Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

letné pneumatiky-anketa  

1. 1. letné pneumatiky-anketa

• Dunlop SP Sport Fastresponse
      4
    • Nokian V
      2
    • Bridgestone Ecopia EP 150
      7
    • Vredestein Sportrac 3
      4

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás. potrebujem poradit s letnými pneumatikami na mojho krasavca.

doteraz som mal Michelin Energy saver, ale nejako som s nimi nie velmi spokojny. hlavne na mokrom. dost nesedia.

dezen mam dobry a teraz ich jazdim druhu sezonu.

dam na vyber nejake pneu, tak vas poprosim o vase tipy a rady.

michelin nedavam, lebo ich nechcem.ak vas napadnu ine a mate s nimi dobre skusenosti tak piste aj tie.

dikes vsetkym

a este jedna vec.

mam dat 15\" alebo 16\" ???

mam 15\" alu dezent F na letne gumy a original peugeot 15\" na zimne gumy.

rozmyslam ze tie zimne predam a kupim nove na letne. Bud 15\", alebo 16\"

Odesláno

Dunlop SP Sport Fastresponse - som mal a tie už nechcem. Dunlop-y mám zimné už 3 sadu na ne nedopustím ale letné nechcem. Taktiež Continental-y na vode pohroma, osobne pre zmenu som spokojný s kvalitou Michelin .

Odesláno

Vredestein Sportrac 3 - včera zažily opravdu drsnou a těžkou jízdu po okrsce, kdy byla obrovská bouřka (všechny auta snad zastavily, já jel cca 50-70km/h) - a žádné zaváhání, dokonce předemnou auto duplo na brzdy (v 70km/h, magor nějakej), já byl za ním a snažil se taktéž hned zabrzdit, abych do něj nenapálil, a na to, že na silnici bylo opravdu hodně vody a obrovské louže, žádný náznak aquaplaningu ani smyku tam nebyl, takže Vredeny obstály na VÝBORNOU!!! Ale to jsem se včera fakt bál :roll:mad:

[upravil dne 5/6/11 11:08 Frozz]

Odesláno

Za mě taky Dunlop, přesně tyhle mám, a nemůžu si stěžovat. ;) Byl jsem s nima i na škole smyku, a nikdy sem ty hodiny nemoch dotočit jako ostatní, řekl bych že na tom měli slušnej podíl právě pneu

Odesláno

Já mám na Passatu Dunlop SP 01 - předchůdce Fastresponse...

Co se týče vlastností 1*, jak na suchu, tak na vodě, ALE v určitých rychlostech od 40 do 70 km/h jsou hlučnější...

Odesláno

som na vážkach medzi dunlop a wredestein...

uvidim potom asi podla ceny. v testoch tiez obstali dobre ale chcel som vediet od niekoho kto ich realne ma obute ake su.

Odesláno

Za mne jednoznacne

Bridgestone Ecopia EP 150

Jedzil sem je na sluzebaku, ma je i hodne kamaradu ...

Na sluzebaku sem mnel pred koncem uz jen cca 2,5 - 3 mm dezen, jezdil sem raz tydene cez Pezinsku Babu (pomerne velkej kopec a same serpetiny a ostre zatacky), jezdil sem tade docela rychle, a i tak slabej dezen mne absolutne nikam nepustil, a mal sem neskutecnou jistotu ... Za mokra mne take nesklamali, pro mne uplne perfektny pneu za prumernou cenu ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...