Goldinka Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Pata: Děkuji velice. Už se těším na odkaz ke stažení. Goldinka: Je tady něco k smíchu? :D Edit: Pata: ten nepublikovatelný domácí materiál mě zajímá nejvíc. [upravil dne 31/5/11 19:46 Stifler] Ne ne ne :D Citovat
Goldinka Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Scratch: to tak, urvat kniplpáku v RCZ počkej počkej, nepleteš si Scratche s Vectorem? :D Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Goldinka: nene, Scratch s trháním začal Citovat
Goldinka Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Goldinka: nene, Scratch s trháním začal A jo vlastně tak to pak beru zpět Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Jéé to tu ted budeme mít asi 10x? Citovat
Pata Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Radek Hurvajz: stačí 2x btw: \"Žádám o opakování ceremoniálu\" Citovat
aka Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Stifler: a tak zas si se nenudil cely den, vid? Citovat
Medvěd Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 No, tak děkuju všem, co dávali fotky na rajče. Celý den klikám na každou jednotlivou fotku a ukládám jí do PC. Potěšil mě Lví-ček, ten měl \"jen\"101 fotek, ale ostatní..... Ale jo, dal jsem to všechno a jsem rád. Pata: pokud budeš dávat videa na YT, můžeš je extra pro mě hodit na uložto.cz? Byl bych ti vděčný. Vidíš to - já jim zase děkuju za to, že jsem jejich fotky mohl normálně vidět bez jakýchkoli problémů, což z Tebou propagovaného \"uložto\" jaksi neumím. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Medved: musis si to stahnout do PC, zdarma to jde na 300kb a musis opsat kod z obrazku pokud mas firemni comp jako ja, muzes to mit blokly Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Scratchi: Méďa to prostě neumí, no. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 chapu, nedavno jsem mame vysvetloval jak vypada konektor na sluchatka, klasicky jack, marne.... Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 aka: to teda ne. to jsem měl na dlouhou dobu o zábavu postaráno. Medvěd: je to jen zabaleno v archivu a uloženo na úložiště. Ale jak jsem z tvého příspěvku pochopil, tak asi nemá cenu ti vysvětlovat, jak se to dá stáhnout a dekomprimovat. Ale třeba umožní předseda ukládat fotky na klubový FTP server, jak bylo zvykem. Nebo to umožňoval Jirkap? Citovat
Zipík Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Taktéž se připojuji ke gratulacím za povedený srazík.Počasí nám naštěstí vyšlo, jen škoda toho orinťáku.Doufám, že příští rok to bude s prckem lepší a pojedem:D Jinak tady o nás něco málo napsali Mělník [upravil dne 1.6.11 11:59 Zipík] Citovat
Jirkap Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Stifler Dřív to bylo omezeno už ani nevím kvůli čemu, místo nebo že to někdo mazal... Proto jsem to řešil přes svoje ftp a kdo chtěl, mohl stáhnout. Jestli chcete, dám Vám místo [upravil dne 1.6.2011 13:30 Jirkap] Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 Jirko, pokud by to bylo možné, tak bych byl pro. Aby i Medvěd a další ne tolik kamarádi se stahováním měli možnost se na fotky podívat. Jinak jsem se, až když jste odjížděli ze srazu, dozvěl od Ádi Scratchové, že jste to byli vy v té černé 407ičce. Škoda, že jsme neprohodili slovo, slyšel jsem, že máš chaloupku v mém služebním rajonu (v obci začínající na P). Ani se Scratchovi nepochlubili, když jsi byl na jejich chaloupce v Ústí, že jsi tam byl, kam mam taky možnost kdykoliv zajet na kus řeči. No, nevadí, tak snad příště. Citovat
aka Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Stiflere, ale Medvedovi prave vyhovuje tohle vis? ze to nekdo nahaze na rajce. Je fakt, ze kdyz chces pak najit nakou fotku ze starsiho srazu, je to pomerne narocna zalezitost.... Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 aka, já vim, ale u Jirky na FTPčku to najde úplně stejně jako na Rajčeti Citovat
aka Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Stiflere, ja znam prave tolik lidi, co maji problem s FTP, ze mi to prislo jako \"zkomplikovani\"(pro ty, kteri to neumi a hlavne umet nechteji ) ale jsem rada, ze vim, kdo si to vsechno stahnul a az budu neco hledat, reknu si jo, mam stiznost na ucastniky srazu: jak si to predstavujete prijet az v sobotu, ja se na vas tesila v patek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.