Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 no jasne, tramvaj jede na Veleslavin a pak kousek pesky
Goldinka Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 no jasne, tramvaj jede na Veleslavin a pak kousek pesky jj vim, bydlim kousek odtamtud navíc na veleslavín jezdim za tetou ) proto se ptám jestli můžu bez auta ) Tak super, já bych dorazila a kdyžtak budu volat komu - až se ztratim u mekáče?
Jimmy106 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ja bych mozna taky dojel.. ale nevim.. prece jenom jsem 20ti lety ucho a co se tam deje? nejaky program?
oddie Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 No fuj, od mekáče radši nikomu nevolej Asi taky nakonec na chvíli dorazím, aspoň se mrknout.
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Tak super, já bych dorazila a kdyžtak budu volat komu - až se ztratim u mekáče? [upravil dne 2/6/11 15:27 Stibto]
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 pokec na parkovisti u aut, nekdy slalom, pak pokec v hospode, vecere, konci se tak kolem 9 klub duchodcu urcite nejsme, klidne doraz
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 To Goldinka, Mekac je az dost daleko, ne ? lepsi podle mapy od Stibta a nebo od benzinky u zastavky Nadrazi Veleslavin, muzu te tam vyzvednout, pojedu autem z Dejvic
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 joooo slalom to zas bude hardcore .. a na veceri se tesim nicmene doufam ze tentokrat pujde mikrovlnka
Jimmy106 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 no to je mi jasny ze nejsme klub duchodcu ale tak stejne.. a slalom by se me stejne asi netykal... asi by to moje tlumice neydrzely.. natoz homokyneticky kloub.. :/ ale uvidim jak to bude no...
Goldinka Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 To Goldinka, Mekac je az dost daleko, ne ? lepsi podle mapy od Stibta a nebo od benzinky u zastavky Nadrazi Veleslavin, muzu te tam vyzvednout, pojedu autem z Dejvic aha, tak to já pojedu na hradčandu jednou tramvají a z hradčandy druhou tramvají až tam, ale jestli bys mě vzal od nádraží veleslavín, tak by mi to určitě nevadilo )) Bych počkala u OMW (jestli se nepletu a je tam ) Jimmy: že si ucho, z toho si nic nedělej ) nejsem o moc starší [upravil dne 2/6/11 15:34 Goldinka]
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 OMV ne, to je z druhy strany, pockej na parkovisti u benzinky, co budes mit hned proti sobe, kdyz vylezes z tramvaje, ktera prijede od Dejvic (staci jen prejit silnici)
Goldinka Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 OMV ne, to je z druhy strany, pockej na parkovisti u benzinky, co budes mit hned proti sobe, kdyz vylezes z tramvaje, ktera prijede od Dejvic (staci jen prejit silnici) Tak teda zastávka nad džbánem? a nebo nádraží veleslavín?
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 OMV ne, to je z druhy strany, pockej na parkovisti u benzinky, co budes mit hned proti sobe, kdyz vylezes z tramvaje, ktera prijede od Dejvic (staci jen prejit silnici) Tak teda zastávka nad džbánem? a nebo nádraží veleslavín? kua tak proc jsem se smolil s tou mapou ??.... z ty zastavky Nad Dzbanem je to pesky tak 5 minut ..
Ferry Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 zastavka Nadrazi Veleslavin, prejit silnici na semaforech a jsi hned u parkoviste na benzince
Goldinka Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 zastavka Nadrazi Veleslavin, prejit silnici na semaforech a jsi hned u parkoviste na benzince ok, v šest?
Goldinka Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 jj budu tam tak nejak kolem 6 oukily doukily. budu vyhlížet červnou 406 sedan ) tak to už se těšíííím a možná by dorazil pozdějš i vector, ale to je velké možná )
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Ja tam budu okolo pul 8,tak pokud vas nenajdu na parkovisti pujdu rovnou do te restaurace
Recommended Posts