Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nepleteš si náhodou pojem denní svícení a automatické svícení? To by vysvětlovalo proč ti to ve dne nesvítí. Co se týká osvětlení při uzamknutí auta. To funguje tak že se světla nerozsvítí po uzavření auta ale svítí to po nastavenou dobu po vypnutí zapalování. Takže pokud si toto zkoušel přes den tak je jasné že ti to asi svítit nebude. Tato funkce je možná (pokud se nepletu) pouze při aktivovaném automatickém osvětlení a tím pádem pouze v noci...

Odesláno

No, to je možné, že si to pletu :) Když vlezu do daného menu ohledně nastavení svícení, tak tam mam na výběr dvě položky - \"Automatic lightning of headlamps\" a \"Guide-me-home hedlamps\". Myslel jsem si, že to první je právě to denní svícení, ale asi to bude jen to automatické rozsvícení ve tmě...takže na mým autě to nonstop svícení nepůjde?

Odesláno

tak ako pisal brizan:

Automatic lightning of headlamps - zapne ti svetla podla svetelneho senzoru... cize ked je \"tma\"

Guide-me-home hedlamps - iba ked su an to podmienky, cize iba ked je \"tma\"

ked chces non-stop svietit tak to musis dat aktivovat neikomu s diagnostikou

Odesláno

OK pánové, tak díky za info. Teď už tomu snad rozumim.

Aspoň, že to tedy jde pořešit přes tu diagnostiku...neni tu někdo z prahy a okolí, kdo by mi to za nějakou rozumnou odměnu udělal? :) Fakt se mi nechce to furt vypínat a zapínat :roll

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Keď som bol v servise na výmenu klapiek klímy tak som chcel aby nastavili aj automatické zapnutie svetiel po štarte.To aj urobili ale zažnú iba predné stretávacie svetlá, bez zadných a neviem či to je povolené alebo nie.Čítal som aj ten zákon a podľa toho jak som to pochopil by to tak byt mohlo ale keď som sa na to pýtal policajta tak povedal, že musia v tomto prípade svietiť aj zadné svetlá.Riešil to už niekto?

Odesláno

Ten policajt by si mal preštudovať vyhlášku, mali by svietiť len predné stretávacie svetlá alebo svetlá denného svietenia (DRL).

Odesláno

no pozor zadni svetla nesviti jen kdyz jsou zapla svetla denniho sviceni a ne kdyz sviti potkavaci to znamena ze ty hlavni svetla musi byt zaroven homologovane jako denni sviceni jinak opravdu porusujes ale nevim jak to ma 407

Odesláno

jazdim skoro po celej SR aj do zahranicia...

mal som uz niekolko cestnych kontrol a policajti nikdy nic nepovedali na to, ze mi svietia len predne (a to mam dorabane ale homologizovane). vyhlaska riesi predne svetla, zadne ti nemusia svietit. o to skor, ze tuto funkciu mas priamo v riadiacej jednotke, tym padom aj svetla su homologizovane na denne svietenie. stale predpokladam, ze ti svietia stretavacie svetla.

Odesláno

\"******, nezmrd nalepeny na narazniku\" mi usetril par desiatok €. uprednostnil som trochu pokazenie vzhladu ako to, ze mi velky display svietil cely den v nocnych farbach. to ma rozculovalo viac. ano uprednostnil som pohodlie pred vonkajsim vzhladom. mam to cele plne automatizovane (ked treba svietia DL, ked nie, tak normalne stretavacky, dokonca aj v tuneloch nie len po tme)

[upravil dne 30/1/12 11:28 od alihen]

Odesláno
Pokud je aktivované denní svícení tak displej nočním režimem nesvítí jen až po sepnutí senzoru světel....

tak neviem ako to zapli mne, ale pokial sa mi zoplo svietenie, radio sa prehodilo do nocnych farieb. preto som to dal vypnut a hladal ine riesenie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...