pro jednoho polskeho prodejce na aukru,vubec nevi,co po nem chci. Jde o to,ze na strance \"o mne\" ma uvedeny jeden ucet a pak mi prsel od nej email,ze chce penize poslat na jiny ucet v cechach,ja mu poslal penize na ten prvni ucet.a on mi furt pise,abych poslal na ten druhy ucet,jenze ja uz zaplatil Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Typická chybička žadatele o překlad: popisuješ tu \"situaci\". Namísto toho napiš přímo doslovný text, který má být přeložen. Szanowny Panie ....................... Pieniądze już zostały wysłane na Polskie konto Nr. ........................ i nie mam już możliwości je zatrzymać. Pozdrawiam, ............................. [upravil dne 10.6.2011 12:54 P607Olda] PS: problém bude v tom, že ze zahraniční platby mu bude stržen mastný manipulační poplatek, možná, že bude chtít po Tobě, abys ho doplatil. S Poláky jsou věčné tahanice o prkotiny, proto se obchodování s nimi nevyplatí. [upravil dne 10.6.2011 12:56 P607Olda] [upravil dne 10.6.2011 12:56 P607Olda] Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 Dobry den,stale si asi nerozumime.Ja vim,ze penize mam poslat na ucet v Unicredit Banks,bohuzel jsem to poslal na ucet,ktery mate uveden na strance\"o mne\" na aukru.Chtel bych vedet,jestli je ucet platny ci je zruseny,nebo ho vlastni nekdo jiny. Dekuji za odpoved. Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Dzień dobry, przepraszam za nieporozumienie. Ja wiem, że pieniądze mam wysłać na konto w Unicredit Banks, niestety je już wysłałem na konto, które ma Pan wymienione na stronie \"o mnie\" na aukrze. Chciał bym się dowiedzieć, czy konto jest aktualne, lub anulowane, albo czy właścicielem jest inna osoba. Dziękuję za odpowiedź. Pozn: nevím, zda se jedná o AUKRO, anebo ALLEGRO a zda stránka má opravdu název O MNĚ, anebo jiný. To už je problém zadavatele, já jsem jen překladatel... [upravil dne 10.6.2011 13:07 P607Olda] [upravil dne 10.6.2011 13:10 P607Olda] [upravil dne 10.6.2011 13:19 P607Olda] Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 odpoved: Witam, Konto zamkneliśmy ponieważ założyliśmy nowe w UniCredit. Jeżeli przelał Pan na tamto konto powinni cofnąć wpłatę. Konto w tamtym banku jest nieaktualne i nie posiada właściciela. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 tak to prelozim i ja .... mas smolika poslal jsi to na neaktualni konto jelikoz ma zalozene nove u UniCredit .... a ted jak z toho ven co ?? Citovat
romik1 Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 ak to posielal z uctu, tak by sa mu mali peniaze vrátit automaticky, ako nezrealizovana platba. Ak to vkladal na pobocke tak ich nemali ani zobrat.... Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 jj,penize prijdou zpet,pokud je ucet neaktivni,takze je to ok Citovat
Vlado-77 Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 odpoved: Witam, Konto zamkneliśmy ponieważ założyliśmy nowe w UniCredit. Jeżeli przelał Pan na tamto konto powinni cofnąć wpłatę. Konto w tamtym banku jest nieaktualne i nie posiada właściciela. Dobry Den, Ucet sme zavreli, nakolko sme otvorili nove v Uni Credit. Pokial ste poslali peniaze na tamto konto, peniaze by vam mali byt vratene. Konto v tamtej banke je neaktualne a je bez majitela. Citovat
genzer Odesláno 10. červen 2011 Autor Odesláno 10. červen 2011 proc bych si delal prdel?vsude za nej chtej 500 za pouzity,tady bylo novy za 400 i s postou.jenom upozornuju,ze je plastove na new model Citovat
Fusion Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Prosím o pomoc. Nerozumím hlavně první části. Omlouvám se, že je to velkým. PO UŻYKOWANIU RADIA DŁUGO NACODZIEŃ STWIERDZIŁEM ZE PO JAKIMŚ CZASIE 2-3 GODZ WYŁĄCZY SIE I TRZEBA ZNÓW GO WŁĄCZYĆ,ALE NIEGUBI TEJ STACJI NA KTÓREJ GRAŁ.JEST TO NIECODZIEŃ-NIEWIEM CZEGO TO PRZYCZYNA?MNIE TO NIEPRZESZKADZA.POZDRAWIAM DO KAŻDEGO TYPU MERCEDESA ORYGINALNE RADIO CD MODEL MF 2297 ALPINA. PRODUKT JAPOŃSKI W STANIE BARDZO DOBRYM, CD DZIAŁA SUPER, RADIO TEZ ODBIERA SUPER.ORYGINAŁ PODŚWIETLENIE MERCEDESA CZYLI BURSZTYNOWE.OPTYCZNIE I TECHNICZNIE OK. REAL FOTO SPRZEDAWANEGO RADIA.EW. TEL 889004030.ZAPRASZAM DO ZAKUPU BO TO RARYTAS MIEĆ TAKIE RADIO-NIEPOTRZEBA ZMIENIARKI. A jestli někdo neví co může stát poslání autorádia do česka? Edit: omlouvám se, že sem narušil vlákno, myslel sem, že to je vyřešený, nechtěl sem zakládat nový [upravil dne 4/8/2011 od Fusion] Citovat
genzer Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 u me je vse vyreseno,dopadlo to super Citovat
P607Olda Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Po dlouhém každodenním používání rádia jsem zjistil, že po nějakém čase 2-3 hodiny se vypne a je potřebné ho znovu zapnout, ale neztratí tu stanici, na které hrál. Není to každý den - co je příčinou? Mně to nevadí. Zdravím. Do každého typu Mercedesu originální rádio CD MODEL MF 2297 ALPINA. Japonský výrobek, ve velmi dobrém stavu, CD hraje super, rádio také přijímá super. Originální podsvícení Mercedes, tedy jantarové. Opticky i technicky OK. Reálné foto prodávaného rádia. Příp. tel. 889004030. Pozývám k nákupu, protože to je rarita, mít takové rádio - není potřeba měnič. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.