Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já osobně jsem tím byl taky trochu zklamaný, že to takhle skončilo. Není to nic proti pořadatelům, ale zase na druhou stranu jsme kluky na motorkách několikrát potkali a pak jsme je doprovázeli z Mělníka když jsme špatně pochopili plán cesty, a opravdu musím říct, že to vůbec neměli jednoduchý. Myslím si že třeba by bylo fér kdyby například dostali průměrný čas. Oni zase hodně ztráceli na tom orienťáku. Obrovský rozdíl je třeba vidět i v slalomu aut. Kdyby Stibto měl například tu svoji 306 s tvrdším podvozkem, tak ten čas taky bude jinde. Ale jak sem psal nic proti, stalo se stalo a je to ponaučení pro všechny zúčastněné.

P.S. Jak to bude s pražským srazem?

Odesláno

me taky nic nenapada, ale kdybyste rekli rovnou nula, tak jsem to mohl jet v RCZ, nebo 508, myslim, ze tam nejaka zbyla, aspon nejaky bodik by byl :)

Odesláno

Upřimně řečeno, poslední na orienťáku jsem byl já (jak už se bohužel stává tradicí) :D se Lví-čkem, nevim, jak odjeli kluci na motorkách, ale, mám, pocit, že jsme odjížděli poslední my (ale nebyli jsme v kůži, takže méně spocení). Jinak příště zvolíme jinou taktiku, a, pojedeme za někym (aspoň chytřejšim, než jsem já), a, rozhodně ne poslední. Na druhou stranu musim říct, že jsme viděli uplně jinej kraj, než účastníci orienťáku, a, bylo to tam super. K slalomu, jen tolik, že, jsem ho odřídil já, s autem, který jsem měl v ruce poprvý, a, nechtěl jsem ho Lví-čkovi poničit, takže, jak to hodnotit? I přes handicap, kterej měl Lví-ček v mé podobě, to dopadlo šťastně, i, když jsem mu slíbil navigaci, a, asi mu jí budu muset koupit :D:roker. Za mě bezva :roker:D

Odesláno
gronholmm: díky za fajn vodní safetycar s navigací až na místo určení ;)

No upřímně bych se měl omluvit, že jsem s váma jel jak s vejcema na platě :roll

A hlavně bylo znát že mám ještě mokrý papíry :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...