HonzaZ Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 godzila, frekvence chybových hlášení se bude pomalu zvyšovat. Taky mi zpočátku občas zahlásilo chybu ABS/ESP, později to bylo častěji a nakonec jsem preventivně vyměnil obě zadní čidla, vzhledem k docela hnusnému přístupu ke kablíkům čidel. Také jsem měl vadné LZ čidlo. [upravil dne 2/6/11 14:15 HonzaZ] Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 hmm....no tak to ho potom budem musiet vymenit...ale este to vydrzi chvilu urcite... doporucujete menit par alebo po jednom? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Jasně, až to začne často. Doporučil bych vyměnit obě, protože při výměně se musí pustit dolů nádrž, aspoň o 10cm. Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 nadrz???uf a to uz preco??? to je tak zastrcene??? vedel by si mi Honzo ukazat nejaky obrazok kde sa nachadza to cidlo???vdaka [upravil dne 2/6/11 17:12 godzilaTO] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Kablíky od čidel jsou nacvaknuty v drážkách na vrchu nádrže, konektory jsou pod víčkem (pod zadním sedadlem) pro měrku do nádrže. Jinak čidla jsou u kol a většinou se při demontáži zničí. Jsou tam jakoby zarostlá. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Tu je pohľad na nádrž s káblami. Pohľad je zhora. Predná časť nádrže je dole. Zadné kolesá hore. Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 B - smer prave cidlo C - smer lave cidlo dakujem za oboznamenie... a co sa tyka toho zarastenie-zapecenia cidla to som uz videl minuly tyzden ked mi robili opravu na pravom prednom kolese...nemohli dostat to cidlo ani za ziveho boha odtial..museli zohanat to trojrameno na ktorom je aj cap a aj to cidlo...neviem ako sa to vola..mechanik tomu hovoril kolesovka Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 B - smer prave cidlo C - smer lave cidlo Je to presne naopak A prečo ho neodvŕtali, veď je to len kus plastu. [upravil dne 2.6.2011 18:09 AnotherOne] Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 im islo o tu tzv. kolesovku a nie o cidlo.... vies.. ahaaaaaaa..mas pravdu som sa na to nepozrel z toho inerho pohladu :mad: otazka do plena...co stoja tie abskove senzory???vdaka Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 57€ [upravil dne 2.6.2011 18:23 AnotherOne] Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 kazda strana??predok aj zadok????(viem ze jeden kus) ale ci nieje rozdiel ceny predok a zadok.. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 To som dal zlú cenu, to bola cena práce. Líšia sa len predok/zadok dĺžkou kábla (vzadu dlhšie). Ľavá/pravá strana sú rovnaké. Ceny predok/zadok sú zhruba rovnaké. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Nie, v servise, opisoval som zo svojich záznamov a som pozrel zlú sumu. Celkovo výmena zadného čidla 100€. Citovat
godzilaTO Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 a to v peugeote?? alebo v nejakom inom servise? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Koukám, že snímače podražily. V service boxu 1200,- a když jsem je měnil někdy v 2009, tak jsem dal za origo jeden 1005,- Kč. Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 U nás zlacneli. Boli tuším cez 60€. Citovat
Thomashko Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Ja som menil zadný snímač v Citroen servise: snímač 30 eur, práca 20 eur. Samozrejme, že bez dokladov. Citovat
chuck11 Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 tak diagnostika hlásí snímač pravého předního kola,tak se napojila dia za jízdy se měřilo snímání pravého předního kola a kolo ukazuje normálně rychlost jakou jedu,tudíž snímač je OK a funguje normálně,ale chybu dia hlásí na tom PP kole.Takže bude asi někde nějaký přechodový odpor,nebo odešla snad část jednotky ABS:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.