Vlado222 Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Nevie tu niektoo ako to nastavit aby som mal denne svietenie na stredovom paneli to co je v knihe to nemam chyba mi to light a nieco este tam pokracuje ja to tam nemam DIK [upravil dne 9/6/2011 20:44 Béďa] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Denní svícení na r.v. 2004, pokud máš původní displej, ti nepůjde nastavit ani na dia. Umějí to displeje až od r.v. cca 2006. Bavíme se ale doufám o malém monochromatickém displeji. Neuvádíš jaký máš displej. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ja to na mojom spojazdnit neviem... aj ked pravdupovediac mi to nechyba... no i tak by ma zaujimalo kde a ako... a preco mi to nejde... Citovat
Wing Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Já to v nabídce menu taky nemám (jen můžu nastavit, že světla zůstanou nějaký interval svítit po vypnutí motoru) - teda aktivovat tuto funkci jde přes dia - ale co vlastně budou pak denní světla? (Nyní mi automaticky zapíná podsvětlení přístrojové desky a to je vše) Už jsem se tady někde dočetl, že při aktivaci se automaticky spouští světla i ve dne (což se u mne děje), ale v noci nebo za šera ten senzor spouští jenom podsvětlení přístrojovky, nebo to umí přepínat tlumená a dálková světla? viz příspěvek zde: [upravil dne 9/6/11 16:21 Wing] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Marceli, pošli mi nastavení tvého displeje v dia na mail. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ok, dik, poslem, len teraz mam odpojenu baterku, bo mam vstrekovace vonku, takze az v utorok ked to budem skladat... Dakujem. Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Tu sa to už preberalo Na zraze Duchonka sa člen janou pokúšal aktivovať tú funkciu \"aktivácia a deaktivácia denného svietenia\" na malom displeji, ale nepodarilo sa mu to nájsť na dia kde by sa to dalo aktivovať (bol v časovej tiesni). Honza ak by si mohol napísať kde konkrétne to nastavenie v tej dia hladať, tak by sme to skúsili na budúce. Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 u mna to funguje....nastavili mi to v peugeote este pri kupe...nastartujem a svietim ..ci je den alebo noc...senzor zopina komplet ostatok v pripade ze sa zacina stmievat,tunel a tak dalej...v podstate zapne uz len podsvietenie budikov a radio,klima atak.... v pripade denneho svietenia mozes len dialkoviymi blikat..nezapnes ich...(len pre priklad) ani hmlovky nezapnes.... Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 godzi: ale tady se píše o možnosti v menu si to denní svícení sám kdykoliv aktivovat nebo deaktivovat........ někdy je dobré když se ti světla při nastartování nerosvítí..... tak protot ta možnost Citovat
Judes Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 To denné svietenie funguje aj mne (hneď po naštartovaní svietim) jedná sa mi o to aby sa tá funkcia dala vypnúť na malom displeji, pre prípad montáže LED denného svietenia, alebo potrebuješ mať naštartované auto (kúrenie v zime) bez zbytočného svietenia. [upravil dne 9/6/11 19:14 Judes] Citovat
John_Ice Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ... aby som mal denne svietenie na stredovom paneli to co je v knihe to nemam chyba mi to light a nieco este tam pokracuje ja to tam nemam ... Nevěděl jsem to,že malej displej jde až od roku 2006 nastavit,ale z toho příspěvku jsem pochopil,že má RT3 nebo taky na malém displeji se zobrazuje světla? Zase budu o něco chytřejší a nebudu tu rozhazovat mylné informace...dík Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sorry...som prisiel rovno z roboty a rovno sem a asi som celkom neprecital aj medzi riadkamii... takzte umna sa to neda vypnut v menu lebo to je nastavene cez dia aby to svietilo stale...a v menu to sam nevypnem... tiez by ma zaujimala moznost dorobenia led(pasikov podobniych medvedom a opel ...) s tym ze by sa to zapojilo sposobom takym aby bolo tooto aktivovane ako denne svietenie a v pripade zopnutia ci uz manualneho alebo vdaka svetelnemu senzoru na normalne svetla a ledky by zhasli..to by ma potesilo... Citovat
godzilaTO Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 :myslim:myslim je to koli tomu ze to je na zaciatok zataz na bateriu a svetla ako take???? Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 Ne .....třeba někde stojíš a čekáš v autě a je ti zima nebo teplo.....tak si nastartuješ, nemusí být viděno z dálky že tam sedíš...... Citovat
rodito Odesláno 9. červen 2011 Odesláno 9. červen 2011 a jestli se nepletu tak světla se rozsvítí až po nastartování takže pro baterku žádná zátěž Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.