Šalda Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 To jsou zase debaty:D Já s Lubkem souhlasím, a ten odkaz co dal je hodně dobře napsanej;) Já se taky z Rytmuse nepo.eru, ale něco dokázal, a není toho málo, tudíž to není žádnej omezenec, jak tu někdo píše. Vše má promyšlený a vychází mu to. Je jasný že se nelíbí všem, a o to mu jde, kdyby vypadal jako Savka a zpíval nějaký sladký kraviny tak není tam kde je dnes. Navíc tyhle texty k tomuto žánru prostě patří, a odsuzovat někoho koho nemá rád a o kom nic neví je ubohý:P
Vítek1 Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 k popu patri takove texty? ja si myslim ze nekdo sikovnej stoji za nim
KingSpade Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 akorát respekt za to co dokázal a kam se vypracoval...hate za to co dělá
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Skoda rečí Medved, vidis, litujeme se navzajom ... Ide len o to, co napisal Salda, - neni to hlupak a omezenec Vsechno dela zamerne, aby zarobil. To ako sa sprava, co prezentuje, vsetko je to robene naschval ... A teraz aby si pochopil rozdiel medzi HAPKA - HORACEK vs Rytmus. Ja absolutne netusim, kto je to Hapka - Horacek, a s jejich nazvu uz ted vim, ze delaji hudbu, ktera mna absolutne nebude zajimat, takze se ani nepozru, kto to ten HAPKA - HORACEK je Narozdiel od toho, ty VIES kto je Rytmus, a vedia to tu vsetci A ked pride niekto, kto nahodou nevie kto to je, tak prave kvoli tej jeho kontroverznosti, si ho aspom pozru, ze co je to zac .. A viac ma pobavilo to, jak tu kazdy napise, ze rytmusovi nedal ani korunu Pokial si myslite, ze dnes sa da zarabat len koncertami, a CD ckami :D Uz to ze tu o nom pisete, zvysuje jeho raiting, pretoze ked sa da nekdo do vyhladavace Rytmus, tak uz pomaly vidi, ze ho neraz rozeberali i na PC. Pre televize, pre marketingove agentury, a tak dalej, je Rytmus LAKADLOM ? Preco ? Lebo ho vsetci poznaju, lebo ma kopu fanusikov aj nepriatelov, teda je kontroverzny, a prave to, ze ho niekam umiestna, zvysuje sledovanost ... Vidal klip \"jebe\" .... Ide o to, ze si ho pozreli fanusikovia, ale pozrel si ho aj kazdy jeden odporca, aby vedel, na co moze kidat A tym mu spravili sledovanost, jak hovado, a zrazu sa o tomto fakte zacalo pisal v dennikoch, v tyzdenikoch, vznikli o tomto fakte clanky, a bolo to uz aj v hudobnych relaciach preberane ... Takze tym, ze mu tam klikli i ty, co ho nenavida, mu pomohli, dostat taketo cislo na tom klipe, tym padom mu spravili zadarmo reklamu od televizie az po noviny, a s toho plynie, ze mozno ziskal nejaky dalsi JOb K luneticu by som ho tazko porovnaval :D Je na scene snad 20 rokov, a znamy je uz mozno aj nejakych 7 rokov Ten uz sa nestrati PS: Stibto Keby boli cesi v hokeji 100 krat lepsi, tak by to neskoncilo skore 2-3, tj o 1 gol To potom svedi boli vcera o 300 percent lepsi, a to je holi fakt ne ? :D To su reci ... Nikomu hudbu rytmuse nevnucuju Nikomu ju neodporucam, nic ... Len si uvedomte, ze tam kde je, tam sa nedostal tym ze by bol tupy a obmedzeny Dostal sa tam preto, lebo to \"kurva\" premyslel. A neni to kvoli jeho \"managerovi\" Ako hovorim, v sukromi, je to uplne iny clovek, ako ho tu poznate. Vy ho len nepoznate, a berete si ho do huby
liza6 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Přečetl jsem celou diskuzi, a řekl bych dle mého názoru, že každý má trochu pravdy. Jinak viděl jsem díl tuším na markíze a tam je nějaký \"modré z nebe\" nebo tak nějak. Je to pořad o lidech co si zažili peklo a byl tam právě kluk a holka co přišli o rodiče a jejich sen byl se setkat s rytmusem, a tam se choval celkem v pohodě. Takže je možný že v soukromí se fakt bude chovat jinak. Jinak to, že je na scéně 7let ani nevim, myslel jsem, že se objevil ted někdy nejvíc se o něm začalo mluvit během SS, takže asi reklama slušná. P.S.: Musím se smát, jak se všichni litujete, a já se teda budu taky litovat Tímto nechci nikoho urazit Jsem nezávislá strana
Guest StibTo Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Lubko .. S tebou se asi nema cenu dohadovat pokud jsi v zivote alespon nezaslechl o duu Hapka-Horacek jsi pro mne hudebne omezeny jedinec ktery ma akorat na to aby sledoval \"tvorbu\" nekoho jako je Rytmus. Jak se nade mnou zcela spravne a pravdive pise u zminovaneho dua jde o hudbu a texty v prvni rade, u Rytmuse az v rade posledni. Celou dobu tady diskutujeme jak se prezentuje navenek tak nevim co nam porad otiras o hubu ze v soukromi je to fajn typek !!!
