Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Viete čo by to mohlo byť? Po búrke sa mi na chvílu zbláznila elektronika: začalo to tým, že mi zrazu zhasli svetlá, vypisovalo mi to všetky možné chybové hlásenia, potom sa zbláznili aj stierače a nakoniec aj zámky (v kuse cvakali). Po 10 minútach sa to ukludnilo, až na centrál, ktorý nejde zamknúť :myslim

poistka to nieje

Odesláno

Veruže drahá. 500€ bsi jednotka a ešte práca k tomu....

A poďakovat možem fa. TOPRA z PRG :blicismajlik , ktorá mi montovala prídavný alarm. Hovadá totiž zle utesnili kabeláž, no a postupom času som ju nevedomky utopil :fnuk

• O 3 týdny později...
Odesláno

Asi mám stejný problém, stěrače stírají pořád, některé kontrolky blikají, centrál a světla nejdou, startér točí. Po jízdě ve velkém lijáku, je mokro pod palubkou. :-((((( to abych už šetřil. Kolik to stálo celkem?

Odesláno

Už tu je i člověk se 406, kterej taky \"vytopil\" BSI kvůli špatně lepenému sklu a po usušení mu funguje nadále. Pokud je to \"topení\" delšího rázu tak už to tam může být silně zaoxidované. :(

Odesláno

je to vysušené...ale v prdeli :-( No jo...to je život. Až to šikovní spraví, dám vědět, co to stálo. Á hlavně snad zjistí, kudy tekla voda dovnitř.

BSI je před řidičem u pojistek....

Odesláno
Veruže drahá. 500€ bsi jednotka a ešte práca k tomu....

A poďakovat možem fa. TOPRA z PRG :blicismajlik , ktorá mi montovala prídavný alarm. Hovadá totiž zle utesnili kabeláž, no a postupom času som ju nevedomky utopil :fnuk

ak sa to da dokazat ze to urobili oni zle tak by som to riesil s nimi. Firma je zodpovedna za svoju pracu a je jedno ci to je este v zaruke alebo nie...

[upravil dne 28/6/11 08:00 Marcel00]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nová zpráva. BSI se nehlásila na diagnostice, vypadala zničená. Takže byla totálně rozebraná, vyletovaná rele, odděleny jednotlivé desky. Mezi nimi byl rez, měděnka, zoxidované spoje. po vyčištění a smontování a naprogramování JE AUTO ZASE PLNĚ FUNKČNÍ. Vyplatilo se nespěchat a pohrát si s tím :-)))) Ale nevěřil jsem tomu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...