Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zatiaľ je verdikt, že dva vstreky sú v prdeli (cez dia) ale nevedia ich vytiahnuť, tak sa čaká na hydraulický vyťahovák. V sobotu je predpoklad, že by to mohlo byť hotové.

Mimochodom sa musím pochváliť, pôvodný majiteľ mi zatial požičal svoju 407 sw 2,0HDi, zakiaľ nebude auto hotové. Zostal som ako obarený keď mi to zahlásil.

Odesláno

marko tá 407, pohodlie a jazdné vlastnosti to je jedna báseň, len ten vnútorný priestor:bojim, však preto som ju predal

ale ako náhradné vozidlo to je terno:D

Odesláno

No aj preto ja sa teším na weekend ked si po tyždni vozenia v stiesnenej 407 od manželky požičiam C8 a vozím sa a vozím a užívam si priestor ...:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Minulí týždeň vo štvrtok vytiahli posledný vstrek, ale musel ísť motor von. Tri išli veľmi ťažko a jeden ľahko. Už sme ani nedúfali, rozmýšľalo sa nad výmenou hlavy. V piatok to mali začať skladať, tak uvidím ďalej. Už som aj ja netrpezlivý.

Odesláno

No to že sa vstreky dávajú von veľmi zle som sa tu už dočítal...ale že to bude až hentaký oný ...porod ..som si teda nemyslel.

A to tie vstreky sú len na 2,2 HDI také poruchové???

Na 407 mám ako prvý majiteľ nalietané 280 000km a vstreky som ešte vobec ani neriešil.

Marko si si už na náhradné auto asi aj zvykol??Bude sa ti ťažko lúčit s ním??:D

Odesláno

407 je neskutočne krásne auto, ale nepraktické, pre rodinu, už nech je het. Ten kufor ma dostal. 306 break má väčší kufor, do 407 sw som nevedel napchať kočík. Zajtra by som si mal ísť po 807, som zvedavý. Vstreky nie sú poruchové, len idú ťažko von, z predného okna tečie všetka voda do motora a rovno na tie vstreky a tam sa to potom zapeče a zahrdzavie krásne, inak nemám to auto od novoti, tak boh vie koľko km má v skutočnosti.

Odesláno

Akurát som si doniesol auto. Už nič konečne netrasie, auto sa mi lepšie bere(má vyšší výkon ako malo pred tým) a PP ukazuje aj menšiu spotrebu. Som zvedavý na dlhodobú spotrebu. Závada teda bola, dva vadné vstreky. Na bývalého majiteľa nemôžem krivého slova povedať, bol ochotný a bez problémov to riešil.

Odesláno
407 je neskutočne krásne auto, ale nepraktické, pre rodinu, už nech je het. Ten kufor ma dostal. 306 break má väčší kufor, do 407 sw som nevedel napchať kočík.

Čo to máš za detský kočík, ja som náš vpratal do krátkej Felície.

Keď už nebudeš potrebovať ten kočík môžeš ísť aj do tej 407-my :D.

Nech už ti teraz 807-ma slúži bez problémov :papa.

Odesláno

Marko je zvyknutý dávať kočík do kufra neposkladaný...čo

pri 807 nieje problém ale pri 407 SW už veru áno.:D:P

P.s A už nás nestraš s tými opravami...tejto noci sa mi snívalo že mením vstreky..

Veľa štastia

Odesláno

Kto vie prosím vás čo je toto. Nemátam byť nejaká hadička na tom alebo čo? je to kolektor nasávacieho potrubia? A akú má funkciu v aute?

[upravil dne 30/10/11 10:31 od marko306]

post-19160-14109620462893_thumb.jpg

Odesláno

Je to podtlakové ovládání klapek v sání, swirl ventil,najdi tam vyndanou podtlakovou hadičku a jen ji nasad zpet.

Co to tam máš za ten prasecky vedený kabel?

[upravil dne 30/10/11 10:39 od Milan+]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...