Vítek1 Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Přečetl jsem celou diskuzi, a řekl bych dle mého názoru, že každý má trochu pravdy. Jinak viděl jsem díl tuším na markíze a tam je nějaký \"modré z nebe\" nebo tak nějak. Je to pořad o lidech co si zažili peklo a byl tam právě kluk a holka co přišli o rodiče a jejich sen byl se setkat s rytmusem, a tam se choval celkem v pohodě. Takže je možný že v soukromí se fakt bude chovat jinak. Jinak to, že je na scéně 7let ani nevim, myslel jsem, že se objevil ted někdy nejvíc se o něm začalo mluvit během SS, takže asi reklama slušná. P.S.: Musím se smát, jak se všichni litujete, a já se teda budu taky litovat Tímto nechci nikoho urazit Jsem nezávislá strana je na scene dlohou ale jako rapper je to jeden ze zakladatelu kontrafaktu a u nas je znami jen jako zpevak poppu! Hlavni vec proc ho hodne lidi nema rado je prave ze zradil svoje idealy diky kterejm se nekam dostal. ale holt pro prachy by to udelal asi kazdej
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Stibto :D Si ma velmi rozosmial Dnes sme boli s partiou ludi vonku, a teda som sa opytal dokonca spevaka jednej poloznamej skupiny, ci vie kto je Hapka - Horacek, a nikdo ho neznal ... Pak sem si na FB psal se spevakem kapeli Fluenz, mojim kolegou, a taky jich nezna Tak v mem okoli, sou sami omezenci :D Pritom oba spevaci kapel rytmusa nemusia Nejsem cech, a nevim, kto je to Hapka - Horacek, a nejak mne to moc nezajima. Ja nesledujem nikoho tvorbu, a nejsem omezen na jeden hudobni styl, pocuvam, co se mi liby ... Napr. mam velmi rad Slovenskou kapelu Horkyze Slize, ale jo, posloucham i hip hop. Treba v posledni dobe Busta Rhymes mnel 2 dobre skladbi, jednu s Tiestom, a jednu brutalnu s Chris Brownom a Lil Wayn ... Ale to je jedno, podle tebe, rap neni hudba ze ? Pre mna je obmedzeny kadzy, co odsudzuje nejakej hudebni styl, a odsudzuje ludi, co ho pocuvaju ... Je presne srovnatelne, jak ked nekdo napise, ze francouzi sou nahovno , japonec az nakonec a podobne sracky ... Sou to hospodsky reci ... Tak i tohleto ... Za to ze, tva osoba rap ci hip hop nepocuva, tak jako neni to hudba, a kazdej kdo ho posloucha, bude asi omezenec. Tak to jo, to budes asi hudobnej mág a pán búh Vzivote nikoho neposudzuju, a neodsudzuju pre urcite veci, a to v jakem aute jezdi, jake je barvi pleti, jakou hudbu posloucha a jakej ma politicky nazor ... Ale ty si neni obmedzeni, a ty to robit mozes Zamysli sa trocha nad sebou ... Jedine, o com som tu chcel povedat, je to, ze rytmus nie je hlupy, a vsetko co robi, robi cielene, nejde mu ani tak o hudbu, ako o peniaze A ide mu to ... A myslet, ze nekteremu znamemu spevakovi nejde o penize, je cista naivita Kazdej to dela pro penize, malokterej si to verejne prizna A rytmus je znami ako spevak POPU ? Nechci mne rozesmat :D Naposled udelal 3 popove pesnicky, dokopi ich ma kolko 4 ? Za posledny rok Tahleta tema, o rytmusovi tu je snad kazdy rok, a uz vtedy ho tu znal skoro kazdy, a dnes tu niekto povie, ze je znamy ako spevak popu :D
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Plus dodam ... Mozna sem o nejakou pesnicku od Hapka - Horacek pocul, mozna som ju pocul sto krat, to nevim ... Ale proste o nich nevim nic
koblih69 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Lubk0 jsi ještě větší bojovník než Rytmus popový drsňák . Chlape máš u mě Tatranku za nejobsáhlejší příspěvky a druhou za největší průměrný počet smajlíků na jeden příspěvek v uplynulém roce. Víc smajlíků jsem viděl jenom u adolescentních dcer mojí kolegyně .
