Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, přeinstaloval jsem počítač a teď se mi při otevření nového panelu ve Firefoxu nezobrazují odkazy na stránky. Mylslím to, jak se dá přidat náhled stránek a kliknutím se na tu stránku rovnou dostanete. Dříve jsem pouze nainstaloval Firefox a bylo to tam. Jedná se o Firefox 4.0.1.

Dá se to někde zapnout?

Díky.

Odesláno

Nepleteš si to s Operou ? :myslim na tuhle funkci u FF nejsem zvyklý .... Tak podle pana Google by mohlo jít o Opera view .. addons ... jen nevím jestli je kompatibilní právě se 4 verzí :ticho

[upravil dne 23/5/11 19:11 Slayer]

Odesláno

No já když přecházel před pár měsíci na FF4 tak jsem ho nainstaloval a bylo to tam hned samo. Na stolním počítači to tak pořád mám.

Teď jsem přeinstaloval noťas, nainstaluju FF4 a není to tam. Docela jsem si na to už zvyknul tak proto se ptám.

Odesláno

já používám fast dial :)) addons firefox to najdeš.. Případně, seznam firefox to má v základu... Ale kdo by chtěl seznam firefox....

Odesláno
Jooo, to je ono chlapi, moc díky. Instaloval jsem to ze seznamu a předpokládal, že je to standardní doplněk FF od verze 4.

ti dám chlapi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...