Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

godzila, frekvence chybových hlášení se bude pomalu zvyšovat. Taky mi zpočátku občas zahlásilo chybu ABS/ESP, později to bylo častěji a nakonec jsem preventivně vyměnil obě zadní čidla, vzhledem k docela hnusnému přístupu ke kablíkům čidel. Také jsem měl vadné LZ čidlo.

[upravil dne 2/6/11 14:15 HonzaZ]

Odesláno

Kablíky od čidel jsou nacvaknuty v drážkách na vrchu nádrže, konektory jsou pod víčkem (pod zadním sedadlem) pro měrku do nádrže. Jinak čidla jsou u kol a většinou se při demontáži zničí. Jsou tam jakoby zarostlá.

Odesláno

B - smer prave cidlo

C - smer lave cidlo

:D

dakujem za oboznamenie...

a co sa tyka toho zarastenie-zapecenia cidla to som uz videl minuly tyzden ked mi robili opravu na pravom prednom kolese...nemohli dostat to cidlo ani za ziveho boha odtial..museli zohanat to trojrameno na ktorom je aj cap a aj to cidlo...neviem ako sa to vola..mechanik tomu hovoril kolesovka

Odesláno

im islo o tu tzv. kolesovku a nie o cidlo....

vies..

ahaaaaaaa..mas pravdu som sa na to nepozrel z toho inerho pohladu :mad::mad:

otazka do plena...co stoja tie abskove senzory???vdaka

Odesláno

To som dal zlú cenu, to bola cena práce. Líšia sa len predok/zadok dĺžkou kábla (vzadu dlhšie). Ľavá/pravá strana sú rovnaké. Ceny predok/zadok sú zhruba rovnaké.

Odesláno

tak diagnostika hlásí snímač pravého předního kola,tak se napojila dia za jízdy se měřilo snímání pravého předního kola a kolo ukazuje normálně rychlost jakou jedu,tudíž snímač je OK a funguje normálně,ale chybu dia hlásí na tom PP kole.Takže bude asi někde nějaký přechodový odpor,nebo odešla snad část jednotky ABS:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...