Šalda Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Vítku1: U nás je Rytmus znám JEN jako zpěvák popu?? A odkdy;) To je teda vážně super vtip:D:D:D Jinak plně sdílím názor Lubka, k tomu co napsal už není co dodat:super
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Salda ty sa uz tiez nevyjadruj, lebo si tiez hudobny obmedzenec ked si si vypocul rytmusa
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Lubk0 jsi ještě větší bojovník než Rytmus popový drsňák . Chlape máš u mě Tatranku za nejobsáhlejší příspěvky a druhou za největší průměrný počet smajlíků na jeden příspěvek v uplynulém roce. Víc smajlíků jsem viděl jenom u adolescentních dcer mojí kolegyně . Jo, pretoze mne tu strasne vela faktov rozosmialu Tu tatranku mi posles postou ?
koblih69 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Né, jednak jsou to 2 Tatranky a jednak poštovný je hrozně drahý, takže je předám osobně až pojedu okolo, neboj sliby držím! Až kdyby to nešlo tak se uchýlím k té poště. Ale jinak myslím, že se zbytečně škorpíte někdo holt rád holky ... prostě podle vkusu každého soudruha. [upravil dne 14/5/11 19:14 koblih69]
Šalda Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Koblih69: Raději dej Lubkovi nějakej koblih:D:aut Jinak omezenec nemůžu být, vím kdo je duo Hapka-Horáček:D Nemám vyloženej hudební styl, pokud má skladba něco co mě chytí za srdce a za uši tak neřeším od koho to je a co je to za styl, a z dob kdy jsem dělal DJ jsem se musel zajímat o všechno, takže omezenec nejsem:D
koblih69 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Koblih69: Raději dej Lubkovi nějakej koblih:D:aut Jinak omezenec nemůžu být, vím kdo je duo Hapka-Horáček:D Nemám vyloženej hudební styl, pokud má skladba něco co mě chytí za srdce a za uši tak neřeším od koho to je a co je to za styl, a z dob kdy jsem dělal DJ jsem se musel zajímat o všechno, takže omezenec nejsem:D Pudinkovej? Ten si schovávám jen pro opačné pohlaví. Neopatrně do něj kousneš a máš to na košili, na bradě ...
Šalda Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Pudinkovej by asi Lubko nechtěl:D Měl jsem na mysli s jahodou marmeládou:D
koblih69 Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Jahodová jedině když kousněš víc.... au au
Guest StibTo Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Lubk0 : no v pohode,jsem rad,ze se rozesmivame zaroven - me fascinuje doted tvoje veta o tom ze nevis kdo je H-H ale uz podle \"nazvu\" je ti jasne ze te to zajimat nebude. . . Tak predne neni to nazev ale jejich prijmeni.. A hlavne - kritizujes tu apriorni odsuzovani neceho o cem nic nevim a sam delas naprosto to same. A propos - rap / hiphop / jakakoliv podobna mrdka - NENI hudba. Hudba se vyznacuje zpravidla instrumentalni slozkou (part zahrany na skutecne fyzicky existujici nastroje nikoliv pusteny z kazetaku nekde na zaplivanem parkovisti za multikinem) vetsinou doprovazenou zpevem (nikoliv recitaci)
Recommended Posts