Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TwinAir od Fiatu - motor roku

Recommended Posts

Odesláno

To jsme ale šikovní, že joooo :mrk:P

\"Dvouválec od Fiatu porazil VW i Ferrari a stal se Motorem roku 2011\"

Kde asi udělali soudruzi z FR chybu :myslim

Co říkají odborníci na motory tady na pežo klubu? Výhody malého obsahu pro a proti?

Odesláno

jofo, máš recht chlape, a Peugeot mě o tom přesvědčuje každý den.

Odesláno

No. Ja uz cakam kedy sa to zacne sypat na mojom. V juny bude mat 6 rokov. Ale musim povedat ze fiat za poslednych par rokov isiel s kvalitou hore neporovnatelnym tempom.

Odesláno
Jestli dobře vidím, tak na tom videu je spotřeba 9,1l/100km. No a ke zvuku se radši ani nevyjadřuju :)

Okamžitá spotřeba 9,1 se dá udělat na čemkoliv, to není ani za mák relevantní údaj.

Odesláno

Já jsem se na to nekoukal. Nicméně když odtud odpálím HDIčkem do kopce, trochu to přišlápnu a předtím vynuluju počítadlo, udělám za pár km průměrnou klidně přes 10, ačkoliv dlouhodobý průměr za pár tisíc km je hodně pod 6. Takže tyhle hodnoty beru hodně s rezervou, zvlášť když to někdo \"testoval\".

Odesláno

Fiat měl vždycky dobré motory (ano,najdou se i ty,co se nepovedly:)),ale špatnou kvalitu antikorozních úprav, nekvalitní dílenské zpracování...,toto se v posledních deseti letech výrazně zlepšilo--bohužel jsme se v česku po převratě zaměřili převážně na německé vozy...,takže vzniklo ,,francouze a taliána nikdy\'\',což podporují i média:(

Odesláno

,barenst - on napisal, ze pri stojacom aute, kedy sa naozaj rychlomer nehybe, je tam spotreba 9,0 l, nic na tom spatne neni ...

Navzdory tomu, tech 9.0 l bola urco kratkodoba priemerka, aj tu bolo vidiet, ze jak tomu vypalil na kilo, tak bol priemerka hned 9,6, tj musela byt este velmi kratkodoba ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...