LORD_mapiv Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 zdravím, před půl rokem jsem jednu prodal, pořídil jsem totiž pejska a do sedana rvát vlčáčka nebylo úplně to pravý, tak jsem koupil offroada, kerýho jsem nakonce taky střelil, protože to nesplnilo mý požadavky a včera jsem dovezl z rajchu zase 406ku, ale v breaku kvůli pejskovi, takže se tu mezi vámi zase začnu trochu motat.. :-) tak abych se teda pochlubil, tak přidávám pár fotek.. jen jsou ještě z rajchu, protože tady u nás jsem se k tomu ještě nedostal.. [Edited on 21/5/11 14:08 LORD_mapiv] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 a [Edited on 21/5/11 12:48 LORD_mapiv] Citovat
MilanF1 Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 Trošku se o voze rozepiš, já poznal, že to je old model se správným motorem pod kapotou a parádním introšem Citovat
marko306 Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 bordová metalíza, béžová koža a 406 v nafte, čo viac si môžeš priať. Nech ti slúži a veľa šťastných km prajem. Edit, vyzerá to na 2,1 TD [upravil dne 21/5/11 13:57 marko306] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 ano ano.. rv. 5/1997, koupeno nové v německu, měli to tam dva majitelé, jeden byl 55 a druhej 62 ročník, takže se o to asi trochu starali.. je to 2.1td a má to všechno krom tempomatu a pc.. najeto cca 194 tis. km.. motor přede luxusněji než u mých dvouch předešlých.. byla u toho i serviska, ale jen do 60 tis. km kdy to kupoval ten druhej majitel.. čerpadlo je v luxusním stavu, neteče, nezvoní, chytá nádherně tahá super.. motor taky čisťounkej.. byly u něj všechny 3 klíče.. nedostatky nějaký má, ale to si opravím.. je potřeba udělat brzdy komplet předek a zadek i s ručkou, chycenej pravej práh (někomu to houplo z heveru, tak je to tam pochroumaný a orezlý) a nevím jak se to tomu dotyčnýmu povedlo, je obroušenej v jednom místě setrvák, takže někdy jede startér na prázdno, takže je tam potřeba hodit kvalt a hrknout s tím o půl metru a pak se chytne.. podvozkově kupodivu taky v pohodě, nikde nic netluče, nikde žádná vůle, klima klimuje, ostřiky světel taky fakčí.. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. květen 2011 Autor Odesláno 21. květen 2011 jn, jen ten setrvák.. je to na vyndání půlky věcí od motoru.. :-/ Citovat
LORD_mapiv Odesláno 5. červen 2011 Autor Odesláno 5. červen 2011 fuj, byla to fuška a auto už jezdí, zítra na technickou a přihlásit a bude brázdit konečně silnice.. :-) Citovat
ferrari Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Hm, ja keď kukám na tieto 406ky, tak normáln etrochu ľutujem, že keď som kupoval 306ku, kamarát mi ponúkal 406ku 1,8 na LPG...asi som to mal onehdy kuknúť...budem sa opakovať, ale 306 a 406 sú najkrajšie modely od Francúzov (a nielen od nich). Ten introš je parádny Citovat
paul jane Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Tak ten interier je peckovej tak at slouzi Citovat
LORD_mapiv Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 jojo děkuju.. interiér je fajn, nebejt něho, tak teď asi jezdím ve volvu mno.. :-) zítra už na úřad jen pro značky a může se ofiko jezdit.. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.