luiRA Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Viete čo by to mohlo byť? Po búrke sa mi na chvílu zbláznila elektronika: začalo to tým, že mi zrazu zhasli svetlá, vypisovalo mi to všetky možné chybové hlásenia, potom sa zbláznili aj stierače a nakoniec aj zámky (v kuse cvakali). Po 10 minútach sa to ukludnilo, až na centrál, ktorý nejde zamknúť poistka to nieje Citovat
luiRA Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Autobateria v pohode. Ale prave mi to zistili v orig. servise. Zoskratovaná bsi jednotka Citovat
durino666 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Autobateria v pohode. Ale prave mi to zistili v orig. servise. Zoskratovaná bsi jednotka to bude draha opravva.. ci ? Citovat
luiRA Odesláno 9. červen 2011 Autor Odesláno 9. červen 2011 Veruže drahá. 500€ bsi jednotka a ešte práca k tomu.... A poďakovat možem fa. TOPRA z PRG , ktorá mi montovala prídavný alarm. Hovadá totiž zle utesnili kabeláž, no a postupom času som ju nevedomky utopil Citovat
jjer Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Asi mám stejný problém, stěrače stírají pořád, některé kontrolky blikají, centrál a světla nejdou, startér točí. Po jízdě ve velkém lijáku, je mokro pod palubkou. :-((((( to abych už šetřil. Kolik to stálo celkem? Citovat
Dave_k Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Už tu je i člověk se 406, kterej taky \"vytopil\" BSI kvůli špatně lepenému sklu a po usušení mu funguje nadále. Pokud je to \"topení\" delšího rázu tak už to tam může být silně zaoxidované. Citovat
Gibon83 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 kde sa vlastne nachadza BSI, nech to mozem pozriet ci to nemam mokre istota je istota Citovat
jjer Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 je to vysušené...ale v prdeli :-( No jo...to je život. Až to šikovní spraví, dám vědět, co to stálo. Á hlavně snad zjistí, kudy tekla voda dovnitř. BSI je před řidičem u pojistek.... Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Veruže drahá. 500€ bsi jednotka a ešte práca k tomu.... A poďakovat možem fa. TOPRA z PRG , ktorá mi montovala prídavný alarm. Hovadá totiž zle utesnili kabeláž, no a postupom času som ju nevedomky utopil ak sa to da dokazat ze to urobili oni zle tak by som to riesil s nimi. Firma je zodpovedna za svoju pracu a je jedno ci to je este v zaruke alebo nie... [upravil dne 28/6/11 08:00 Marcel00] Citovat
jjer Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Nová zpráva. BSI se nehlásila na diagnostice, vypadala zničená. Takže byla totálně rozebraná, vyletovaná rele, odděleny jednotlivé desky. Mezi nimi byl rez, měděnka, zoxidované spoje. po vyčištění a smontování a naprogramování JE AUTO ZASE PLNĚ FUNKČNÍ. Vyplatilo se nespěchat a pohrát si s tím :-)))) Ale nevěřil jsem tomu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.