Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no jasne, tramvaj jede na Veleslavin a pak kousek pesky ;)

jj vim, bydlim kousek odtamtud navíc na veleslavín jezdim za tetou :)) proto se ptám jestli můžu bez auta :))

Tak super, já bych dorazila :D a kdyžtak budu volat komu - až se ztratim u mekáče? :D

Odesláno
Tak super, já bych dorazila :D a kdyžtak budu volat komu - až se ztratim u mekáče? :D

:aut

post-28514-14109617608737_thumb.jpg

[upravil dne 2/6/11 15:27 Stibto]

Odesláno

pokec na parkovisti u aut, nekdy slalom, pak pokec v hospode, vecere, konci se tak kolem 9

klub duchodcu urcite nejsme, klidne doraz ;)

Odesláno

To Goldinka, Mekac je az dost daleko, ne ? lepsi podle mapy od Stibta a nebo od benzinky u zastavky Nadrazi Veleslavin, muzu te tam vyzvednout, pojedu autem z Dejvic

Odesláno

joooo slalom to zas bude hardcore :) .. a na veceri se tesim nicmene doufam ze tentokrat pujde mikrovlnka :D

Odesláno

no to je mi jasny ze nejsme klub duchodcu :D ale tak stejne.. :D a slalom by se me stejne asi netykal... asi by to moje tlumice neydrzely.. natoz homokyneticky kloub.. :/ ale uvidim jak to bude no... :)

Odesláno
To Goldinka, Mekac je az dost daleko, ne ? lepsi podle mapy od Stibta a nebo od benzinky u zastavky Nadrazi Veleslavin, muzu te tam vyzvednout, pojedu autem z Dejvic

aha, tak to já pojedu na hradčandu jednou tramvají a z hradčandy druhou tramvají až tam, ale jestli bys mě vzal od nádraží veleslavín, tak by mi to určitě nevadilo :))) Bych počkala u OMW (jestli se nepletu a je tam :))

Jimmy: že si ucho, z toho si nic nedělej :)) nejsem o moc starší :D

[upravil dne 2/6/11 15:34 Goldinka]

Odesláno

OMV ne, to je z druhy strany, pockej na parkovisti u benzinky, co budes mit hned proti sobe, kdyz vylezes z tramvaje, ktera prijede od Dejvic (staci jen prejit silnici)

Odesláno
OMV ne, to je z druhy strany, pockej na parkovisti u benzinky, co budes mit hned proti sobe, kdyz vylezes z tramvaje, ktera prijede od Dejvic (staci jen prejit silnici)

Tak teda zastávka nad džbánem? a nebo nádraží veleslavín?

Odesláno

Tak teda zastávka nad džbánem? a nebo nádraží veleslavín?

kua tak proc jsem se smolil s tou mapou ??.... z ty zastavky

Nad Dzbanem je to pesky tak 5 minut .. :)

Odesláno

zastavka Nadrazi Veleslavin, prejit silnici na semaforech a jsi hned u parkoviste na benzince

Odesláno
zastavka Nadrazi Veleslavin, prejit silnici na semaforech a jsi hned u parkoviste na benzince

ok, v šest? :)

Odesláno
jj budu tam tak nejak kolem 6 ;)

oukily doukily. budu vyhlížet červnou 406 sedan :)) tak to už se těšíííím :) a možná by dorazil pozdějš i vector, ale to je velké možná :))

Odesláno

Ja tam budu okolo pul 8,tak pokud vas nenajdu na parkovisti pujdu rovnou do te restaurace :)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...